blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 16 μέχρι 19 Ιουλίου 2018 και η σύνοδος του Άρη με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης.

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 16 μέχρι 19 Ιουλίου 2018 και η σύνοδος του Άρη με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας για το διάστημα από 16 μέχρι 19 Ιουλίου 2018 και μάθε πως επηρεάζεται το ζώδιο σου, από τη σύνοδο του Άρη με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης.

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Νότιο δεσμό της Σελήνης

Βρισκόμαστε εν μέσω δύο εκλείψεων, που ομολογουμένως δεν είναι καθόλου εύκολες. Κατά συνέπεια, αν και η εβδομάδα αυτή δεν έχει κάτι ιδιαίτερο όσον αφορά το πλανητικό σκηνικό, χαρακτηρίζεται από μια δικαιολογημένη ή μη ένταση, που φορτίζει τον ψυχισμό και επηρεάζει ανάλογα τη συμπεριφορά σου!

Το κύριο χαρακτηριστικό των πρώτων ημερών της εβδομάδας είναι η πορεία του ανάδρομου Άρη, καθώς και η δεύτερη σύνοδός του, την Τετάρτη 18/7, με τον Νότιο δεσμό της Σελήνης.

Τι είναι οι Δεσμοί της Σελήνης;

Οι Δεσμοί της Σελήνης δεν είναι πλανήτες ούτε φυσικά σώματα, αλλά αυστηρά μαθηματικά σημεία, όπου το επίπεδο της τροχιάς της σελήνης τέμνει την εκλειπτική. Το σημείο που η τροχιά τέμνει την εκλειπτική καθώς η Σελήνη κινείται με βόρεια κατεύθυνση λέγεται Βόρειος δεσμός, ενώ αντίστοιχα όταν κινείται με νότια κατεύθυνση ονομάζεται Νότιος Δεσμός.

Ο Βόρειος Δεσμός ονομάζεται και η “καρδιά του Δράκου”, ενώ ο Νότιος η “Ουρά του Δράκου”. Στον γενέθλιο χάρτη βρίσκονται πάντα ο ένας απέναντι από τον άλλον.

Ο Βόρειος Δεσμός αφορά την εξέλιξη μας και πιο συγκεκριμένα τις εμπειρίες εκείνες που χρειάζεται να βιώσουμε, για να πάμε παρακάτω. Τα γεγονότα που σχετίζονται με τον Β.Δ. είναι εκείνα που πάντα μας δυσκολεύουν.

Ο Νότιος Δεσμός συμβολίζει την καταγωγή μας, δηλαδή από που προερχόμαστε και τι εμπειρίες έχουμε ζήσει. Οτιδήποτε ακουμπά το Νότιο Δεσμό μας είναι οικείο και συνεπώς μας κάνει να νοιώθουμε σχετικά άνετα.

Παράλληλα, ο Νότιος Δεσμός συμβολίζει πάντα και έναν περιορισμό που καλούμαστε να διαχειριστούμε και να ξεπεράσουμε. Όταν έρχεται σε όψη με κάποιον πλανήτη, μπορεί να μας φέρει και απέναντι σε πρόσωπα ή καταστάσεις που με κάποιο τρόπο μας προκαλούν ακόμη και πόνο. Μάθετε περισσότερα στο Οι δεσμοί της Σελήνης και το κάρμα μας.

Τι πρέπει να προσέξουμε αυτές τις ημέρες

Τις ημέρες αυτές μπορεί να υπάρξουν θέματα φύσεως Άρη, που μας στενοχωρούν ή μας προβληματίζουν.

Θέματα που έχουν να κάνουν με το στρατό ή γενικότερα αναστολή δράσης σε ότι μπορεί να έχει προγραμματιστεί είναι πολύ πιθανό να σημειώσουν καθυστέρηση. Χρειάζεται να δώσουμε μεγάλη προσοχή και στις σχέσεις μας, μιας και το έδαφος των διαφωνιών και των αντιπαραθέσεων είναι ιδιαίτερα φορτισμένο και είναι αναμενόμενο να προκληθούν ακόμα και ρήξεις.

Καλό είναι τις μέρες αυτές να αποφύγουμε τις όποιες δράσεις, γιατί το πιθανότερο είναι τα αποτελέσματα τους να μην είναι εκείνα που προσδοκούμε.

Έτσι, θα υπάρξουν εμπόδια και περιορισμοί που δεν θα επιτρέψουν να φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα. Καλό είναι λοιπόν να αφήσουμε για λίγο πιο κάτω τα σημαντικά, και να οργανώσουμε πολύ καλά τα βήματα μας.

Να θυμάσαι πως είναι πολύ πιθανό θέματα που σε απασχόλησαν στις αρχές του Ιουνίου να επανέλθουν. Κι επειδή μπορεί να υπάρξουν διαφόρων ειδών αναβολές, ματαιώσεις και καθυστερήσεις που μπορεί να σε αναστατώσουν και να προκαλέσουν απογοητεύσεις, φρόντισε να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου.

Πως επηρεάζεται το ζώδιο σας

Η σύνοδος του Άρη με τον Νότιο δεσμό επηρεάζει κυρίως τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού, δηλαδή τους Ταύρους της 26, 27 28 Απριλίου & 13 Μαΐου, τους Λέοντες της 29, 30, 31 Ιουλίου, τους Σκορπιούς της 29, 30, 31 Οκτωβρίου και 14 Νοεμβρίου, καθώς και τους Υδροχόους της 26, 27, 28 Ιανουαρίου, αλλά και όλους όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα σταθερά ζώδια και κοντά στην 7η μοίρα. Τις ημέρες αυτές επιβάλλονται αποστάσεις και ώριμη προσέγγιση απέναντι σε κάθε απόφαση που χρειάζεται να παρθεί. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, στις ημερήσιες προβλέψεις. Δείτε επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σας.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-07-2018 19:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι