blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 12 μέχρι 15 Φεβρουαρίου 2018: Νέα Σελήνη και Μερική έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο.

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 12 μέχρι 15 Φεβρουαρίου 2018: Νέα Σελήνη και Μερική έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για το διάστημα από 12 μέχρι 15 Φεβρουαρίου 2018 και μάθε πως επηρεάζεται το ζώδιο σου. Την εβδομάδα αυτή, κυρίαρχο είναι το γεγονός της Νέας σελήνης, που συνοδεύεται και από τη δεύτερη για το 2018 μερική Έκλειψη Ηλίου στην 27.07 του Υδροχόου, στις 11.05 μμ για την Αθήνα. Θα είναι ορατή, στην Νότια Αμερική, στον Ειρηνικό, στον Ατλαντικό και στην Ανταρκτική.

Αυτή η Ηλιακή έκλειψη σημαίνει πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και σε περιμένουν!

Κάθε κύκλος της Νέας σελήνης, σηματοδοτεί ένα πέρασμα σε μια νέα κατάσταση (ανάλογα σε ποια περιοχή συμβαίνει στον γενέθλιο χάρτη). Ωστόσο, ένας κύκλος έκλειψης έχει πολύ μεγαλύτερη επιρροή, έξι μήνες πριν και έξι μήνες μετά την ολοκλήρωσή της. Είναι εδώ που χρειάζεται να κλείσουμε πολλές φορές κύκλους, αυτούς που έχουν πλέον επιτελέσει τον σκοπό τους, και να ανοίξουμε άλλους καινούργιους.

Νέα δεδομένα εμφανίζονται στο τοπίο της ζωής μας και νέες ιδέες η στόχοι αναδύονται. Είναι μια πολύ καλή στιγμή, να πετάξουμε από πάνω μας παλιές συνήθειες, πράγματα που νοιώθουμε να μας επιβαρύνουν, συμπεριφορές που χρειάζεται να επανεξετάσουμε, αλλά και πρόσωπα που δεν έχουν να προσφέρουν κάτι δημιουργικό στην εξέλιξή μας.

Είναι η στιγμή για μια φρέσκια ματιά στην ζωή και στους στόχους ή τα κεφάλαια που θα ανοίξουμε.

Η έκλειψη αυτή έρχεται να συμπληρώσει και θέματα που άνοιξαν με την προηγούμενη Σεληνιακή έκλειψη στις 31 Γενάρη και θα συνεχίζει να μας επηρεάζει μέχρι τις 13 Ιουλίου 2018, οπότε θα έχουμε και την επόμενη έκλειψη στον Καρκίνο.

Νέα Σελήνη και μερική έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο.

Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο που σε καλεί να κοιτάξεις μπροστά. Κυρίως σε προτρέπει να αφήσεις πίσω σου τις όποιες συμβάσεις μέχρι τώρα έχουν δυσκολέψει τη ζωή σου και τον ψυχισμό σου και να ατενίσεις τον ορίζοντα με αισιοδοξία, αλλά κυρίως με όραμα! Περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο, ταυτίζεται με την αυγή της Νέας εποχής, αυτής που θα δώσει την δυνατότητα να κατανοήσουμε πως όλοι μας αποτελούμε ένα μέρος του “Όλου”, και πως η εξέλιξη μας σαν μονάδα θα λειτουργήσει βελτιωτικά και για το σύνολο γύρω μας.

Ο Υδροχόος είναι ο “κεραστής” του κλασικού ζωδιακού κύκλου, αυτός που ρίχνει το νερό.

Η συλλογική συνείδηση και η αναβάθμισή της είναι αυτή που θα δημιουργήσει την εξέλιξη για έναν καλύτερο κόσμο.

Το πρώτο σημαντικό γεγονός που παρατηρούμε είναι η σύνοδος των φώτων (Ήλιου και Σελήνης) με τον Ερμή.

Οτιδήποτε σχετίζεται με επικοινωνία, με σπουδές με πληροφορίες αλλά και με νέες ιδέες, αποτελεί μια σημαντική πηγή τροφοδότησης των εξελίξεων.

Είναι η στιγμή που μπορεί να επαναδιαπραγματευθείς, αλλά κυρίως να σχεδιάσεις τα νέα σου βήματα, τους καινούργιους σου στόχους και να τους επικοινωνήσεις με τα κατάλληλα πρόσωπα, έτσι ώστε να τους προωθήσεις!

Ναι, είναι τώρα που μπορείς να ατενίσεις με αισιοδοξία τον ορίζοντα και να χτίσεις την καινούργια σου πραγματικότητα!

Ακόμα και αν κάποιες ιδέες , στόχοι ή σχέδια μπορεί να μοιάζουν έξω από τα δεδομένα σου ή να φαίνονται εξωπραγματικοί... αρκεί που εσύ τους πιστεύεις και είσαι έτοιμος να δουλέψεις σκληρά για την υλοποίηση τους.

