blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις 16 ως 19 Μαρτίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Ερμής στους Ιχθείς.

 
Αστρολογικές προβλέψεις 16 ως 19 Μαρτίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Ερμής στους Ιχθείς.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις 16 – 19 Μαρτίου 2020. Μάθε πως θα επηρεάσει τα ζώδια η επιστροφή του Ερμή στους Ιχθείς και ο Άρης σε σύνοδο με Δία.

Sponsored Links

Ο Ερμής επιστρέφει στους Ιχθείς και φορτίζει τα συναισθήματα!

Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ερμή να επιστρέφει στο ζώδιο των Ιχθύων. Η περίοδος που ακολουθεί σε καλεί να διορθώσεις όλα τα κακώς κείμενα της προηγούμενης περιόδου. Βεβαίως, ως γνωστόν ο Ερμής εκπροσωπεί την επικοινωνία και τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε με τους γύρω μας. Κι εδώ, στους Ιχθύες, βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση. Σε αδυναμία, σε πτώση και ανίσχυρος να εκπροσωπήσει την αποστολή του. Τι κάνει λοιπόν?

Στρέφεται προς τα μέσα! Αναπτύσσει άλλες δυνατότητες, όπως το να δημιουργεί έντονες φαντασιακές καταστάσεις, έτσι που πολλές φορές είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις πού αρχίζει η αλήθεια και πού τελειώνει το ψέμα!

Στη θετική του μορφή αυξάνει την εσωτερική καθοδήγηση και ισχυροποιεί το ένστικτό σου, έτσι που μπορείς να καθοδηγηθείς πολύ πιο εύκολα στις αποφάσεις σου.

Στην αρνητική του μορφή δημιουργεί δαιδαλώδεις διαδρομές στην σκέψη σου, με αποτέλεσμα να μην έχεις καθαρή και αντικειμενική εικόνα των πραγμάτων και των καταστάσεων.

Το συναίσθημα, επίσης, σε ωθεί σε περίεργες καταστάσεις, μιας και “φορτίζεται” με ισχυρές δόσεις, έτσι που πυροδοτείται εύκολα, και απότομα.

Θα παραμείνει στους Ιχθύες έως τις 11 Απριλίου και χρειάζεται να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί όταν μιλάμε και κυρίως όταν δεσμευόμαστε να τηρήσουμε αποφάσεις, που όμως δεν είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να τις στηρίξουμε.

Ο Άρης σε σύνοδο με Δία μας οπλίζει με δύναμη και αισιοδοξία

Από την Τετάρτη και μετά μπαίνει σε επιρροή η σύνοδος του Άρη με τον Δία, μια όψη που κορυφώνεται την Παρασκευή. Θα σε οπλίσει με δύναμη και αισιοδοξία, απαραίτητα συστατικά για κάθε σχέδιο που θέλεις να οργανώσεις ή να επιτύχεις και θα νιώσεις πως μπορείς και πως πρέπει να τα καταφέρεις,.

Ο Δίας θα πυροδοτήσει τον Άρη, με επεκτατική διάθεση και χαρά για να μπορέσει να πάρει τα πράγματα στα χέρια του και να τα κάνει πράξη.

Παράλληλα και ο Άρης, παντοδύναμος στον Αιγόκερω, είναι έτοιμος να περάσει στη δράση και να κάνει κάθε όνειρο πραγματικότητα.

Ναι,τώρα είναι μια πολύ σημαντική στιγμή, κυρίως για τα επαγγελματικά θέματα και τις εξελίξεις τους, καθώς ανοίγονται μπροστά σου ευκαιρίες που ίσως ακόμη και να σου αλλάξουν την ζωή!

Και κυρίως για τους Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου, ο κύκλος αυτός μπορεί να φέρει σημαντικά γεγονότα, από αυτά που ίσως ενεργοποιούν εξελίξεις κι αλλάζουν την ροή της καθημερινότητας σου!

Να θυμάστε πως συχνά στον κύκλο αυτόν τα φαινόμενα απατούν! Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Να έχετε μια όμορφη μέρα!

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-03-2020 19:00:00