blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 16 – 19 Σεπτεμβρίου 2019: O Κρόνος σε ορθή πορεία!

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 16 – 19 Σεπτεμβρίου 2019: O Κρόνος σε ορθή πορεία!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις 16 – 19 Σεπτεμβρίου 2019. Μάθε πως η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία και ο Άρης σε τρίγωνο με Πλούτωνα θα επηρεάσουν το ζώδιο σου.

Sponsored Links

Ο Κρόνος σε ορθή πορεία: Επανεκκίνηση τώρα!

Ένα από τα πολύ σημαντικά πλανητικά γεγονότα του μήνα είναι η ορθοδρόμηση του Κρόνου. Ο πλανήτης ξεκίνησε την αναδρομή του στις 29 Απριλίου και τώρα είναι η στιγμή της επαναφοράς του σε ορθή πορεία.

Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης που σχετίζεται άμεσα με το “Κάρμα”. Τις δοκιμασίες εκείνες στις οποίες χρειάζεται να διαχειριστείς και να ανταπεξέλθεις με τέτοιο τρόπο, ώστε να προαχθείς στην επόμενη “τάξη” στο σχολείο της ζωής σου.

Συνήθως τα μαθήματα που δίνει όχι μόνο δεν είναι εύκολα και απαιτούν ιδιαίτερη ισορροπία και τεχνική από μεριάς σου για να μπορέσεις να τα καταφέρεις.

Ωστόσο, τα οφέλη που εισπράττεις, εφ΄όσον αξιοποιήσεις επαρκώς τα μαθήματα του, είναι πάρα πολύ σημαντικά και με μόνιμα συνήθως αποτελέσματα.

Ναι, στο σχολείο του Κρόνου, αυτό που αποκτάς είναι γνώση, σοφία και δύναμη, ανακαλύπτοντας συχνά δυνάμεις του εαυτού σου που δεν ήξερες καν ότι έχεις!

Το διάστημα που προηγήθηκε, και με τους περισσότερους πλανήτες να κινούνται σε ανάδρομη πορεία, πολλά σχέδια ματαιώθηκαν, πολλά εγχειρήματα δεν βγήκαν όπως τα είχες σκεφτεί και οργανώσει. Υπήρξαν τόσο καθυστερήσεις όσο και ένα γενικότερο κακό κλίμα, ιδιαιτέρως σε ότι σχετίζεται με επαγγελματικά και οικονομικά θέματα και όχι μόνο.

Το διάστημα που ακολουθεί, χαρακτηρίζεται από μια ώθηση, ένα σπρώξιμο προς τα εμπρός. Θα το νιώσεις και μέσα σου, και γύρω σου, σαν μια εσώτερική ανάγκη, να πιάσεις και πάλι το νήμα από την αρχή και να ξεκινήσεις ξανά. Αυτό είναι ένα “κομβικό” σημείο έναρξης!

Η νέα σου αφετηρία. Από εδώ θα χτίσεις τα επόμενα βήματα σου. Το θέμα είναι πόσο προετοιμασμένος είσαι για την ανάληψη ευθυνών. Εκεί θα παιχτεί και όλο το παιχνίδι, μιας και αυτό που απαιτείται από εσένα, είναι να αναλάβεις πλήρως την ευθύνη του εαυτού και των πράξεων σου.

Σε όλο το προηγούμενο διάστημα που o Κρόνος βρισκόταν σε αναδρομή, σου έδωσε την ευκαιρία να δεις να επεξεργαστείς, να ζυγίσεις και να οργανώσεις με καλύτερο τρόπο τα σχέδια σου. Να κατανοήσεις τι θέλεις και κυρίως τι μπορείς ή τι αντέχεις να κάνεις και να επανέλθεις δυναμικά στο παιχνίδι, καλύτερα προετοιμασμένος και περισσότερο συνεπής με τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνεις.

Πόσο αποφασισμένος είσαι να πετύχεις; Αυτό είναι το ερώτημα που σου θέτει, και από εκεί ξεκινούν όλα!

Και κυρίως σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σχέδια και πλάνα σου, ο κύκλος αυτός, των μηνών που θα ακολουθήσουν ως το τέλος του χρόνου, θα είναι καθοριστικός σε πολλά επίπεδα.

Απαραίτητη θα είναι η επανεξέταση όλων όσων σε έχουν φέρει ως εδώ, αλλά και οι δυνατότητες που έχεις για τις επόμενες κινήσεις σου. Τι πρέπει να κρατήσεις και τι πρέπει να αφήσεις οριστικά πίσω σου. Τι μπορείς, τι επιλέγεις και τι όχι.

