blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 11 μέχρι 14 Ιουνίου 2018 με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους.

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 11 μέχρι 14 Ιουνίου 2018 με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας για το διάστημα από 11 μέχρι 14 Ιουνίου 2018 και μάθε πως επηρεάζεται το ζώδιο σου, από τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους τον Ιούνιο

Το σημαντικό γεγονός της εβδομάδας είναι η Νέα Σελήνη που κορυφώνεται την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018, στην 22η μοίρα των Διδύμων, στις 9.43 μ.μ. Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του Αέρα και το κύριο χαρακτηριστικό τους έχει να κάνει με την επικοινωνία, την ανταλλαγή πληροφοριών, την περιέργεια, τις ιδέες, τις λέξεις και την Τέχνη.

ΟΙ σκέψεις, οι ιδέες και γενικότερα η επικοινωνία αποκτούν ιδιαίτερη ζωντάνια στο ζώδιο των Διδύμων και έρχονται να μας θυμίσουν πως η πραγματικότητα δεν είναι τίποτα άλλο από την επιθυμία που πηγάζει από τη σκέψη σου και στη συνέχεια εκδηλώνεται στην πραγματικότητα. Όλα είναι σκέψη, επιθυμία, λόγος κι έκφραση και είναι αυτά που σε συνοδεύουν και σε κινητοποιούν.

Τι πρέπει να προσέξουμε με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους

Ο κυβερνήτης των Διδύμων είναι ο Ερμής, που παραδοσιακά είναι το φυσικό σημείο αναφοράς των υπηρετών. Ο Ερμής είναι ένα από τα παιδιά του Δία, αλλά και υπηρέτης του πατέρα του που εκτελεί τις εντολές του και μεταφέρει τα μηνύματά του σε θεούς και ανθρώπους. Και αυτός πρέπει να είναι ο ρόλος του. Ο Ερμής στην αστρολογία είναι η συλλογιστική διαδικασία, πρέπει δηλαδή να είναι ένας υπηρέτης που κρατάμε αυστηρά πειθαρχημένο και μπορεί κάποιος να του εμπιστευτεί απλές καθημερινές εργασίες όπως να κάνει την λίστα για το σούπερ μάρκετ, να πληρώσει ένα λογαριασμό ή να εκτελέσει μια πρακτική εργασία που του αναθέτουμε. Είναι σαφές, όμως, πως δεν σε θέση να πάρει τα ηνία του νοικοκυριού.

Αυτό που ο Ερμής ξέρει να κάνει είναι να εκτελεί εντολές. Ακόμα και τις πιο απλές συμβουλές που μας δίνει, χρειάζεται να τις εξετάζουμε σχολαστικά, γιατί απλά... θα αποδειχθεί αναξιόπιστος! Ο Ερμής έχει να κάνει περισσότερο με την έκφραση ή τη διατύπωση της ιδέας, αλλά όχι με την σύλληψή της. Είναι ο Αγγελιοφόρος και όχι το μήνυμα. Και όσο δυνατός και αν είναι από θέση, θα παραμένει πάντα αναξιόπιστος και πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε με προσοχή, κυρίως επειδή επιπρόσθετα του λείπει η αίσθηση της ηθικής.

Ο Ερμής στον Καρκίνο

Στη Νέα αυτή Σελήνη, ο Ερμής μόλις έχει περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου. Έχει χάσει δύναμη, έχει ολοκληρώσει μια όψη εξαγώνου με τον Ουρανό και ετοιμάζεται να σχηματίσει μια όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Κρόνο, τον κυβερνήτη, δηλαδή, του ωροσκόπου του χάρτη της Αθήνας.

Ο Ερμής στον Καρκίνο γίνεται πιο δεκτικός και πιο ευαίσθητος. Στο ζώδιο αυτό χάνει όχι μόνο τον απρόσωπο χαρακτήρα του, αλλά παράλληλα την αντικειμενικότητα του ή και τον ορθολογισμό του. Το διάστημα αυτό γινόμαστε πιο ανήσυχοι και ενεργοποιούμαστε. Σκεφτόμαστε περισσότερο και αναλύουμε σε μεγαλύτερο βάθος τις καταστάσεις. Πολλές φορές, επίσης, μπορεί να λειτουργήσουμε με βάση του συναίσθημα και σε αυτό οφείλεται το γεγονός πως χάνουμε την αντικειμενικότητα μας.

Είναι πολύ πιθανό στον κύκλο αυτόν να υπάρξουν αρκετά δυσάρεστα συναισθήματα και σκέψεις, που μας δημιουργούν την ανάγκη να απομονωθούμε. Ακόμα και οι συζητήσεις που γίνονται φαίνεται να κινούνται σε ένα πλαίσιο ασυνεννοησίας. Θα υπάρξει έντονος εκνευρισμός, που είναι πολύ πιθανό να καταλήξει ακόμα και σε τσακωμούς.

Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι μόλις καταλάβουμε πως τα πράγματα πάνε να ξεφύγουν από τον έλεγχο μας, να κάνουμε ένα βήμα πιο πίσω αφήνοντας τα να εξελιχθούν στο χρόνο που χρειάζονται, χωρίς να πιέζουμε τις καταστάσεις. Πρέπει να θυμόμαστε πως η καθημερινότητα μας γίνεται πιο απαιτητική και μπορεί να υπάρξουν αναβολές και ματαιώσεις στα όποια σχέδια μας. Για να μπορέσουμε να επιτύχουμε αυτό που επιδιώκουμε, χρειάζεται εξαιρετικά προσεχτική μέθοδος και οργάνωση, ώστε να μην αφήνουμε τίποτα στην τύχη του.

Η μετάβαση της Αφροδίτης στον Λέοντα

Παράλληλα, στον κύκλο αυτόν, και η Αφροδίτη ετοιμάζεται να αλλάξει ζώδιο και να περάσει σε αυτό του Λέοντα, όπου θα παραμείνει έως τις 10 Ιουλίου. Ο πλανήτης εδώ αποκτά τα χαρακτηριστικά που της επιβάλλει το ζώδιο. Γίνεται, λοιπόν, ιδιαίτερα δοτική προς τους άλλους, αν και κάποιες φορές αφόρητα καταπιεστική, κυρίως προς τα άτομα που έχει πολύ κοντά της ή τον σύντροφό της.

Το διάστημα αυτό, ωστόσο, γινόμαστε πιο κοινωνικοί, ερχόμαστε σε επαφή με αρκετά πρόσωπα, γνώριμα ή και νέα και αναζωπυρώνεται το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι.

Πως θα επηρεάσει τα ζώδια η Νέα Σελήνη;

Από τη Νέα Σελήνη επηρεάζονται θετικά οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, αφού θα έχουν την ευκαιρία για δυναμικές εκκινήσεις, τις οποίες, όμως, χρειάζεται να οργανώσουν σωστά, ώστε να πετύχουν αυτά που θέλουν. Η κοινωνική και η ερωτική ζωή ανανεώνονται και μπορούν είτε να βελτιώσουν τις σχέσεις τους, είτε να γνωρίσουν νέα πρόσωπα που τους ενδιαφέρουν. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, στις ημερήσιες προβλέψεις. Δείτε επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σας.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-06-2018 19:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι