blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 11 – 14 Φεβρουαρίου 2019: Ο Άρης σε σύνοδο με Ουρανό.

Οι αστρολογικές προβλέψεις 11 – 14 Φεβρουαρίου 2019: Ο Άρης σε σύνοδο με Ουρανό.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 11 έως 14 Φεβρουαρίου. Μάθε πως o Άρης σε σύνοδο με Ουρανό θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Sponsored Links

Τι σημαίνει η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό

Σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή της εκρηκτικής όψης της συνόδου του Άρη με τον Ουρανό.

Στη μυθολογία, ο Ουρανός είναι ο γηραιότερος των Θεών και ελέγχει τα στοιχεία της φύσεως. Είναι ο πρωτότοκος γιος της Γαίας και μαζί έκαναν πολλούς απογόνους, τους Τιτάνες, τρεις Κύκλωπες και τρεις Εκατόγχειρες.

Επειδή μισούσε τα παιδιά του, τα έχωσε βαθιά στα Τάρταρα, στα έγκατα της Γης. Αυτή η πράξη του έδωσε μεγάλη χαρά, όμως προξένησε την οργή της Γαίας, η οποία ανέβλυσε ατσάλινο αδάμαντα και το έδωσε στα παιδιά της, προτρέποντας τα να φτιάξουν ένα ατσάλινο δρεπάνι και να τον πολεμήσουν.

Κανείς τους, όμως, δεν μπόρεσε να κάνει αυτό το έγκλημα, παρά μόνο ο Κρόνος, που με την πρώτη ευκαιρία, κι ενώ ο Ουρανός κοιμόταν, πήρε το δρεπάνι και τον ευνούχισε. Από τις σταγόνες του αίματος του που έπεσαν στη γη γεννήθηκαν οι τρεις Ερινύες, οι Γίγαντες και οι Μελιάδες νύμφες, οι δαίμονες της εκδίκησης και της βιαιοπραγίας. Από το σπέρμα του αποκομμένου γεννητικού οργάνου που έπεσε στην θάλασσα γεννήθηκε η Αφροδίτη. Ο Κρόνος κυριάρχησε, μέχρι που ο γιος του ο Δίας τον καθαίρεσε.

Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης των αλλαγών, της κάθε προσωπικής (και όχι μόνο) επανάστασης που θα κάνεις συνειδητά ή ασυνείδητα.

Είναι εκείνη η στιγμή που έρχεται στη ζωή σου σαν κεραυνός και αλλάζει τα πάντα. Κάθε αλλαγή που συμβαίνει είναι απότομη και ξαφνική και έρχεται και με την μορφή ενός σοκ. Ταυτόχρονα, όμως, αν την αναλύσεις σε βάθος, μπορεί να αποτελέσει μια αναγκαία αποκάλυψη, ευχάριστη ή δυσάρεστη, όπως εσύ θέλεις να είναι!

Αυτό το βήμα που προετοίμαζες εδώ και καιρό και δεν είχες καταφέρει να υλοποιήσεις, εκείνη η αλλαγή που δεν τόλμησες να κάνεις, τώρα είναι η στιγμή που θα βγει από μέσα σου σαν χείμαρρος, παρασύροντας τα πάντα στο πέρασμα της. Είναι η στιγμή να αλλάξεις ό,τι έχεις καταπιέσει χρόνια τώρα...

Καμία επανάσταση, φυσικά, δεν είναι τυχαία και καμιά αλλαγή δεν είναι άσκοπη. Αφορούν τις πραγματικές σου αλήθειες και τις ουσιαστικές σου προσδοκίες από την ζωή.

Ο Άρης, από την άλλη μεριά, είναι η αρχή της δράσης και συνδέεται με ρήξη, διαζύγιο, αναταραχή, ατυχήματα, κοψίματα, εγκαύματα.

Ου δύο αυτοί πλανήτες συναντούνται στο πύρινο ζώδιο του Κριού.

Η αρχή που πρεσβεύουν είναι: Τα θέλω όλα εδώ και τώρα, και αν δεν γίνει αυτό που θέλω εγώ, δεν θα διστάσω να επιφέρω και ρήξεις.

Το ερώτημα είναι πόσο σημαντικές είναι αυτές σου οι απαιτήσεις, πόσο ρεαλιστικές και κατά πόσο μπορούν να πραγματοποιηθούν. Γιατί, μην ξεχνάς, πως σε όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή σου, υπεύθυνος είσαι εσύ και μόνο εσύ!

Φυσικά, για κάποιους, οι μέρες αυτές μπορεί να βγάλουν αντίδραση σε καταπίεση που έχουν βιώσει εδώ και καιρό ή ακόμη και χρόνια και ίσως τώρα μπορέσουν να κάνουν την αλλαγή που επιθυμούσαν, αλλά που δεν είχαν τολμήσει εδώ και καιρό.

