blank
 
blank

Τα άστρα από 26 μέχρι 28 Ιανουαρίου 2018 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.

 
Τα άστρα από 26 μέχρι 28 Ιανουαρίου 2018 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για το διάστημα από 26 μέχρι 28 Ιανουαρίου 2018 και μάθε τι θα φέρει ο Άρης στον Τοξότη και πως επηρεάζεται το ζώδιο σου.

Βρισκόμαστε λίγο πριν την πρώτη σεληνιακή έκλειψη της χρονιάς, και το κλίμα έχει αρκετή φόρτιση στα γεγονότα της καθημερινότητας που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και κυρίως σε αυτά των σχέσεων μας που ομολογουμένως περνούν από ισχυρά φίλτρα και δοκιμάζονται για τα καλά!

Sponsored Links

Ο Άρης στον Τοξότη μέχρι 17 Μαρτίου 2018

Την Παρασκευή, ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιο του Σκορπιού για να περάσει στο καινούργιο του σπίτι, αυτό του Τοξότη που θα τον φιλοξενήσει μέχρι τις 17 Μαρτίου 2018.

Ο Άρης στον Τοξότη, χάνει μεν την δύναμή του (ας μην ξεχνάμε πως στον Σκορπιό είναι η παραδοσιακή κατοικία του), και περνά σε ένα ζώδιο πύρινο και μεταβλητό.

Αλλάζουν δηλαδή οι προτεραιότητες του, γίνεται πιο ευέλικτος και κινείται περισσότερο από μια ανάγκη του για την αποκόμιση περισσότερων εμπειριών!

Φυσικά και κινείται μέσα από μια πιο φιλοσοφική διάθεση, αυτή που τον στρέφει στο να εξερευνήσει ότι μπορεί να του εξάπτει το ενδιαφέρον και την φαντασία.

Χάνει δηλαδή κάτι από την ορμητικότητα και την δυναμική του.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Βρίσκεται στην κυβέρνηση του Δία, άρα τον ενδιαφέρει η ανάπτυξη και η εξέλιξη.

Πολλές φορές θα ασχοληθεί με τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων, χάνοντας τη μικρή, τη στιγμή, τη λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά, και θα γίνει περισσότερο θεωρητικός, παρά αποτελεσματικός.

Έτσι λοιπόν στο διάστημα που θα διανύσουμε, θα καταπιαστούμε περισσότερο με την οργάνωση και τη σύνθεση των σχεδίων μας, παρά με αυτήν καθαυτή την κινητοποίηση ως προς τους στόχους μας.

Ωστόσο είναι μια καλή περίοδος, για σχεδιασμό και οργάνωση, την οποία αργότερα και όταν ο Άρης περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερου (το ζώδιο της έξαρσής του) θα μπορέσουμε να βάλουμε σε μια πιο πρακτική εφαρμογή.

Τώρα (και με το  δεδομένο πως βρισκόμαστε μπροστά σε μια περίοδο εκλείψεων) δεν ευνοούνται οριστικές θέσεις και αποφάσεις, και η θέση του Άρη συνηγορεί περισσότερο σε ότι σχετίζεται με την προετοιμασία, παρά με τη δράση.

Ωστόσο, από τη νέα θέση  του Άρη ευνοούνται οι εκπρόσωποι της Αέρινης τριπλότητας, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, που τους δίνεται η δυνατότητα να ανανεώσουν το ενδιαφέρον τους σε σχέδια ή στόχους τους, αλλά και σε ότι σχετίζεται και με την ερωτική τους ζωή, που κινείται σε ένα σαφώς πιο ευχάριστο και πιο ανανεωμένο κλίμα.

Ο Ερμής σε τετράγωνο με Ουρανό (Η3)

Παράλληλα, στο τριήμερο αυτό βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή του τετραγώνου μεταξύ του Ερμή  και του Ουρανού, που πραγματοποιείται την Κυριακή.

Υπάρχει μια ένταση και ένας εκνευρισμός που πλανιέται στην ατμόσφαιρα και είναι εύκολο να οδηγήσει σε συγκρούσεις αν δεν το προσέξεις!

Η αναστάτωση όμως μπορεί να προέλθει και απο μια είδηση η μια πληροφορία που προς στιγμήν σε κάνει να χάνεις τις ισορροπίες σου!

Οι ημέρες αυτές δεν είναι κατάλληλες για δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση και προγραμματισμό, γιατί οτιδήποτε συμβαίνει θα έχει την τάση να σε αποπροσανατολίζει!

Ωστόσο, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βρεθείς μπροστά σε πρόσωπα που έχεις να δεις εδώ και καιρό ή να έχεις και κάποιες ξαφνικές ειδήσεις που τα αφορούν.

Σε ότι κι αν κάνεις πάντως απέφυγε παρορμητικές κινήσεις γιατί μπορεί και να το μετανιώσεις.

Κυρίως αν ανήκεις στους: Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους του τρίτου  δεκαημέρου ή αν έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 22η μοίρα των ζωδίων, μπορεί τις ημέρες αυτές να υπάρξουν όχι και τόσο ευχάριστες εκπλήξεις. Και επειδή θα έχεις και μια έντονη τάση αποδέσμευσης απέναντι σε ότι λειτουργεί καταπιεστικά για την ψυχολογία σου ή μπορεί να βρεθείς απέναντι σε τέτοιες διαθέσεις τρίτων, κράτησε τις αποστάσεις και μη βιαστείς να πάρεις θέση σε ότι νοιώθεις να σε προκαλεί. Επίσης μπορεί να υπάρξουν αναβολές και ματαιώσεις, ακόμα και σε προγραμματισμένα σχέδια σου. Συνιστάται υπομονή και ψυχραιμία σε κάθε περίπτωση! Για λεπτομέρειες, διάβασε τις προβλέψεις για σήμερα και δες επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθεις πως οι αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το δικό σου ζώδιο.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-01-2018 19:00:00