Μπορεί και κάποιες καινούργιες προτάσεις που πέφτουν στο τραπέζι, να σου ανοίξουν νέες ελπιδοφόρες ευκαιρίες.

Τίποτα δεν είναι αδύνατο και όλα είναι πιθανά, θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της Έκλειψης αυτής που προοιωνίζει την αυγή μιας καινούργιας περιόδου.

Επιχειρηματικά σχέδια μπορεί να αναπτυχθούν δυναμικά, αλλά και οτιδήποτε σχετίζεται και με το διαδίκτυο έχει την τάση να αναπτυχθεί επιτυχώς. Το άνοιγμα για παράδειγμα, μιας επιχειρηματικής δράσης στο internet!

To εξάγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ουρανό, πολύ πιθανόν να φέρει ευχάριστες εκπλήξεις, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για να ευδοκιμήσουν οι ιδέες σου ή τα σχέδια σου, ανοίγοντας σου ευκαιρίες που ούτε καν θα μπορούσες να φανταστείς!

Παραδοσιακός κυβερνήτης αυτής της έκλειψης Ηλίου είναι ο Κρόνος (ο Κρόνος είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Υδροχόου), που βρίσκεται στον Αιγόκερω (στην κατοικία του), ενισχύοντας κατά πολύ την δυναμική της. Ότι ενεργοποιείται τώρα απαιτεί πολύ καλή οργάνωση, συνοχή και μέθοδο και κυρίως πολύ σκληρή δουλειά για να επιτευχθεί.

Ο Κρόνος, στον κύκλο αυτόν, σχηματίζει μια όψη εξαγώνου με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων. Η Αφροδίτη βρίσκεται και αυτή στο ζώδιο της έξαρσής της και είναι πολύ ισχυρή!

Η ένωσή τους, θα συνηγορήσει στο να δώσει μια μεγαλύτερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα σε ότι ενεργοποιείται τώρα. Σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο, οι δύο αυτοί πλανήτες δημιουργούν ένα πρόσφορο έδαφος για πιο στενές, πιο ουσιαστικές σχέσεις, τόσο αυτές που ήδη υπάρχουν και έχουν ένα σοβαρό λόγο να εξελιχθούν, όσο και αυτές που ξεκινούν τώρα.

Οι νέες γνωριμίες της περιόδου αυτής, θα έχουν την τάση να κινηθούν με μια πιο ώριμη διάθεση και να δημιουργήσουν ένα κλίμα σταθερότητας, που θα βοηθήσει πολύ τον ψυχισμό και το συναίσθημα μας.

Ο μοντέρνος κυβερνήτης του Υδοχόου είναι ο Ουρανός, και μόλις έχει σχηματίσει μια όψη εξαγώνου με τα φώτα( ήλιο σελήνη).

Είναι μια έκλειψη θετικών αλλαγών που στηρίζονται στην ενίσχυση της ελευθερίας και της ατομικότητας.

Ότι μπορεί να λειτουργούσε δεσμευτικά ήλθε η ώρα να σπάσει και να μας απελευθερώσει. Και μέσα από αυτήν την ελευθερία θα μπορέσουμε να εξελιχθούμε και να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Εκείνο που θα είναι απαραίτητο και αναγκαίο είναι να δείξουμε ολοκάθαρα την αλήθεια μας και αυτό που ο καθένας κρύβει μέσα του.

Ίσως υπάρξουν και θέματα που αφορούν τις σχέσεις γενικότερα και κυρίως αυτές που δεν άπτονται των παραδοσιακών προτύπων, αλλά μιας πιο ελεύθερης και αδέσμευτης έκφρασης της ταυτότητας που ο καθένας μας έχει.

Συνοψίζοντας θα λέγαμε πως είναι μια έκλειψη που μας προτρέπει να μάθουμε να σκεπτόμαστε και δρούμε έξω από τα συνηθισμένα μας πρότυπα. Είναι η αρχή ενός καινούργιου δρόμου που καλούμαστε να χαράξουμε, ο καθένας σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχει.

Σε κάθε περίπτωση, τώρα είναι η στιγμή να βάλουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά... εκεί που φτάνουν τα όνειρά μας!

Την εύνοια του κύκλου αυτού, εισπράττουν οι : Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά που τώρα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ένα σημαντικό βήμα για την εξέλιξή τους, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Είναι μια πολύ καλή εποχή για νέα ξεκινήματα, νέα σχέδια, που έχουν πολλές δυνατότητες να υλοποιηθούν, σε ότι σχετίζεται με τη δουλειά ή συμμαχίες που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο, αλλά και εξελίξεις σε νέες σχέσεις που δίνουν νέα δυναμική στην ερωτική ζωή! Για λεπτομέρειες, διάβασε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα και δες επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθεις πως οι αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-02-2018 19:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι