blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 14 – 17 Ιανουαρίου 2019: Ο Ερμής σε εξάγωνο με Ποσειδώνα

Οι αστρολογικές προβλέψεις 14 – 17 Ιανουαρίου 2019: Ο Ερμής σε εξάγωνο με Ποσειδώνα
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 14 έως 17 Ιανουαρίου. Μάθε πως ο Ερμής σε εξάγωνο με Ποσειδώνα θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Sponsored Links

Οι προβλέψεις για τα ζώδια

Τα όνειρά σου σε συνοδεύουν, αυτές τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, και σε κάνουν να βγαίνεις έξω από τις καθημερινές σου διαδικασίες, να μπαίνεις στον κόσμο της φαντασίας σου, εκεί απ’ όπου ξεκινούν όλα! Υπεύθυνος γι’ αυτό είναι ο Ερμής από τον Αιγόκερω σε όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με Ποσειδώνα

Παρ΄ όλο που ο Ερμής στο ζώδιο του Αιγόκερου, δυσκολεύεται σε ότι έχει να κάνει με θέματα εκτός λογικής και προγραμματισμού, η συνάντηση του αυτή του ανοίγει νέα πεδία που τον φέρνουν πιο κοντά στο συναίσθημα, αλλά και στο όραμα!

Τις ημέρες αυτές έχουμε την διάθεση της προσφοράς… αυτής που σε κάνει να σκύβεις πάνω από το πρόβλημα του άλλου και να νοιώθεις την διάθεση να του σταθείς, να τον βοηθήσεις, να του δώσεις τη βοήθεια σου και αυτός είναι ένας λόγος που ενδυναμώνει κατά πολύ τον τομέα των σχέσεων σου!

Αν στο προηγούμενο διάστημα, υπήρξε κάποια μορφή παρεξήγησης, οι μέρες αυτές είναι κατάλληλες, για να την επιλύσεις, μόνο μέσα από την αλήθεια που έχεις στην καρδιά σου.

Οι ημέρες είναι πολύ καλές για αναζήτηση πιο πνευματικών θεμάτων και η προσευχή ή ο διαλογισμός, είναι ενέργειες που σε φέρνουν πιο κοντά στην αλήθεια σου, και σε βοηθούν να έρθεις σε επαφή με τον εσωτερικό σου εαυτό.

Ωστόσο, και αυτοί οι δύο πλανήτες (Ερμής, Ποσειδώνας) έχουν διαφορετικές προτεραιότητες, είναι εύκολο να προκληθούν ασάφειες παρανοήσεις και παρεξηγήσεις ή ακόμα, σε μια πιο τραβηγμένη εκδοχή, εξαπατήσεις συνειδητές ή ασυνείδητες.

Καλό είναι να αποφύγεις τα λόγια ή τα κουτσομπολιά, γιατί είναι πολύ εύκολο είτε να ειπωθούν πράγματα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, είτε να βρεθείς μπλεγμένος σε καταστάσεις που δεν είναι καθόλου ευχάριστες.

Από την όψη του Ερμή - Ποσειδώνα, επηρεάζονται οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, που τις μέρες αυτές μπορούν να έρθουν πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπούν ή τους χρειάζονται, καθώς επίσης και να επιλύσουν μια παρεξήγηση με ένα πρόσωπο που βρίσκεται σε απόσταση.

Ο Άρης σε τρίγωνο με Αφροδίτη

Από την Τετάρτη και μετά, οι μέρες κινούνται κάτω από έντονα ερωτική διάθεση, μια και το τρίγωνο του Άρη με την Αφροδίτη που κορυφώνεται στην ημέρα της Παρασκευής, σε προσκαλεί σε ένα ερωτικό χορό, αυτόν που σε προτρέπει να βρεις εκείνο το κοινό σημείο που σε ενώνει με τον άλλον για να έρθετε πιο κοντά.

Οι πύρινες ενέργειες των δύο πλανητών, συντελούν στην δράση, στην εξωστρέφεια, αλλά και στην έντονη διεκδίκηση!

Ο μικρός φτερωτός θεός, έχει την τιμητική του, σε ένα κλίμα ωστόσο που είναι εύκολο να χάσει τις ισορροπίες του, μια και υπάρχει ισχυρή θέληση, που όμως δεν είναι εύκολο να δημιουργήσει τις ισορροπίες εκείνες που προϋποθέτουν και συνέχεια!

Ο Άρης βρίσκεται στην αδυναμία της Αφροδίτης, (δεν την συμπαθεί και πολύ), ενώ η Αφροδίτη είναι τελείως αδιάφορη για τον Άρη.

Για να λειτουργήσει με θετικό τρόπο η όψη, χρειάζεται να υπάρχει και το αντίστοιχο ενδιαφέρον του ενός για τον άλλον .

Έτσι, ενώ μπορεί να υπάρξουν εκείνες οι γνωριμίες που σε ξεσηκώνουν μέσα από τις φλογερές ενέργειες των δύο πλανητών, δεν είναι σίγουρο πως μπορεί να έχουν και την συνέχεια που θα ήθελες ή προσδοκούσες.

Προσοχή λοιπόν σε ότι μπορεί να φαίνεται δελεαστικό. Μπορεί να παρασυρθείς από την ορμητικότητα της στιγμής ή του συναισθήματος σου, ή ακόμα και της προσδοκίας σου, αλλά παρακάτω να ανακαλύψεις είτε πως δεν θέλεις, είτε πως ο άλλος κάνει πίσω!

Απαιτείται λοιπόν να δοθεί χρόνος σε κάθε νέα γνωριμία, προς αποφυγή απογοητεύσεων.

Η όψη ευνοεί τους εκπροσώπους την πύρινης τριπλότητας, Κριούς, Λέοντες και Τοξότες ή όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που όμως είναι πολύ εύκολο να παρασυρθούν από την στιγμή ή από την συναισθηματική τους διάθεση, και μετά να ανακαλύψουν πως το άλλο πρόσωπο δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους και το αντίθετο.

Καλό είναι λοιπόν να δώσεις χρόνο στα πράγματα και κυρίως στα συναισθήματα, πριν επενδύσεις συναισθηματικά στο όποιο νέο πρόσωπο συναντήσεις. Διάβασε επίσης περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δες και το παρακάτω βίντεο, για να μάθεις πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν τη ζωή σου.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-01-2019 19:00:00