blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 13 – 15 Σεπτεμβρίου 2019: Πανσέληνος στους Ιχθύες.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 13 – 15 Σεπτεμβρίου 2019: Πανσέληνος στους Ιχθύες.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις 13 – 15 Σεπτεμβρίου 2019. Μάθε πως η Πανσέληνος στους Ιχθύες θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Sponsored Links

Πανσέληνος στους Ιχθύες: Ό,τι χρειάζεσαι είναι μέσα σου!

Αυτό το φεγγάρι των Ιχθύων έχει γοητεία και μαγεία. Ανοίγει την πύλη του ασυνείδητου, εκεί που υπάρχουν όλες οι πληροφορίες που αναζητάς. Εκεί που ζεις με την ψυχή και το όνειρό σου, τους δύο βασικούς οδηγούς της ζωής σου. Εκεί που ο έρωτας γίνεται προτεραιότητα. Έρωτας προς ένα άλλο πρόσωπο, προς την ζωή, προς το Θείο, οτιδήποτε είναι σημαντικό στο μέσα σου, θα το ακολουθήσεις με ευλάβεια.

Εδώ συνδέεσαι με το “Όλον”. Η υπόσταση σου παύει να λειτουργεί σαν μονάδα και ενώνεται με ό,τι υπάρχει γύρω της. Αποκτάς εκείνη την ευαισθησία απέναντι σε ότι μπορεί να χρειάζεται την αρωγή και την συμπαράσταση σου.

Οι Ιχθύες είναι το “Νιώθω”. Αυτό που σε φέρνει πιο κοντά στον εαυτό σου, στους άλλους, στην ύπαρξη, στο σύμπαν. Εδώ που μπορείς απλά να υπάρχεις, χωρίς λόγια, σκέψη ή κριτική.

Απέναντι, ο ‘Ηλιος στην Παρθένο, θα αναζητήσει το όφελος που του δίνει η πρακτικότητα, η οργάνωση, η τάξη, η ενασχόληση με την λεπτομέρεια.

Σε αυτή τη χρονιά η Πανσέληνος αυτή βρίσκεται κοντά στην Φθινοπωρινή Ισημερία στις 23 Σεπτεμβρίου και η είσοδος του Ηλίου στον Ζυγό.

Ονομάζεται και Φεγγάρι της «Συγκομιδής» στέλνοντας περισσότερο φως και περισσότερη ενέργεια, που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η συγκομιδή σου.

Ώρα να δρέψεις τους καρπούς των προσπαθειών σου

Οι όψεις που σχηματίζουν τα Φώτα (Ήλιος, Σελήνη) με τον Πλούτωνα σε καλούν σε μια βαθιά κατάβαση στο είναι σου, εκεί, δηλαδή, που κρύβεται η δύναμή σου. Η δύναμη που κρύβεις μέσα σου μπορεί να σε μεταμορφώσει, να σε φορτίσει ξανά με ενέργεια και να σου δώσει την ώθηση που χρειάζεσαι για να βρεθείς εκεί ακριβώς που θέλεις να είσαι... Ήρθε η ώρα να κατακτήσεις τον στόχο σου, όποιος και αν είναι αυτός, επαγγελματικός ή προσωπικός. Τώρα είναι η ευκαιρία σου!

Είναι επίσης η στιγμή που θα δρέψεις τους καρπούς των προσπαθειών που ξεκίνησαν με την Νέα Σελήνη του μήνα στις 30 Αυγούστου, στην 6η μοίρα της Παρθένου.

Πού έδωσες την ενέργεια σου; Τι άνοιξε τότε στην ζωή σου; Τι έκανες για αυτό; Είναι η ώρα της τελικής αναμέτρησης!

Και φυσικά μπορείς να νικήσεις! Αρκεί να έχεις οργανωθεί σωστά και να ανασύρεις την δύναμη που έχεις μέσα σου!

Ο κυβερνήτης της Πανσελήνου, ο Ποσειδώνας, σχηματίζει μια όψη αντίθεσης με τον Άρη

Εδώ το πράγμα δυσκολεύει, μιας και συχνά δεν είσαι σε θέση να δεις όλη την εικόνα του όποιου πράγματος σε ενδιαφέρει να κατακτήσεις. Είναι πολύ εύκολο να γίνεις ένας ακόμη Δον Κιχώτης, να κυνηγάς τους ανεμόμυλους, χάνοντας, όμως, την ουσία, ή κάνοντας τις λάθος επιλογές.

Η ενέργεια των δύο πλανητών είναι εύκολο να σε βγάλει από το μονοπάτι της ζωής σου, του σκοπού σου, του στόχου σου και να σε κάνει να ακολουθήσεις αχαρτογράφητες διαδρομές, που μπορεί να έχουν γοητεία, κρύβουν όμως και παγίδες...

Κάθε τι που αφορά το υγρό στοιχείο μπορεί να δημιουργήσει διάφορα προβλήματα, είτε μιλάμε για ωκεανούς και πλοία, είτε για το ποτήρι με το ποτό σου, που όταν χάνεις το μέτρο σε κάνει να χάνεις και τον εαυτό σου.

Κάθε είδους μικρόβια που κάνουν την εμφάνιση τους, διάφορες ιώσεις που αν σε βρουν εξασθενημένο το σίγουρο είναι πως θα σε επισκεφτούν, καθώς και δηλητηριάσεις ιδίως από θαλασσινά, περιλαμβάνονται στο “μενού” των δύο πλανητών.

Στον χάρτη της Πανσελήνου για την Αθήνα παρατηρούμε κάποια σημαντικά πλανητικά γεγονότα. Αρχικά, ο ωροσκόπος βρίσκεται στην 25.43 της Παρθένου. Κυβερνήτης του ωροσκόπου είναι ο Ερμής ο οποίος βρίσκεται στην 29η μοίρα της Παρθένου σε κλειστή σύνοδο με την Αφροδίτη και ετοιμάζεται να περάσει στον Ζυγό, δηλαδή να χάσει δύναμη (στην Παρθένο ο Ερμής βρίσκεται σε έξαρση).

Η Αφροδίτη βρίσκεται και αυτή στην 29η μοίρα της Παρθένου, στην πτώση της και ετοιμάζεται να κερδίσει δύναμη, μιας και μπαίνει στο σπίτι της.

Ό,τι τώρα ξεκινά ή βρίσκεται σε εξέλιξη, θα αλλάξει δυναμική μέσα στο επόμενο διάστημα. Θα αλλάξουν οι προτεραιότητες και τα δεδομένα που υπάρχουν.

Ωστόσο, είναι μια στιγμή εκκίνησης, κυρίως για τους Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους των τελευταίων ημερών ή όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στις τελευταίες μοίρες των ζωδίων αυτών.

Τη επίδραση της Πανσελήνου καλούνται να διαχειριστούν θετικά οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι που έχουν τον Ήλιο, τον ωροσκόπο ή προσωπικούς τους πλανήτες κοντά στην 21η μοίρα των ζωδίων. Ίσως κάποιο στόχοι τους να οδεύουν προς το τέλος τους επιτυχώς.

Ωστόσο οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες που έχουν τον Ήλιο, τον ωροσκόπο ή προσωπικούς τους πλανήτες κοντά στην 17η μοίρα των ζωδίων, καλό είναι να προσέχουν πολύ τις κινήσεις και τις επιλογές τους το διάστημα αυτό, μιας και η επιρροή του Άρη –Ποσειδώνα μπορεί να τους οδηγήσει σε καταστάσεις που θα τους δυσκολέψουν ή θα τους φέρει μπροστά σε λάθος επιλογές.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-09-2019 09:00:00