blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 12 - 15 Νοεμβρίου 2018: Η Αφροδίτη σε ορθή πορεία.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 12 - 15 Νοεμβρίου 2018: Η Αφροδίτη σε ορθή πορεία.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 12 έως 15 Νοεμβρίου. Μάθε πως η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία και ο Άρης σε εξάγωνο με Ουρανό θα επηρεάσουν το ζώδιο σου.

Ίσως, αυτές τις ημέρες περισσότερο από ποτέ, να νιώσεις πολύ πιο ισχυρή την ανάγκη να περάσεις στην δράση, να διεκδικήσεις τους όποιους στόχους σου, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες από το παρελθόν σου. Το σίγουρο είναι πως αυτές οι πρώτες μέρες της εβδομάδας σου δίνουν κίνητρα για να μπεις δυναμικά στο παιχνίδι.

Sponsored Links

Ο Άρης σε εξάγωνο με Ουρανό

Ο Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου έρχεται σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Κριού. Η όψη δημιουργεί μια υποσυνείδητη ένταση, χωρίς απαραίτητα εμφανή αιτία, που είναι εύκολο να βγει και στην συμπεριφορά σου.

Παράλληλα, οι μέρες αυτές αναμοχλεύουν και θέματα από το παρελθόν και είναι πολύ πιθανό να βρεθείς μπροστά σε απρόβλεπτες καταστάσεις, που αν και είχες αφήσει σε εκκρεμότητα στο προηγούμενο διάστημα, τώρα καλείσαι να τις διαχειριστείς εκ νέου, πιο αποτελεσματικά.

Σχέσεις του παρελθόντος είναι στην πρώτη γραμμή, και μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικά στο δρόμο σου, χωρίς καμία προειδοποίηση, αναστατώνοντας για τα καλά τον συναισθηματικό σου κόσμο.

Υπάρχει, ωστόσο, μια παρόρμηση και βιασύνη, που σε κάνει να μην σκέφτεσαι και πολύ τις κινήσεις σου, ούτε και τις συνέπειες τους.

Καλό είναι και προς αποφυγή των όποιων δυσάρεστων εξελίξεων, να είσαι συγκρατημένος και να μην παίρνεις αποφάσεις χωρίς σκέψη.

Από την άλλη μεριά, είναι πολύ πιθανό νέες ευκαιρίες να αναδυθούν, είτε ευκαιρίες που υποστηρίζουν παλαιότερα θέματα που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα.

Πάντως, οι Κριοί, Καρκίνοι Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, χρειάζεται να κρατήσουν μια στάση αναμονής και να μη βιαστούν να πάρουν θέση απέναντι σε πρόσωπα ή καταστάσεις που νιώθουν πως δεν τους είναι εύκολο να διαχειριστούν.

Αντίθετα, οι Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι, μπορεί να βρεθούν μπροστά σε ευχάριστες εκπλήξεις που τους φέρνουν μπροστά σε ενδιαφέροντα άτομα ή καταστάσεις.

Η Αφροδίτη σε ορθή πορεία

Το πολύ σημαντικό γεγονός της εβδομάδας είναι η ορθοδρόμηση της Αφροδίτης. Την Παρασκευή, η Αφροδίτη περνά σε ορθόδρομη πορεία, δίνοντας ένα τέλος στην δύσκολη περίοδο που προηγήθηκε. (Να θυμίσουμε πως η Αφροδίτη βρισκόταν σε αναδρομή από τις 5 Οκτωβρίου έως τις 16 Νοεμβρίου 2018 ).

Το γεγονός ότι βρίσκεται στον Ζυγό, στο ζώδιο της κυριαρχίας της, είναι πολύ σημαντικό, αφού μπορεί να στηρίξει με τον καλύτερο τρόπο σχέδια και αποφάσεις.

Κυρίως, όμως, βοηθά στη σωστή εκτίμηση των πραγμάτων. Έτσι λοιπόν, ανοίγεται μια εποχή που χρειάζεται, μέσα από όλη αυτή την περίοδο της επανεξέτασης, τόσο των σχέσεων σου, όσο και του εαυτού σου, να αρχίσεις να δίνεις τη βαρύτητα που πρέπει στα γεγονότα και τα πρόσωπα. Κυρίως, όμως, να δώσεις την αξία που χρειάζεται στον εαυτό σου και να ικανοποιήσεις τις σου. Να προχωρήσεις μπροστά και να συγχωρέσεις όλους αυτούς που δεν μπόρεσαν να σε ακολουθήσουν ή να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Η συγχώρεση απαιτεί δύναμη! Αυτή τη δύναμη προσφέρει η Αφροδίτη στον Ζυγό, καθώς και τη δυνατότητα να προχωρήσεις μπροστά χωρίς τα κατάλοιπα του παρελθόντος να σε κρατούν πίσω. Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή που χρειάζεται να αξιολογήσεις και να αξιοποιήσεις σωστά τις ευκαιρίες που σου προσφέρει.

Λίγο παρακάτω, η Αφροδίτη θα συναντήσει σε όψη αντίθεσης τον ανατρεπτικό Ουρανό, διαλύοντας κάθε σύννεφο αμφιβολίας για το ποιον χρειάζεται να έχεις ή όχι στη ζωή σου, με εκείνο τον μαγικό τρόπο που δημιουργείται όταν χρειάζεται να δεις καθαρά και να πάρεις μια απόφαση.

Κυρίως για τους Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου, ο κύκλος αυτός τους φέρνει μπροστά σε σημαντικές αποφάσεις που χρειάζεται να πάρουν προκειμένου είτε να αποδεσμευτούν από πιεστικές καταστάσεις, είτε να μπορέσουν να δουν καθαρά ποιά πρόσωπα χρειάζονται τελικά και ποιά όχι.

Καλή εβδομάδα σε όλους! Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, στις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σας. Δείτε επίσης το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν τα ζώδια. 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-11-2018 19:00:00