Quantcast
blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 12 ως 15 Απριλίου 2021, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Η Νέα Σελήνη στον Κριό.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 12 ως 15 Απριλίου 2021, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Η Νέα Σελήνη στον Κριό.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

H Νέα Σελήνη του Απριλίου κορυφώνεται την Δευτέρα 12/4 στις 4.30 τα ξημερώματα, στην 22η μοίρα του Κριού. Επηρεάζει τους Κριούς, Ζυγούς, Λέοντες και Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, δημιουργώντας ένα κλίμα εύνοιας.

Sponsored Links

Η Νέα Σελήνη στον Κριό φέρνει νέα ξεκινήματα και δράση!

Σε κάθε Νέα Σελήνη εμπεριέχεται ο σπόρος μιας νέας έναρξης. Μετά την περίοδο επιρροής των Ιχθύων και την ονειρική φάση που βιώνει το άτομο, φτιάχνοντας τους στόχους του πρώτα στο μυαλό του, τώρα έχει έρθει η ώρα να περάσει στη κινητοποίηση προκειμένου να τους υλοποιήσει.

 Πολύ περισσότερο τώρα που ο Κριός συμβολίζει  ακριβώς αυτό: την γέννηση,  την αρχή, την ανάγκη να φύγεις από την ιδέα και να την κάνεις  πράξη. Τίποτα δεν είναι πιο ισχυρό, από μία ιδέα που έχει έρθει η ώρα της να πραγματοποιηθεί! Είναι μία στιγμή εκκίνησης! Δυναμική, αισιόδοξη και ορμητική!

Είναι φυσικό να σκεφτείς πώς με όλη αυτήν την ασάφεια και τις χαοτικές καταστάσεις γύρω σου, νιώθεις να σου έχουν κοπεί τα φτερά... Πως δεν μπορείς να κινηθείς, δεν μπορείς να τρέξεις, να δράσεις, να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα.

Το τελευταίο διάστημα έχεις μάθει να ζεις κάτω από τη σκιά ενός φόβου, αυτόν που σπέρνουν επιμελώς, καταστρέφοντας κάθε διάθεση δημιουργίας στην ψυχή σου. Όμως θέλω να σου πω πως η ζωή δεν σταματάει... Κυλάει, εξελίσσεται και αλλάζει διαρκώς.

Και πάντα μα πάντα θα βρίσκει τον τρόπο να ανθίσει ακόμα και σε άγονα μέρη...

Κυβερνήτης αυτής της νέας σελήνης είναι ο Άρης, που βρίσκεται στους Διδύμους σε όψη εξάγωνου με τα Φώτα (Ήλιος, Σελήνη).

Χρειάζεται τόλμη για να πας παραπέρα και να προσπεράσεις όλους αυτούς τους σκοπέλους που σε κρατάνε πίσω, όπως άγχη, φοβίες και ανασφάλειες.

Τα Φώτα (Ήλιος, Σελήνη) σε εξάγωνο με Δία και ο Άρης σε τρίγωνο με Δία δημιουργούν αισιοδοξία

Η όψη εξαγώνου των Φώτων με τον Δία, ενισχύει με κάποιο τρόπο εκείνο το αισιόδοξο κομμάτι της ζωής και σε βοηθάει να δεις τα πράγματα πιο φωτεινά πιο λαμπερά, κυρίως όμως πιο αποφασιστικά. Δεν αποκλείεται στον κύκλο αυτό να υπάρξουν οι ευκαιρίες εκείνες που χρειάζεσαι και υποσυνείδητα περίμενες, που σε φέρνουν πιο κοντά στο στόχο σου και στις επιθυμίες σου.

Είναι πολύ σημαντικό τώρα ωστόσο, να μην αφήσεις τίποτα για κανέναν λόγο να σταθεί εμπόδιο στο όνειρό σου.

Ο Άρης πρόκειται να σχηματίσει μία όψη τριγώνου με τον Δία. Είναι μία εποχή που οι στόχοι ανανεώνονται, μία και δημιουργούνται και οι συγκυρίες εκείνες που τους βοηθούν να εξελιχθούν. Είτε μιλάμε για οικονομικά θέματα είτε μιλάμε για την επαγγελματική σου  ζωή είτε μιλάμε για την πνευματική σου εξέλιξη, η εποχή αυτή σου δίνει θαυμάσια κίνητρα, και μπορεί πραγματικά να γίνει το εφαλτήριο σου για τις μελλοντικές σου εξελίξεις.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Πλούτωνα, ενδέχεται στη φάση αυτή, να σου δώσει το στίγμα της φθοράς σε μία κατάσταση που δεν προχωράει, δεν εξελίσσεται και δεν αλλάζει.

Αυτό μπορεί να αφορά την προσωπική σου σχέση, αλλά και τις σχέσεις σου γενικότερα σε κάποιους τομείς ιδιαίτερα ευαίσθητους. Είναι σημαντικό τώρα να λειτουργήσεις με μία διάθεση συνεργασίας και σύμπνοια, έτσι ώστε να μπορέσεις να ξεπεράσεις αυτόν τον σκόπελο που σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να στέκεται εμπόδιο στην εξέλιξη σου. Μην ξεχνάς πως ο πρώτος και ο πιο σημαντικός σαμποτέρ της ζωής σου μπορεί να είναι ο ίδιος σου ο εαυτός!

Η Αφροδίτη στον Ταύρο ενδυναμώνει τις σχέσεις!

Όμως λίγο παρακάτω, την Τετάρτη, η Αφροδίτη περνάει στη ζωδιακή περιοχή του Ταύρου, δηλαδή στο σπίτι της και δυναμώνει πολύ.

Θα μείνει εκεί έως τις 9 Μαΐου, αλλάζοντας το τοπίο των σχέσεων μας, ενδυναμώνοντας τις συναισθηματικές συνδέσεις με τους γύρω μας και κυρίως με τους αγαπημένους μας.

Η Νέα Σελήνη βρίσκεται πάνω στον σταθερό  Αστέρα Baten Kaitos, ο οποίος σχετίζεται με την ιστορία του Ιωνά από τη θρησκεία μας. Ο Ιωνάς τιμωρήθηκε από το Θεό, γιατί δεν έκανε αυτό που του είπε, έπεσε στη θάλασσα στο στόμα ενός κήτους και ταξίδευε μέσα στην κοιλιά του για τρεις μέρες. Μετά από τις προσευχές του ο Θεός του επέτρεψε να ζήσει και τον έβγαλε από το στόμα του κήτους, αφήνοντας τον σε μία ξηρά. Η περίοδος αυτή έχει να κάνει λοιπόν με μία σχετική προστασία, παρόλο που τα πράγματα μπορεί να γίνονται με ένα δυσάρεστο τρόπο, ναι μπορεί στο τέλος να τα καταφέρεις να φτάσεις στην ξηρά. Το μήνυμα του σταθερού Αστέρα, είναι πως μπορεί να υπάρξει προστασία ακόμα και μέσα στις δυσκολίες. Και αυτός είναι ακόμα ένας λόγος που σε παρακινεί να προχωρήσεις παρακάτω. Να έχετε μια όμορφη μέρα και μην ξεχάσετε να διαβάσετε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από τον Χρίστο Ντούβλη.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-04-2021 09:00:00