Επίσης και σε ότι σχετίζεται με τα οικονομικά σου θέματα, η ενέργεια που δίνεις σε αυτά, ο προγραμματισμός σου, ο έλεγχος ή όχι σε αυτά, όλα μπαίνουν στο στόχαστρο του πλανήτη.

Εποχή για μικρά, ελεγχόμενα βήματα και κυρίως όχι σπατάλες που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Να θυμάσαι πως η σχέση που έχεις με τον χρόνο σου, είναι και η σχέση που έχεις με τα λεφτά σου. Όσο καλύτερα διαχειρίζεσαι τον χρόνο σου, τόσο καλύτερα θα διαχειρίζεσαι και τα χρήματα σου.

Η εποχή απαιτεί δυναμικές επανεκκινήσεις, οργάνωση και μέθοδο και είναι σίγουρο πως μπορείς να φτάσεις εκεί που έχεις επιλέξει, αν έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων και ένα σαφή και ξεκάθαρο στόχο.

Ο Άρης σε τρίγωνο με Πλούτωνα: Άφησε πίσω σου ό,τι έχει φθαρεί

Ένα σύνθημα δύναμης δίνουν και ο Άρης με τον Πλούτωνα που συναντώνται την Πέμπτη μέσα από μια όψη τριγώνου. Είναι η ώρα να αφήσεις πίσω το παλιό, το φθαρμένο, ό,τι μπορεί να τυραννά την ψυχή σου και να ατενίσεις το μέλλον σου μέσα από το βλέμμα της δύναμης!

Αναρωτήσου: Τι είναι εκείνο που σε κράτα μέχρι τώρα πίσω; Θα διαπιστώσεις πως το μόνο εμπόδιο που ξεπροβάλλει είναι ο φόβος σου.

Ένας φόβος που σε εμποδίζει να φτάσεις στα όνειρα σου καιρό (ή χρόνια) τώρα. Αυτός είναι που σε κάνει να νιώθεις πως η ζωή σου περνά και χάνεται, χωρίς να κάνεις τίποτα από αυτά που λαχταρά η ψυχή σου. Αυτός είναι που κοιμάται μαζί σου στο μαξιλάρι σου και δεν σε αφήνει ούτε καν να ονειρευτείς.

Ο φόβος όμως δεν έρχεται μόνος του... Εσύ έχεις καλλιεργήσει το έδαφος, εσύ του έχεις επιτρέψει να αλωνίζει μέσα σου, να ελέγχει τις σκέψεις και τις κινήσεις σου, και δεν κάνεις τίποτα αν δεν τον συμβουλευτείς. Του έχεις δώσει κυρίαρχο ρόλο στην ζωή σου και είναι πρώτος όταν σκύβεις το κεφάλι συγκαταβατικά και συμβιβαστικά.

Όμως εσύ έχεις μεγαλείο! Απλά έχει ξεχαστεί κάτω από τις φοβίες που το έχουν σκεπάσει. Αυτό το μεγαλείο είναι η ώρα να ξεδιπλωθεί. Να ξαναδείς με μια φρέσκια ματιά όλα εκείνα που η ψυχή σου λαχταρά. Να διδαχτείς από το παρελθόν σου και να κοιτάξεις μπροστά πιο σοφός και πιο έτοιμος. Να εξελιχτείς... Γιατί το όνειρο είναι δικό σου και μόνο δικό σου και είσαι εσύ αυτός που θα το υλοποιήσει.

Ναι, είναι η ώρα σου να αναδυθείς στην επιφάνεια. Να δεις το φως και να κάνεις το επόμενο βήμα σου. Γιατί ζωή χωρίς εξέλιξη δεν υπάρχει, κι εσύ θέλεις να ζεις και να εξελίσσεσαι. Ανασκουμπώσου, λοιπόν και άρχισε να χτίζεις τον νέο κόσμο σου.

Την εύνοια του Άρη –Πλούτωνα εισπράττουν οι Ταύροι, Παρθένοι, και Αιγόκεροι που έχουν τον Ήλιο τους, τον ωροσκόπο τους ή προσωπικούς τους πλανήτες κοντά στην 20η μοίρα των ζωδίων. Είναι η ώρα να θέσουν τους στόχους τους και να τους κατακτήσουν!

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-09-2019 14:18:32