blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 16 – 18 Αυγούστου 2019: Ο Ερμής σε τετράγωνο με Ουρανό.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 16 – 18 Αυγούστου 2019: Ο Ερμής σε τετράγωνο με Ουρανό.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις 16 – 18 Αυγούστου 2019. Μάθε πως ο Ερμής σε τετράγωνο με Ουρανό και ο Άρης στην Παρθένο θα επηρεάσουν το ζώδιο σου.

Sponsored Links

Ο Ερμής σε τετράγωνο με Ουρανό: Απρόσμενα γεγονότα φέρνουν ευκαιρίες!

Στο τριήμερο αυτό κορυφώνεται το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό στην 6η μοίρα του Ταύρου – Λέοντα. Δύο πλανήτες που χτυπούν κατευθείαν στο κέντρο του νευρικού σου συστήματος! Ναι, είναι εύκολο και να ανακατέψουν και πάλι την τράπουλα της ζωής σου και να δημιουργήσουν ένα κλίμα, όπου όλα είναι άνω-κάτω κι εσύ δεν ξέρεις τι να συμμαζέψεις!

Βέβαια, πέρα από τον Ερμή Ουρανό και το ανακάτεμα που φέρνουν, υπάρχεις και εσύ. Και μπορεί τα απρόβλεπτα και τα ξαφνικά να υπάρξουν, όμως απρόσμενα γεγονότα σου δίνουν την ευκαιρία να πας εκεί που δεν είχες καταφέρει έως τώρα!

Αρκεί να μην υποκύψεις στην νευρικότητα και την ένταση που δημιουργείται. Φυσικά μπορεί να χάσεις την ψυχραιμία σου, την υπομονή σου και σε μια στιγμή να χαλάσεις προσπάθειες που εδώ και πολύ καιρό έχτιζες! Επειδή η ισχυρογνωμοσύνη κινείται σε πολύ υψηλή κλίμακα, να θυμάσαι πως το «Εγώ» σε υπερβολικές δόσεις, όχι μόνο δεν είναι καλό, αλλά μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκεις!

Πριν βγάλεις συμπεράσματα από κάτι που σου λένε ή ακούς, να θυμάσαι πως μια ψύχραιμη στάση θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς πολύ καλύτερα τα γεγονότα που διαδραματίζονται γύρω σου. Δεν αποκλείεται, επίσης, να βρεθείς μέσα σε ένα τσουνάμι αποκαλύψεων, που θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Τώρα, αν θα είναι δικές σου ή άλλων, αυτό έχει να κάνει με το πώς έχεις μάθει να κινείσαι. Το σίγουρο είναι πάντως πως κάποιοι μπορεί να βρεθούν εκτεθειμένοι

Και κυρίως αν ανήκεις στους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου ή αν έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, να είσαι προσεκτικός στον τρόπο με τον οποίο επεξεργάζεσαι τα θέματα που προκύπτουν. Ίσως υπάρξουν αναβολές και ματαιώσεις και σε προγραμματισμένα σχέδια ή ταξίδια ή ίσως προκύψει και ένα ξαφνικό ταξίδι.

Ο Άρης στην Παρθένο σε ωθεί να οργανώσεις τα σχέδια σου

Την Κυριακή ο Άρης περνά στο ζώδιο της Παρθένου, όπου και θα παραμείνει έως τις 4 Οκτωβρίου. Ο πλανήτης της δράσης σε ένα ζώδιο που σχετίζεται με την προσφορά, την υπηρεσία και την εργασία, δεν μπορεί παρά να υπηρετήσει αυτές τις ποιότητες. Στο διάστημα αυτό, γίνεσαι πιο λεπτομερής σε ότι κάνεις, πολύ περισσότερο λεπτολόγος. Αυτό είναι και καλό, αλλά και κακό...

Γιατί από την μια μπορεί η δουλειά σου να ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο, όμως να είσαι τόσο αναλυτικός σε όλα, που να χάνεις την ουσία των πραγμάτων. Ίσως κάποιες φορές αυτή η υπερανάλυση να καταλήξει και σε γκρίνια ή ακόμα και σε συγκρούσεις!

Από την άλλη μεριά είναι μια θαυμάσια εποχή για να οργανώσεις με τον πιο λεπτομερή τρόπο το νέο σου εγχείρημα, χωρίς να αφήσεις ή να παραλείψεις τίποτα.

Το πρόβλημα είναι πως, πολλές φορές, μπορεί να γίνεις εξαιρετικά καυστικός στον τρόπο που μιλάς ή σχολιάζεις κάτι που δεν σου αρέσει και είναι πιθανό, τόσο σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο, να προκαλέσεις αντιπάθειες.

Αυτό μπορεί να λειτουργήσει ανασταλτικά και στην προσωπική σου ζωή, μιας και έχεις τη τάση να γίνεις αυστηρός η επικριτικός ακόμη και με τον σύντροφό σου.

Από τη νέα θέση του Άρη επηρεάζονται θετικά οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι, που θα έχουν μια νέα ώθηση στη δυναμική τους και στην οργάνωση των σχεδίων τους, ενώ μεγαλύτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, αφού θα βρεθούν μπροστά σε διάφορες προκλήσεις, που θα πρέπει να χειριστούν με ευελιξία.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-08-2019 06:00:00