blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 10 - 13 Σεπτεμβρίου 2018 με τον Δία σε εξάγωνο με Πλούτωνα.

Οι αστρολογικές προβλέψεις 10 - 13 Σεπτεμβρίου 2018 με τον Δία σε εξάγωνο με Πλούτωνα.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 10 μέχρι 13 Σεπτεμβρίου 2018. Μάθε πως ο Δίας σε εξάγωνο με Πλούτωνα  και οι άλλες αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σου.

Το βέβαιο είναι πως έχεις πια πολλούς λόγους, όχι μόνο για να νιώθεις καλύτερα, αλλά και για να παρατηρείς τι γίνεται γύρω σου, ώστε να εκμεταλλεύεσαι κάθε τι που έρχεται στο δρόμο σου!

Ο Δίας σε εξάγωνο με Πλούτωνα

Ένα από τα πολλά σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας είναι το εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, που κορυφώνεται για τρίτη και τελευταία φορά στην ημέρα της Τρίτης, που έρχεται να ενισχύσει το κλίμα των θετικών αλλαγών, οι οποίες μάλιστα εξελίσσονται σαν μια φυσική συνέπεια των γεγονότων που λαμβάνουν χώρα στη ζωή σου.

Είναι μια εποχή που μπορεί να αναβαθμιστείς, κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική και οικονομική σου εξέλιξη, να αναλάβεις ηγετικές θέσεις και να δεις επιτέλους τα όνειρα και τους στόχους σου να υλοποιούνται!

Είναι μια ιδιαίτερα ενισχυτική εποχή, για κάθε προσωπικό στόχο και φιλοδοξία, που μπορεί να σε προάγει σε ένα υψηλότερο επίπεδο.

Κινήσεις ή ανοίγματα της προηγούμενης περιόδου, μπορεί να τα δεις να εξελίσσονται και να σου δίνουν σημαντικά αποτελέσματα!

Υπάρχει μέσα σου αυτή η έντονη επιθυμία για αλλαγή, που σε ωθεί να κινήσεις εσύ τους μηχανισμούς των εξελίξεων για να προάγεις τα θέματα που σε απασχολούν.

Είναι, ωστόσο, πολύ σημαντικό να παρατηρείς τι ανοίγεται τώρα μπροστά σου, για να είσαι σε θέση να αδράξεις τις ευκαιρίες και να τις εκμεταλλευτείς κατάλληλα.

Ίσως ακόμα και κάποια άτομα ισχυρά να παίξουν ρόλο στην προώθηση των σχεδίων σου.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με Δία και τρίγωνο με Πλούτωνα

Την όψη αυτή έρχεται, την Τρίτη 11-09-2018, να ενισχύσει ο Ήλιος με δυο διαδοχικές όψεις του, τόσο με το εξάγωνο του με τον Δία, όσο και με το τρίγωνο του με τον Πλούτωνα (όψεις που συνοδεύουν και την Νέα Σελήνη του μήνα), δημιουργώντας ένα επιπρόσθετο κλίμα ευκαιριών και ανοίγοντας πραγματικά νέους ορίζοντες στην καθημερινότητα σου! Είναι μέρες που μπορεί να φέρουν πολύ σημαντικές εξελίξεις που καλείσαι να εκμεταλλευτείς και παράλληλα σε οπλίζουν και με την δύναμη που χρειάζεται για να κάνεις το όνειρό σου πράξη.

Και κυρίως αν ανήκεις στους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, ή αν έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, να ξέρεις πως τώρα μπορεί να συντελεστεί στη ζωή σου ένα μικρό θαύμα! Αξιοποίησε ό,τι έρχεται τώρα, ακόμα και το πιο μικρό, αφού ποτέ δεν ξέρεις που θα σε οδηγήσει!

Ο Άρης στον Υδροχόο

Επιπρόσθετα, την Τρίτη, έχουμε τον Άρη να περνά και πάλι στο ζώδιο του Υδροχόου, επαναφέροντας θέματα που ξεκίνησαν την περίοδο του Μαΐου και Ιουνίου 2018, κυρίως στους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαήμερου. Το διάστημα αυτό χρειάζεται να δείξεις προσοχή, ψυχραιμία και ευελιξία ως προς την λήψη των αποφάσεων, κυρίως όμως να έχεις ξεκάθαρες θέσεις σε ότι αφορά τα όποια θέματα προκύπτουν, μια και τώρα οι αποφάσεις έχουν οριστικό χαρακτήρα.

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με Ουρανό

Την Τετάρτη 12-09-2018 κορυφώνεται και η αντίθεση Αφροδίτης Ουρανού, ενώ την Πέμπτη η Αφροδίτη σχηματίζει μια όψη εξαγώνου με τον Κρόνο.

Και οι δύο όψεις του πλανήτη στοχεύουν στην ερωτική σου ζωή και το κλειδί για την θετική εξέλιξη των καταστάσεων είναι να επιδείξεις συναισθηματική εγκράτεια και να εξασφαλίσεις την ισορροπία στα προσωπικά σου.

Να θυμάσαι πως το κλίμα εύκολα μπορεί να πυροδοτηθεί με… πολλά βολτ έντασης, τόσο από την δική σου αντίδραση απέναντι στα πράγματα, όσο και από την αντίδραση του συντρόφου σου.

Ταυτόχρονα επικρατεί μια διάθεση αποδέσμευσης από ότι μπορεί να σε καταπιέζει και, φυσικά, αν αυτό είναι η σχέση σου, οι αντιδράσεις σου μπορεί να φτάσουν στα άκρα.

Αν όμως κρατήσεις την ψυχραιμία σου, θα μπορείς να διαχειριστείς πολύ καλύτερα τις όποιες εξελίξεις.

Αιφνίδια συνάντηση με πρόσωπο από το παρελθόν

Δεν αποκλείεται να προκύψει και μια ξαφνική συνάντηση ή επαφή με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, που θα σε αναστατώσει, όπως και νέες γνωριμίες που μπορεί να κάνεις το διάστημα αυτό. Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, χρειάζεσαι χρόνο πριν επενδύσεις συναισθηματικά!Και κυρίως για τους Ταύρους ,Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους των πρώτων ημερών, ο κύκλος αυτός χρειάζεται πολύ συνετές και ψύχραιμές κινήσεις και όχι παρορμητισμό, γιατί είναι εύκολο να χαθούν οι ισορροπίες αυτές τις ημέρες, κυρίως στα θέματα των σχέσεων στην προσωπική σας ζωή! Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθετε πως οι τωρινές αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σας.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-09-2018 19:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι