blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 17 μέχρι 19 Αυγούστου 2018 με τον Ερμή σε εξάγωνο με Αφροδίτη.

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 17 μέχρι 19 Αυγούστου 2018 με τον Ερμή σε εξάγωνο με Αφροδίτη.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 17 μέχρι 19 Αυγούστου 2018. Μάθε πως ο Ερμής σε εξάγωνο με Αφροδίτη θα επηρεάσει το ζώδιο σου. Το τριήμερο που θα διανύσουμε είναι πολλά υποσχόμενο, αφού μας ανοίγει ένα παράθυρο στο φως και την αισιοδοξία και όχι μόνο...

Ο Ερμής σε εξάγωνο με Αφροδίτη

Υπεύθυνο αρχικά είναι το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη, που κορυφώνεται στην ημέρα του Σαββάτου από τα ζώδια του Λέοντα και του Υδροχόου.

Είναι ένα καλό κίνητρο που σε προτρέπει να βγεις έξω, να διασκεδάσεις, να γεμίσεις τη ψυχή σου με όμορφα χρώματα, και, κυρίως τις ημέρες αυτές, να βγάλεις προς τα έξω ό,τι κρύβεις επιμελώς μέσα σου, να το εκφράσεις και να βρεις και την ανταπόκριση που θα ήθελες.

Ταυτόχρονα σου προσφέρεται μια εξαιρετική ευκαιρία να ανοίξεις μια νέα σελίδα σε μια σχέση από το παρελθόν σου, που φαίνεται πως όχι μόνο δεν έχει τελειώσει, αλλά έχει ακόμη πολλά να σου δώσει!

Είναι η κατάλληλη στιγμή να εξομολογηθείς το συναίσθημα σου σε εκείνο το πρόσωπο που, για κάποιο λόγο, “έχασες τη στιγμή” και δεν ανοίχτηκες όταν έπρεπε. Είτε θα κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, είτε θα αφήσεις την “Τύχη” να σε οδηγήσει, αφού τις μέρες αυτές είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν και “απρόοπτες” συναντήσεις, που “σκηνοθετούνται” με ιδιαίτερη επιμέλεια και σκοπό έχουν να φέρουν κοντά πρόσωπα που πρέπει να ξαναβρεθούν.

Από το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη επηρεάζονται αυτοί που έχουν τον Ήλιο τους, τον ωροσκόπο τους ή προσωπικούς τους πλανήτες κοντά στην 10η μοίρα των ζωδίων.

Παράλληλα, ο Ερμής, το Σάββατο 18 Αυγούστου περνά σε στάση για να μπει πλέον σε ορθόδρομη πορεία. Τώρα είναι η στιγμή να διορθώσουμε θέματα, λάθη ή παραλείψεις που επεξεργαστήκαμε το προηγούμενο διάστημα και να θέσουμε όλα όσα μας απασχολούν σε μια πιο σωστή βάση. Ας μην ξεχνάμε, ωστόσο, πως μέχρι ο Ερμής να βρεθεί ξανά στην 23η μοίρα του Λέοντα από όπου ξεκίνησε την αναδρομή του, στις 31 Αυγούστου, το κλίμα θα συνεχίζει να έχει τις γνωστές παρενέργειες του ανάδρομου Ερμή και, συνεπώς, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, κυρίως στα θέματα επικοινωνίας.

Την Κυριακή 19 Αυγούστου έχουμε την κορύφωση του τριγώνου μεταξύ του Δία και του Ποσειδώνα, από τα ζώδια του Σκορπιού και των Ιχθύων.

Η όψη αυτή κορυφώθηκε για πρώτη φορά στις 2 Δεκεμβρίου 2017, έπειτα στις 25 Μάιου 2018 και τώρα είναι η τρίτη και τελευταία φορά κορύφωσης της όψης. Είναι μια όψη ελπίδας και γενναιοδωρίας, που ενισχύει την ομαδικότητα και το ομαδικό πνεύμα.

Αρχικά η όψη αυτή, έχει να κάνει με την αναζήτηση της αλήθειας μέσα στην ίδια μας την ψυχή, γι αυτό το διάστημα που θα διανύσουμε είναι μια εξαιρετική περίοδος για κάθε είδους πνευματικές εργασίες.

Η προσευχή, ο διαλογισμός, η γιόγκα είναι ενέργειες που σε φέρνουν πιο κοντά στον πνευματικό σου εαυτό και σε βοηθούν στις πνευματικές σου αναζητήσεις, δίνοντας σου καθοδήγηση.

Δώστε πολύ μεγάλη σημασία στα όνειρα σας τις μέρες αυτές! Ίσως να λάβετε ένα σημάδι σαν απάντηση στα ερωτήματα σας...

Υπάρχει ένα κλίμα συμπόνιας απέναντι σε όποια πρόσωπα ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και ενισχύεται πολύ και η αλληλεγγύη ανάμεσα μας.

Μπορεί να υπάρξουν κινητοποιήσεις ως προς την κοινωνική δράση ή σε ό,τι αφορά θέματα που σχετίζονται με τα ζώα. Το αίσθημα του κοινωνικού δικαίου είναι πολύ πιο έντονο και θέματα όπως το μεταναστευτικό ή οι πρόσφυγες μπορεί να βγουν πιο έντονα στο προσκήνιο ή ακόμη και να βρεθεί μια επιθυμητή λύση.

Μεγάλη έμφαση δίνεται στους ανθρώπους που ασχολούνται με την τέχνη την περίοδο αυτή, αφού είτε μπορεί να δημιουργήσουν ένα σημαντικό έργο, είτε να προωθήσουν ένα δημιούργημα τους με τον καλύτερο τρόπο.

Η ερωτική ζωή βρίσκεται σε φάση ανανέωσης και είτε αναζωπυρώνεται ένας παλιός έρωτας, είτε έρχεται ένας καινούργιος, που φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενος!

Από την όψη των δύο πλανητών επηρεάζονται οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που τώρα θα έχουν την δυνατότητα να κλείσουν κάποιο θέμα που αφορά την επαγγελματική ή την ερωτική τους ζωή με επιτυχία! Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, στις ημερήσιες προβλέψεις. Δείτε επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σας. 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-08-2018 08:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι