blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 12 ως 15 Οκτωβρίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Δίας εξάγωνο Ποσειδώνας.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 12 ως 15 Οκτωβρίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Δίας εξάγωνο Ποσειδώνας.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Είναι η τελευταία φορά για την χρονιά αυτή, που βρισκόμαστε μπροστά στην όψη του εξαγώνου μεταξύ του Δία και του Ποσειδώνα.

Sponsored Links

Ο Δίας σε εξάγωνο με Ποσειδώνα: Εύνοια της τύχης και δοτικότητα

Πρόκειται για μία όψη, η οποία επαναλαμβάνεται από το Φεβρουάριο και τώρα έρχεται να επαναφέρει και να ολοκληρώσει, όλα τα θέματα που ενεργοποίησε τον προηγούμενο καιρό.

Εδώ, θα συναντηθείς με καλή τύχη, με ανάπτυξη, με την ανάγκη σου για αρμονία που στην φάση αυτή είναι πολύ πιο εύκολο να την επιτύχεις.

Πέρα όμως από αυτά, Δίας σε εξάγωνο με Ποσειδώνα, είναι η έμπνευση εκείνη που φωτίζει το μυαλό σου, που μπορεί να σου δώσει μία ξαφνική λύση σε ένα πρόβλημα σου, μία καλύτερη προοπτική σε ένα σχέδιο σου ή την συνειδητή αντίληψη σου για τη θέση σου και ποιά είναι η αποστολή σου στον κόσμο αυτό.

Είναι πολύ σημαντικό να θυμάσαι πως κάθε όραμα σου, είναι συνυφασμένο με τη φιλοσοφία σου, με την πνευματική στάση της ζωής σου.

Όλα αυτά, σε πολλές περιπτώσεις, θα συντελέσουν στην εξέλιξή σου μέσα και από την καλή σου τύχη.

Όμως, η οπτική σου είναι αυτή που θα παίξει καθοριστικό ρόλο, μία και τώρα καλείσαι να δεις τα πράγματα μέσα από μία ευρύτερη οπτική, που μιλάει για φιλανθρωπία, για πράξεις καλοσύνης, για μοίρασμα αγάπης, για γενναιοδωρία.

Μείνε αισιόδοξος και κυρίως ενίσχυσε την πίστη σου γιατί είναι αυτή που μπορεί πραγματικά να κάνει θαύματα.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί Αιγόκεροι και Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στον κύκλο αυτής της περιόδου μέχρι και στις αρχές του Νοέμβρη, είναι πολύ πιθανόν να βρεθούν μπροστά στην αναζωπύρωση ή ακόμα και στην ολοκλήρωση ενός σχεδίου τους.

Ο Ήλιος σε αντίθεση με Άρη: Σχέσεις και συνεργασίες περνούν από εντάσεις

Η αντίθεση του Ήλιου με τον Άρη, που κορυφώνεται την Τρίτη και επηρεάζει σχεδόν ολόκληρη την εβδομάδα που θα διανύσουμε, στέκεται βαριά και επιβλητική στις ψυχές και στις ζωές μας, επιβαρύνοντας την καθημερινότητά μας.

Ο Ήλιος βρίσκεται σε αδύναμη θέση στον Ζυγό έναντι του Άρη που είναι πανίσχυρος στον Κριό και ανάδρομος απέναντί του.

Ο Άρης “απαιτεί”, “θέλει”, επιβάλλει, όμως ο Ήλιος δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του.

Και είναι εκεί που το πράγμα μπορεί να πάρει άλλη τροπή, γιατί όταν ο Άρης στον Κριό δεν παίρνει αυτό που θέλει, γίνεται επιθετικός, καταστρέφοντας τα πάντα γύρω του…

Στην καθημερινότητά σου τις μέρες αυτές είναι πολύ πιθανό να βρεθείς μπροστά σε αντιπαραθέσεις τσακωμούς και καβγάδες που δημιουργούνται ακριβώς στις περισσότερες περιπτώσεις από αυτήν την έλλειψη ανταπόκρισης στα θέλω των άλλων και το αντίθετο φυσικά.

Ιδιαίτερα για τους Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, χρειάζεται να είναι εξαιρετικά ευέλικτοι και διαλλακτικοί στο διάστημα που διανύουμε ,κυρίως σε θέματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες.

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με Πλούτωνα: Χειριστικές τάσεις

Ο Ήλιος όμως δεν σταματά εδώ τα πλανητικά ραντεβού του, την Πέμπτη σχηματίζει μία όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα.

Κάθε μορφή εξουσίας τις μέρες αυτές επιβάλλεται με έντονο απόλυτο και απαιτητικό τρόπο.

Σε πολλές περιπτώσεις ο τρόπος αυτός γίνεται χειριστικός, μην αφήνοντας περιθώρια αντιδράσεις κάτω από την πίεση των ανώτερων.

Είτε μιλάμε για την δουλειά σου, είτε μιλάμε για το κράτος, είτε μιλάμε γενικότερα για τα γεγονότα που διαδραματίζονται τις μέρες αυτές, ο τρόπος με τον οποίο ενεργοποιούνται δεν αφήνει κανένα περιθώριο ευελιξίας ή δικής μας θέσης ή απόφασης.

Και φυσικά η όψη αυτή συνοδεύει και τη Νέα Σελήνη του μήνα, που κορυφώνεται την Παρασκευή. Ένας κύκλος ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις έχει έναν ιδιαίτερα σκληρό και απαιτητικό χαρακτήρα.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, τις μέρες αυτές καλό είναι να κρατήσετε αποστάσεις από ότι νιώθετε να εγείρει μέσα σας την διάθεση να κάνετε την επανάσταση σας, χωρίς να υπολογίσετε τις παραμέτρους, που μπορεί να είναι πολλές και σημαντικές.

Από την άλλη μεριά, η περίοδος αυτή μπορεί να έχει σημαντικά επιτεύγματα, τα οποία επιτυγχάνονται με πολλή δουλειά, πίστη και καλή συνεργασία με τους γύρω σας.

Ο Ερμής στον Σκορπιό εισέρχεται σε ανάδρομη πορεία

Την Τρίτη, ο Ερμής από τον Σκορπιό, περνά σε ανάδρομη πορεία, έως τις 3 Νοεμβρίου 2020.

Το σημαντικό με αυτή του την αναδρομή, είναι ότι θα μας φέρει αντιμέτωπους με γεγονότα που μας απασχόλησαν λίγο πριν, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις έχουν ανατρεπτικό και σκληρό χαρακτήρα.

Τόσο η εκ νέου συνάντησή του με τον Ουρανό, όσο και με τον Κρόνο, είναι λόγοι που μας αναγκάζουν να κάνουμε αναθεωρήσεις και να ξαναδούμε κάποια θέματα , όσο και αν αρνούμαστε να ασχοληθούμε ή δεν τα αντέχουμε, πρέπει τώρα να τα αντιμετωπίσουμε.

Μας επηρεάζει όλους, αλλά κυρίως τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του δευτέρου και του πρώτου δεκαημέρου. Να έχετε μια όμορφη μέρα και μην ξεχάσετε να διαβάσετε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-10-2020 09:00:00