Κάθε όψη που συμβαίνει, προφανώς έχει να κάνει και με το συγκεκριμένο πλαίσιο που ορίζει τη ζωή μας.

Κατά συνέπεια, η αλλαγή για τους Κριούς ίσως σημειωθεί στην προσωπική τους ζωή, για τους Καρκίνους στην καριέρα τους, για τους Ζυγούς στις σχέσεις και συνεργασίες τους, για τους Αιγόκερους στο σπίτι και την οικογένεια.

Όμως, εκείνο που πρέπει να θυμάσαι είναι πως η αλλαγή αυτή σε αφορά άμεσα.

Έχεις κοιτάξει πολύ βαθιά μέσα σου, την έχεις οργανώσει πολύ καιρό στο μυαλό σου, την έχεις ονειρευτεί άπειρα βράδια στο μαξιλάρι σου, αλλά μέχρι τώρα δεν τόλμησες ποτέ να την ολοκληρώσεις.

Όπως και να βγει, η αλλαγή θα είναι απότομη και ανατρεπτική, αφού μπορεί να εκδηλωθεί με την μορφή χιονοστιβάδας, σαν έκρηξη ή σαν κεραυνός.

Η ελευθερία σου θα είναι το πρωταρχικό μέλημά σου. Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σε κρατήσει πίσω από αυτό που εσύ θέλεις και επιθυμείς. Η ανυπομονησία σου, σε συνδυασμό με την τεταμένη ατμόσφαιρα που επικρατεί, εύκολα θα οδηγήσει σε διαφωνίες και καυγάδες που θα καταλήξουν σε οριστικές ρήξεις, ειδικά αν εκείνα που συζητάς αναφέρονται σε θέματα που προέκυψαν στο παρελθόν.

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αφού Άρης και Ουρανός στον Κριό σχετίζονται με ατυχήματα που προκαλούνται λόγω μεγάλης βιασύνης, ειδικά όταν χειρίζεσαι επικίνδυνα εργαλεία ή μηχανήματα ή το ηλεκτρικό ρεύμα.

Η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό θα επηρεάσει τους Κριούς, Ζυγούς Καρκίνους και Αιγόκερους των τελευταίων ημερών, οι οποίοι χρειάζεται να σταθμίζουν πολύ καλά το τι κάνουν για να αποφύγουν δυσάρεστες συνέπειες.

Ο Άρης στον Ταύρο

Την Πέμπτη, ο Άρης περνά στο ζώδιο του Ταύρου, όπου και θα παραμείνει έως τις 31 Μαρτίου 2019. Ο Άρης είναι η αρχή της δράσης και της διεκδίκησης, και εδώ βρίσκεται στο ζώδιο της αδυναμίας του.

Στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου, λοιπόν, υποχρεώνεται να αποκτήσει σταθερότητα, υπομονή και επιμονή και κυρίως να στηρίξει υλικές και απτές κατακτήσεις, κάτι που είναι εύκολο να τον κάνει συναισθηματικά ή υλικά μίζερο.

Θα αρνηθεί να προσφέρει, αφού θα δώσει, αλλά μόνο εκεί που αυτός επιλέγει. Δύσκολα θα στερηθεί για να δώσει στον άλλον, εκτός αν αυτόν τον άλλον τον θεωρεί προέκταση του εαυτού του.

Με τον Άρη στον Ταύρο, θα διανύσουμε μια περίοδο όπου το κύριο ενδιαφέρον μας στρέφεται στις υλικές μας επιδιώξεις. Είναι πολύ πιθανό όλο αυτό το διάστημα να εγκλωβιστούμε σε μια μονόπλευρη οπτική, αφού θα είναι δύσκολο να ακούσουμε, και πολύ περισσότερο να κατανοήσουμε, αυτά που θέλουν οι γύρω μας.

Τι έχω; Πώς θα περάσω καλύτερα; Πώς μπορώ να αυξήσω το εισόδημα μου; Τι μπορώ να εισπράξω με το λιγότερο κόστος; Aυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα στα οποία καλούμαστε να απαντήσουμε.

Χρειάζεται να έχουμε ανοικτά τα μάτια μας και τα αυτιά μας, αλλά κυρίως να ανοίξουμε την ψυχή μας, για να καταφέρουμε να αποφύγουμε την παγίδα της απολυτότητας, που θα έχει ως συνέπεια το να χάσουμε σημαντικά κομμάτια τόσο από τον ίδιο μας τον εαυτό, όσο και από τις σχέσεις μας.

Από τη νέα θέση του Άρη ευνοούνται οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι, που θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν εκ νέου τα σχέδια τους, ενώ οι Ταύροι αλλά και οι Σκορπιοί καλό είναι να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στις σχέσεις τους, γιατί εύκολα μπορεί να πυροδοτούνται εντάσεις και συγκρούσεις.

Διαβάστε επίσης περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν τη ζωή σας.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-02-2019 19:00:00