blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 12 - 14 Ιουλίου 2019: Ο Ήλιος σε αντίθεση με Πλούτωνα.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 12 - 14 Ιουλίου 2019: Ο Ήλιος σε αντίθεση με Πλούτωνα.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας 12 - 14 Ιουλίου 2019. Μάθε πως o Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Sponsored Links

Ο Ήλιος σε αντίθεση με Πλούτωνα: Η ευκαιρία σου να αναγεννηθείς!

Μετά το ταραχώδες ραντεβού του με τον Κρόνο, ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου, έχει άλλη μια δύσκολη συνάντηση να αντιμετωπίσει, αυτή του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Είναι στο χέρι σου αν θα επιτρέψεις στην αντίθεση αυτή να σε δυσκολέψει ή αν θα ανακαλύψεις καινούργιες τρόπους που θα εστιάσουν στη μοναδικότητα σου!

Το εύκολο είναι να επιτρέψεις να παρασυρθείς από τα κατώτερα συναισθήματα της ζήλιας του θυμού, της κτητικότητας, όλα δηλαδή όσα μπορεί κανείς να κάνει, όταν βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Η καρδιά σου, για κάποιο λόγο, έχει ανάγκη να κάνει την επανάσταση της, όμως εδώ είναι το καινούργιο σου στοίχημα.

Θα αναπαράγεις για μια ακόμα φορά τις ίδιες καταστάσεις και απλά θα παραπονιέσαι επειδή τίποτα δεν πηγαίνει καλά στην ζωή σου; Ή μήπως θα αρπάξεις την ευκαιρία για να ανακαλύψεις καινούργιους ορίζοντες ανάπτυξης και εξέλιξης;

Το σίγουρο είναι πως η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα σκάβει πολύ βαθιά μέσα σου και φτάνει στον πυρήνα σου, εκεί που φωλιάζουν όλοι οι φόβοι, οι ανασφάλειες σου, τα σκοτάδια σου, όσα δεν τόλμησες ποτέ να δεις κατάματα.

Την απόγνωση που μπορεί να κρύβει μια αποτυχία σου και που νιώθεις ανίσχυρος να διορθώσεις, μια σχέση που σε πλήγωσε, μια απώλεια που δεν αντέχεις...

Όλα αυτά και άλλα πολλά, εκδηλώνονται τώρα χτυπώντας κατευθείαν εκεί που βρίσκεται το αδύνατό σου σημείο! Όμως έχεις μια πολύ σημαντική επιλογή. Να δημιουργήσεις έναν νέο εαυτό, τώρα που προκαλείσαι. Να μην υποκύψεις στις προκλήσεις, αλλά αντίθετα, να αναγεννηθείς.

Άσε κατά μέρος τις απολυτότητες και τους δογματισμούς, που σε κάνουν πάντα να χάνεις το στοίχημα και με τον εαυτό σου και με τους άλλους, και απέφυγε τον εγκλωβισμό σου σε αδιέξοδα που μόνο μέσα στο μυαλό σου γεννιούνται.

Δες πίσω από το προφανές, αυτό που βλέπουν όλοι, αυτό που κι εσύ είχες μάθει μέχρι τώρα να βλέπεις. Ανακάλυψε τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου. Είναι δική σου! Είναι αυτή που μπορεί να σε αναγεννήσει. Να σε κάνει έναν άλλο άνθρωπο.

Να θυμάσαι: όσο πιο απόλυτος είσαι, όσο πιο αμετακίνητος, τόσο θα δηλητηριάζεις και τον εαυτό σου και τις σχέσεις σου. Κάνε την ζωή σου χαρά, μην ψάχνεις την ευτυχία έξω από εσένα! Είναι μέσα σου. Ανέσυρε την, ζήσε μέσα σε αυτήν, ζήσε στο φώς! Μπορείς και είναι στο χέρι σου. Να το θυμάσαι...

Διαφορετικά θα αναλωθείς σε ατελείωτα μίση και πάθη που εκτοξεύονται σε κάθε κατεύθυνση, στους φίλους, στη σχέση σου, στη δουλειά σου, παντού! Με αυτόν τον τρόπο, διαιωνίζεις τον φαύλο κύκλο της έντασης, χωρίς να μπορέσεις να ανακαλύψεις τη μαγεία του μεγαλείου της ψυχής σου!

Την κύρια ενέργεια της όψης εισπράττουν οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι που έχουν τον Ήλιο τους, τον ωροσκόπο τους ή προσωπικούς τους πλανήτες κοντά στην 21η μοίρα των ζωδίων.

Μην προσπαθείτε να επιβάλλετε τα θέλω σας τις ημέρες αυτές, αλλά παράλληλα μην ακολουθείτε όλα όσα θέλουν να σας επιβάλλουν οι άλλοι.

Προσοχή! Κρατήστε αποστάσεις και μη βρίσκετε τη λύση με το να εκφράζετε θυμό ή να προσπαθείτε να “χειριστείτε” πρόσωπα ή καταστάσεις! Μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε συνέπειες που δεν θα σας αρέσουν καθόλου...

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-07-2019 11:05:00