blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 15 μέχρι 17 Ιουνίου 2018 με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ουρανό.

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 15 μέχρι 17 Ιουνίου 2018 με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ουρανό.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας για το διάστημα από 15 μέχρι 17 Ιουνίου 2018 και μάθε πως επηρεάζεται το ζώδιο σου, από την Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ουρανό. Γενικά, το τριήμερο αυτό, καλό θα είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να κινηθείς όσο πιο αθόρυβα μπορείς, αφού, όπως θα διαπιστώσεις, θα έχεις πολλούς λόγους να τα κάνεις όλα... άνω κάτω!

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ουρανό

Για αρχή στο πλανητικό μενού, έχουμε την Αφροδίτη, να σχηματίζει την Παρασκευή 15/6/2918 μια όψη τετραγώνου από το ζώδιο του Λέοντα, με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου. Δημιουργείται ένα κλίμα ανησυχίας και είναι πολύ πιθανό να νοιώσεις πως όλα γύρω σου συνωμοτούν στο να σου χαλάσουν τη διάθεση.

Μπορεί να γίνεις πιο προκλητικός στη συμπεριφορά σου απέναντι στον σύντροφό σου ή εσύ να γίνεις δέκτης μιας τέτοιας συμπεριφοράς, το σίγουρο είναι πως αν δεν προσέξεις, είναι εύκολο να καταλήξετε σε καυγά.

Ίσως είναι οι απαιτήσεις σου που προκαλούν τον ταίρι σου, επειδή δεν του είναι εύκολο να ανταποκριθεί σε αυτές, ή μπορεί να συμβαίνει και το αντίθετο. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να αποφύγεις να ανοίξεις τέτοια θέματα γιατί δεν ξέρεις πως θα καταλήξουν. Εάν έχεις παιδιά, μπορεί επίσης να βρεθείς μπροστά σε θέματα που σε ζορίζουν ή σε προβληματίζουν.

Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης του ξαφνικού και του απροσδόκητου και έτσι δεν αποκλείεται να βρεθείς μπροστά σε ξαφνικές συναντήσεις, είτε με έναν ή μια πρώην σου, είτε με πρόσωπα που έχεις να δεις εδώ και καιρό. Η όψη αυτή έρχεται να δοκιμάσει τις σχέσεις σου και σε πολλές περιπτώσεις να σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πόσο εύθραυστες και ευαίσθητες είναι.

Βεβαίως, υπάρχει και η άλλη οπτική, να γνωρίσεις απρόσμενα ένα πρόσωπο που ανεβάζει κατακόρυφα τον δείκτη της αδρεναλίνης σου. Κυρίως αν ανήκεις στους Ταύρους, Λέοντες Σκορπιούς και Υδροχόους των πρώτων ημερών, οι ημέρες αυτές χρειάζονται μεγάλη προσοχή, γιατί είναι εύκολο να υπάρξουν ρήξεις στις σχέσεις σου.

Ο Ερμής σε αντίθεση με Κρόνο το Σαββατοκύριακο

Το όλο κλίμα κάνει ακόμη πιο έντονο η αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο το Σάββατο 16/6/2018, που σε πολλές περιπτώσεις είναι υπεύθυνη για τα σκληρά λόγια που ακούγονται τις ημέρες αυτές.

Η κριτική προς κάθε κατεύθυνση είναι αυτή που πρωτοστατεί στο σκηνικό των ημερών και εγείρει φυσικά και αντιδράσεις που κάθε άλλο παρά ήρεμες είναι. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ζητήματα του παρελθόντος τα όποια μας απασχόλησαν και το προηγούμενο διάστημα και τώρα επανέρχονται δριμύτερα.

Συναισθήματα μοναξιάς και απογοήτευσης είναι πολύ πιθανό τόσο να πυροδοτήσουν το όλο κλίμα, όσο και να εντείνουν τις διαφωνίες που ενδεχομένως υπάρχουν. Και επειδή είναι πολύ πιθανό να νοιώσεις πως κανείς δεν σε καταλαβαίνει, απέφυγε να δώσεις χώρο στις όποιες αρνητικές σκέψεις σου, και να προσπάθησε να κινηθείς σε ένα πιο μοναχικό κλίμα, αποφεύγοντας τα ξεσπάσματα στους όποιους τρίτους.

Αν ανήκεις στους Κριούς Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου, οι αποστάσεις επιβάλλονται, όπως άλλωστε και οι συζητήσεις που... μυρίζουν μπαρούτι! Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται και κατά την οδήγηση στο τριήμερο αυτό! Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, στις ημερήσιες προβλέψεις. Δείτε επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σας.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-06-2018 10:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι