blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 16 -19 Δεκεμβρίου, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Άρης εξάγωνο Κρόνος.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 16 -19 Δεκεμβρίου, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Άρης εξάγωνο Κρόνος.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις 16 -19 Δεκεμβρίου. Ο Άρης στον Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και η Αφροδίτη στον Υδροχόο φέρνουν καλά νέα για εσάς. Διαβάστε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις στο Ζώδια 2020!

Sponsored Links

Ο Άρης σε εξάγωνο με Κρόνο: Με αποφασιστικότητα και αντοχή οδηγείσαι στην επιτυχία!

Οι δύο πιο ισχυροί πλανήτες (από θέση) αυτή την στιγμή στο πλανητικό σκηνικό συναντώνται σε όψη εξαγώνου την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου. Ο Άρης στο σπίτι του στον Σκορπιό, συναντά τον Κρόνο που και αυτός βρίσκεται στο ζώδιο της κυβέρνησής του στον Αιγόκερω. Θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να σε δυναμώσουν, να σε οπλίσουν και να σου δώσουν το κίνητρο εκείνο που χρειάζεσαι για να μπεις στο παιχνίδι. Το θέλουν και οι δυο και μπορούν να το κάνουν. Έχουν και τη δύναμη και τον τρόπο να καταφέρουν αυτό που θέλουν. Ο καθένας από την μεριά του και με τον τρόπο του. Εκείνο δε, που θα τους πυροδοτήσει είναι η αποφασιστικότητα σου, η ορμή και η απόφαση σου να τα καταφέρεις.

Γιατί και μπορείς και έχεις και τον τρόπο. Ή θα τον βρεις ή θα τον ανακαλύψεις. Μην πράττεις απερίσκεπτα και παρορμητικά. Μη νομίζεις πως θα τα καταφέρεις χωρίς προετοιμασία και οργάνωση. Αυτό είναι το μυστικό για να φτάσεις στην επιτυχία!

Η προετοιμασία και η μεθόδευση είναι απαραίτητη. Και αυτή, αν θέλεις, είναι και η παγίδα του Άρη. Που όντας πανίσχυρος, νομίζει πως μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Αν και ο Άρης του Σκορπιού κινείται πιο μεθοδικά από αυτόν του Κριού. Ξέρει να οργανώνεται και να περιμένει.

Οι μέρες που θα διανύσουμε μπορεί να έχουν αρκετές ικανοποιητικές εξελίξεις κυρίως σε ότι αφορά τα θέματα της επαγγελματικής σου ζωής που μπορεί και να προαχθούν και να έχεις και σημαντικές νίκες επ αυτών. Κυρίως αν ανήκεις στους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς και Αιγόκερους του δευτέρου δεκαημέρου, οι μέρες αυτές μπορεί να έχουν σημαντικές εξελίξεις, Κατά συνέπεια, καλό είναι να θέσεις σε προτεραιότητα τα θέματα που έχεις, έτσι ώστε να τα επεξεργαστείς και να τα διεκδικήσεις με τον καλύτερο και τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο: Ανανέωση στις σχέσεις.

Την Παρασκευή η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου και θα παραμείνει έως τις 13 Ιανουαρίου, για να σου θυμίσει πως οι σχέσεις σου χρειάζονται και την ανανέωση τους.

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο αέρινο και σταθερό. Το γνωμικό του είναι: «Σκέπτομαι άρα γνωρίζω». Γι αυτόν όλα ξεκινούν από την σκέψη και, κυρίως, την ορθολογιστική σκέψη! Επίσης θέλει να ξέρει τι έχει. Θα αναζητήσει κάτι απτό και συγκεκριμένο. Είναι σταθερός.

Από την άλλη, η Αφροδίτη χαρακτηρίζεται και από τις δύο αυτές ποιότητες. Σαν κυβερνήτης του Ταύρου έχει από την φύση της την ανάγκη της σταθερότητας, αλλά και σαν κυβερνήτης του Ζυγού διαθέτει το αέρινο στοιχείο, δηλαδή τη λογική επεξεργασία.

Της αρέσει να μιλά, να επικοινωνεί, να συνδέεται. Όχι πολύ και στενά, αλλά τόσο όσο να μπορεί να έχει γύρω της κόσμο, να μιλά, να ανταλλάσσει ιδέες και απόψεις για τον κόσμο, για την πολιτική για την οικολογία, για όποιο τέλος πάντων θέμα της κινεί το ενδιαφέρον.

Συχνά έχει μια εκκεντρικότητα στην εμφάνιση της. Τατουάζ, ιδιαίτερα κουρέματα, ιδιαίτερο στυλ ντυσίματος, όλα αυτά μπορεί να εναλλάσσονται με εξαιρετική ευκολία, ανάλογα με την εποχή που διανύει.

Το σημαντικό όμως γι’ αυτήν την Υδροχοϊκή Αφροδίτη είναι το μυαλό της. Όλα είναι προϊόν σκέψης και λογικής επεξεργασίας. Θα αγαπήσει κάποιον για την ευφυΐα του, για το μυαλό του, μιας και αυτός είναι ο πρώτος και σημαντικότερος λόγος να συνδεθεί με κάποιον. Στο ζώδιο του Υδροχόου αγαπά πολύ, αλλά με τον δικό της τρόπο, που συνήθως είναι πιο απρόσωπος και πιο αποστασιοποιημένος συναισθηματικά από ότι συνηθίζει να λειτουργεί ο πλανήτης.

Το διάστημα που θα διανύσουμε θα αναζητήσεις πολύ περισσότερο την ένωση με τα πρόσωπα που θεωρείς φίλους σου. Οι παρέες, η συλλογικότητα αποτελούν μια κύρια πηγή του ενδιαφέροντος σου. Είναι πολύ πιθανό να καταλάβεις πως έλκεσαι και από πρόσωπα που ενώ μέχρι εχθές σου ήταν αδιάφορα, τώρα νιώθεις μια έντονη ανάγκη να τα ανακαλύψεις.

Είναι επίσης μια εποχή που οι νέες φιλίες αποτελούν ένα δυνατό «χαρτί» και μπορεί να σε φέρουν κοντά σε πρόσωπα με τα οποία έχεις να μοιραστείς πολλά. Ωστόσο, η ανάγκη σου για ανεξαρτησία είναι πολύ πιο έντονη απ ότι συνήθως και αυτό σε κάνει να μην θέλεις να δεσμευτείς με πρόσωπα και καταστάσεις.

Οι αρχές και οι αξίες σου εμφανίζονται πολύ πιο έντονες και ισχυρές το διάστημα αυτό και αυτός είναι ο λόγος που γίνεσαι πιο αδιάλλακτος ως προς τις θέσεις σου και φυσικά τους τρίτους. Φρόντισε να αξιοποίησεις όοιες ευκαιρίες σου δοθούν για φιλία, είτε για να συσφίξεις παλιές σου σχέσεις, είτε για να κάνεις καινούργιες.

Από τη νέα θέση της Αφροδίτης επηρεάζονται οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, που έχουν την ευκαιρία ανανέωσης, τόσο της προσωπικής, όσο και της κοινωνικής τους ζωής.

Νέα πρόσωπα έρχονται στο προσκήνιο, που ίσως παίξουν και σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις της περιόδου, αλλά και στην ζωή τους γενικότερα. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε επίσης το βίντεο μας, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ και δείτε όλα τα βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube!

Δείτε στο βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από τον Χρίστο Ντούβλη.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-12-2019 19:00:00