Quantcast
blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 12 – 14 Απριλίου 2019: Ο Ερμής σε τετράγωνο με Δία.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 12 – 14 Απριλίου 2019: Ο Ερμής σε τετράγωνο με Δία.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 12 – 14 Απριλίου 2019. Μάθε πως ο Ερμής σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Δία θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Sponsored Links

Ο Ερμής σε τετράγωνο με Δία

Ο πανταχού παρών Ερμής κάνει πάλι την εμφάνιση του το τριήμερο αυτό (και όχι μόνο αυτός), έτοιμος να μας πλανέψει, να μας αποσυντονίσει και να παίξει με τα γνωστά του κόλπα, αυτά που μπορεί προς στιγμήν να μας κάνουν να νιώθουμε καλά, αλλά μετά καταλαβαίνουμε την αλήθεια που μας κρύβει!

Αυτή την φορά συναντά σε μια όψη τετραγώνου τον πληθωρικό Δία και ξεκινά να μας φορτίζει με γενναίες δόσεις αισιοδοξίας και καλής διάθεσης. Φυσικά και αυτό είναι μια καλή αρχή για το τριήμερο, όμως δεν είναι αρκετό…

Είναι πολύ εύκολο να παρατήσεις όλα όσα έχεις να κάνεις και να ασχοληθείς μόνο με αυτά που σου αρέσουν, αυτά που αγαπάς. Και μέχρι εδώ καλά. Τι γίνεται όμως όταν σου καρφωθούν στο μυαλό πράγματα που δεν είχες υπολογίσει;

Όπως το να κάνεις μια αγορά που είναι πολύ μεγαλύτερη από την τσέπη σου, έτσι, επειδή βρέθηκες σε μια καλή στιγμή ή να πεις πράγματα που δεν τα εννοείς, επειδή μόνο και μόνο είσαι στις καλές σου. Να υποσχεθείς, για παράδειγμα, κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που μπορείς να κάνεις και μετά να μην καταφέρεις να είσαι συνεπής με την υπόσχεση σου. Ναι, συμβαίνουν κι αυτά!

Όμως, επειδή αυτοί οι δύο πλανήτες έχουν και τα καλά τους, μπορεί να υπάρξουν ανοίγματα από το παρελθόν που σου δίνουν την ευκαιρία να ξαναδείς κάποια πράγματα εκ νέου και να τα αξιοποιήσεις κατάλληλα.

Θα ενισχυθεί η κοινωνική σου ζωή, οι προσκλήσεις δεν θα σου λείψουν, γι’ αυτό φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάθε προσφορά που σου δίνει την ευκαιρία να το ρίξεις έξω.

Κυρίως αν είσαι Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης ή Ιχθύς, κράτα μικρό καλάθι για ό,τι λες και σε ό,τι ακούς. Μπορείς, ωστόσο, να περάσεις καλά σε ό,τι και αν κάνεις και σου δίνει χαρά.

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με Πλούτωνα και τρίγωνο με Δία

Η Αφροδίτη την Παρασκευή συναντά σε μια όψη εξαγώνου τον Κρόνο, για να εξυπηρετήσει κάθε ζήτημα που χειρίζεσαι με υπευθυνότητα και σοβαρότητα.

Τα σημαντικά, ωστόσο, του τριημέρου αυτού έρχονται από τον Ήλιο, με δύο όψεις που σχηματίζει, το τετράγωνο του με τον Πλούτωνα το Σάββατο, αλλά και το τρίγωνο του με τον Δία την Κυριακή.

Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ένα κλίμα πίεσης, που ενδεχομένως να προέρχεται είτε από φόρτο εργασίας, είτε από πιέσεις προσώπων που έχουν τη δύναμη και την εξουσία. Κι επειδή η επικοινωνία δεν είναι ακόμα στα καλύτερα της, στην όλη σου στάση καλό είναι να παραμείνεις ψύχραιμος, μιας και οποιαδήποτε απότομη αντίδραση σε τέτοιες καταστάσεις μπορεί να έχει και συνέπειες.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Λίγο παρακάτω έρχεται το τρίγωνο του Ηλίου με τον Δία να σε αποζημιώσει και κυρίως να ενισχύσει την τύχη και την διάθεση σου.

Γιατί πέρα απ’ όλα τα άλλα και ο Ήλιος και ο Δίας βρίσκονται σε ζώδια της κυριαρχίας τους. Αυτή η πύρινη ενέργεια βγαίνει αυθεντική και ατόφια, ανανεώνοντας επί της ουσίας το κλίμα, που το διάστημα αυτό είναι αρκετά βαρύ.

Μια παλιά αγάπη επανέρχεται στο προσκήνιο

Ναι, τις μέρες αυτές μπορεί να πετύχεις ίσως και κάτι σημαντικό για εσένα. Ίσως και κάτι που αφορά το παρελθόν σου και τώρα επανέρχεται δριμύτερο! Μια παλιά αγάπη; Μια σχέση που δεν έκλεισε τον κύκλο της; Μια πρόταση από προηγούμενο εργασιακό περιβάλλον;

Κάτω από την ενέργεια των δυο πλανητών, η διάθεση για καλοπέραση μπορεί να σε βγάλει έξω από τους στόχους σου και να θελήσεις να εκμεταλλευτείς τις καλές συγκυρίες που δημιουργούνται, απλά για να περάσεις καλά.

Ακολούθησε την ροή των εξελίξεων, αφού δεν ξέρεις που μπορεί να σε βγάλει... Ίσως απλά να περάσεις καλά με τους αγαπημένους σου, ίσως μια σημαντική ευκαιρία να έρθει στην ζωή σου. Όλα είναι στο παιχνίδι.

Και ειδικά για τους Κριούς, Λέοντες και Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου ή όσους έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι μέρες αυτές μπορεί να κρύβουν πολλές και καλές εκπλήξεις και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εκμεταλλευτείτε τις όλες! Διαβάστε επίσης περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Ολυμπία

Ολυμπία

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-04-2019 09:00:00