blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 14 - 16 Δεκεμβρίου 2018: η Αφροδίτη σε εξάγωνο με Κρόνο θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Οι αστρολογικές προβλέψεις 14 - 16 Δεκεμβρίου 2018: η Αφροδίτη σε εξάγωνο με Κρόνο θα επηρεάσει το ζώδιο σου.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 14 έως 16 Δεκεμβρίου. Μάθε πως η Αφροδίτη σε εξάγωνο με Κρόνο θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Το συναίσθημα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο αυτές τις ημέρες, αφού αυτό είναι κυρίαρχο σε ό,τι σκεπτόμαστε ή ανταλλάσουμε με τους γύρω μας! Κυρίως, την Παρασκευή και το Σάββατο, αρκεί ένα απλό, μικρό ερέθισμα να μας δώσει λόγους να το ακολουθήσουμε… Να ακολουθήσουμε, δηλαδή, τη φωνή της καρδιάς μας και της επιθυμίας που διέπει την ψυχή μας, να κάνουμε πράγματα που μας αρέσουν ή να συναναστραφούμε με πρόσωπα που μας αγγίζουν βαθιά….

Η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, για το διήμερο αυτό, είναι αυτή που πυροδοτεί την επιθυμία και την διάθεση του να αποδράσουμε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να αναζητήσουμε πράγματα έξω από τα συνηθισμένα.

Sponsored Links

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με Κρόνο

Την Κυριακή, το κλίμα αυτό ενισχύεται και από το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό, με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό κινείται και αυτή κάτω από την ένταση των επιθυμιών της. Γίνεται συχνά ανικανοποίητη και απαιτητική, μιας και η ανάγκη της είναι να νιώθει και να τα τρέφεται από τα συναισθήματα αυτά. Συναντά τον αυστηρό Κρόνο, που την αναγκάζει να μπει σε τάξη και σε πρόγραμμα, κάτι που δεν της είναι εύκολο στην παρούσα φάση.

Ωστόσο βρίσκουν ένα κοινό σημείο, κι αυτό δεν είναι άλλο από την αγάπη τους για τον Άρη, μιας και η Αφροδίτη βρίσκεται στην κυβέρνηση του και ο Κρόνος την έξαρσή του. Έτσι, λοιπόν, η διάθεση για δράση είναι το κεντρικό νόημα της όψης αυτής, που στο τριήμερο που θα διανύσουμε θα εκδηλωθεί με πολλούς τρόπους.

Αρχικά είναι μια καλή στιγμή για τη διεκπεραίωση κάθε είδους πρακτικού ζητήματος που έχει μείνει σε εκκρεμότητα. Κυρίως, όμως, είναι η ανάγκη να αποκαταστήσουμε σχέσεις που μπορεί το προηγούμενο διάστημα να έμειναν μακριά μας, ή εμείς μακριά από εκείνες και τώρα είναι η στιγμή της επανασύνδεσης!

Οι ημέρες είναι ιδανικές για συζητήσεις που σκοπό έχουν την εξισορρόπηση τους, αρκεί να είμαστε ειλικρινείς και ξεκάθαροι στην σκέψη και τον λόγο μας. Σχέσεις από το παρελθόν, είναι πολύ πιθανό να βρουν λόγους για να μπορέσουν να αποκατασταθούν, με τον καλύτερο τρόπο. Και φυσικά, το να κάνουμε την πρώτη κίνηση είναι αυτό που θα βοηθήσει την ροή των εξελίξεων, αρκεί να είμαστε σίγουροι για το τι ακριβώς θέλουμε από το άλλο πρόσωπο ή να έχουμε συνειδητοποιήσει τα λάθη του παρελθόντος. Επίσης, σχέσεις με διαφορά ηλικίας μπορεί να βρουν ένα πρόσφορο έδαφος για να επικοινωνήσουν.

Ποια ζώδια ευνοούνται;

Από την όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο, επηρεάζονται θετικά οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που τώρα θα έχουν την ευκαιρία να αποκαταστήσουν σχέσεις που θέλουν να έχουν στη ζωή τους και που για κάποιο λόγο είχαν απομακρυνθεί. Επίσης σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι η κατάλληλη στιγμή για την ανάληψη δράσης και για εποικοδομητικές συζητήσεις που μπορεί να προωθήσουν τα σχέδιά τους! Διαβάστε επίσης περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν τη ζωή σας.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-12-2018 09:00:00