blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 15 – 18 Απριλίου 2019: Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με Πλούτωνα.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 15 – 18 Απριλίου 2019: Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με Πλούτωνα.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 15 – 18 Απριλίου 2019. Μάθε πως η Αφροδίτη σε εξάγωνο με Πλούτωνα θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Sponsored Links

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με Πλούτωνα: Τα συναισθήματα ενεργοποιούνται

Η Αφροδίτη, κοιτάζοντας τον Πλούτωνα, χαμήλωσε το βλέμμα της. Δεν άντεχε την σκοτεινή προσωπικότητα του. Ήθελε περισσότερη χαρά απ’ ότι της έδινε εκείνος. Άκουσε πίσω της ηχηρή τη φωνή του Δία να την προσκαλεί. Τα μάτια της φωτίστηκαν και έτρεξε κοντά του όλο χαρά.

«Θα τα ζήσουμε όλα», της είπε χαμογελαστά, «πάμε»!

Και ήταν αυτό ακριβώς που ήθελε, αυτό που χρειαζόταν!

Τον ακολούθησε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Η ιστορία της εβδομάδας αυτής, λίγο πριν την Πανσέληνο του μήνα, έχει πρωταγωνίστρια τον πλανήτη της αγάπης, την Αφροδίτη. Μια όψη εξαγώνου ανάμεσα σε αυτήν και τον Πλούτωνα, δεν περνά σχεδόν ποτέ απαρατήρητη, την νιώθεις μέσα σου να ενεργοποιεί όλο τον κόσμο των συναισθημάτων σου, ακόμα και χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Θα σε σύρει στον άγριο χορό της ερωτικής δίνης, που κάνει την καρδιά σου να χτυπά δυνατά και σε ωθεί να ακολουθήσεις εκείνη την άγρια μορφή του πάθους σου για ότι σε συγκινεί.

Αφροδίτη + Πλούτωνας + Δίας = Αισθησιασμός

Όχι, εδώ δεν θα σε καλύψει το λίγο ή το μέτριο. Δεν θα συμβιβαστείς με μικρές δόσεις ερωτικών ιστοριών. Θα ζήσεις το όλα ή τίποτα σε όλο του το μεγαλείο! Θα αναζητήσεις εκείνη την σπίθα που θα γίνει φλόγα, θα στροβιλιστείς και θα μεγαλοποιήσεις ακόμα και τις πιο ασήμαντες πτυχές της. Γιατί στην όλη κατάσταση συμμετέχει και ο Δίας μέσα από μια όψη τετραγώνου, με την Αφροδίτη την Τρίτη.

Αυτοί οι τρείς πλανήτες στοχεύουν σε ένα ερωτικό γαϊτανάκι και όχι μόνο, που κύριο στοιχείο του έχει την υπερβολή και την ένταση. Είναι η στιγμή που τα θέλεις όλα και τα θέλεις τώρα, χωρίς να σκεφτείς ή να υπολογίσεις καμία άλλη παράμετρο. Αυτό μπορεί να αφορά τις γενναίες δόσεις άφθονης συναισθηματικής υπερβολής σου, που βγαίνει αβίαστα προς την κατεύθυνση της επιθυμίας σου.

Μπορεί να αφορά και ένα ξέφρενο shopping therapy, προκειμένου να καλύψεις με κάποιο τρόπο τις καταπιεσμένες ανάγκες που έχεις μέσα σου. Είναι βεβαίως και η χαρά που μοιράζεσαι με αυτούς που αγαπάς και που το στοιχείο της υπερβολής που χαρακτηρίζει τις ημέρες αυτές την χρωματίζει με πιο έντονα χρώματα. Το σίγουρο είναι πως θα αναζητήσεις τη χαρά την αγάπης, γιατί αυτή τρέφει ουσιαστικά την ψυχή σου και τις σχέσεις σου με τα πρόσωπα που συνδέεσαι.

Κι επειδή στην χαρά δεν υπάρχουν ούτε πρέπει, ούτε όρια, βάλε στην άκρη ό,τι μπορεί να σε περιορίζει ή δεν σε αφήνει να εκφράσεις αυτό που θέλεις και ακολούθησε την φωνή μέσα σου που σε προτρέπει να ζήσεις και να χαρείς. Οι ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν τώρα ίσως να αφορούν και κάποια σχέδια σου, που δεν εξελίχθηκαν κατά το παρελθόν, και τώρα επανέρχονται με καινούργιες προοπτικές.

Από τις όψεις την Αφροδίτης, ευνοούνται οι Ταύροι, Δίδυμοι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Ζυγοί, Σκορπιοί, Τοξότες, Αιγόκεροι και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Θα έχουν ευκαιρίες, είτε να αναθερμάνουν τις σχέσεις και την ερωτική τους ζωή, είτε να βρεθούν μπροστά σε ανοίγματα που ευνοούν τα σχέδια τους.

Ο Ερμής στον Κριό την Τετάρτη: Τέρμα στο επικοινωνιακό χάος!

Την Τετάρτη, ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Κριού, έως τις 6 Μαΐου, δίνοντας ένα τέλος στην δύσκολη περίοδο του επικοινωνιακού χάους της προηγούμενης περιόδου. Βεβαίως, εδώ έχει άλλα θέματα που χρήζουν προσοχής, όπως ο παρορμητικός λόγος, που είναι πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα, διαφωνίες και εντάσεις μιας και θα είναι πολύ εύκολο να πεις κάτι που δεν το εννοείς. Χρειάζεται, λοιπόν, μέτρο σε ό,τι λέμε ή σε ό,τι αποκαλύπτουμε. Παράλληλα, όμως, η επικοινωνία γίνεται πιο άμεση, σαφώς το μυαλό κινείται πιο εύστροφα, ανακαλύπτοντας και λύσεις που πριν δεν ήταν εφικτές.

Θα υπάρξει πολύ πιο έντονη η ανάγκη της δράσης και στο διάστημα αυτό θα υπάρξουν ευκαιρίες να έρθουμε πιο κοντά σε αυτά που έχουμε σχεδιάσει. Ο Ερμής βρίσκεται σε αμοιβαία υποδοχή με την Άρη στους Διδύμους και αυτό είναι υποστηρικτικό για κάθε νέα πρωτοβουλία που ξεκινά τώρα.

Από τη νέα θέση του Ερμή ευνοούνται οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, που θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν νέους στόχους και να τους εξελίξουν και δεν αποκλείεται να βρουν συμμάχους σε αυτή τους την προσπάθεια. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Καλή εβδομάδα σε όλους!!

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-04-2019 19:00:00