blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 17 - 20 Δεκεμβρίου 2018: Άρης σε εξάγωνο με Πλούτωνα

Οι αστρολογικές προβλέψεις 17 - 20 Δεκεμβρίου 2018: Άρης σε εξάγωνο με Πλούτωνα
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 17 έως 20 Δεκεμβρίου. Μάθε πως ο Άρης σε εξάγωνο με Πλούτωνα θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Είναι πολύ σημαντικό σε αυτές τις γιορτινές ημέρες που διανύουμε, να οπλιστείς με δύναμη και να πιστέψεις βαθιά, πως μπορείς ναι μπορείς να κάνεις εκείνο το βήμα που σχεδίαζες εδώ και καιρό, και τώρα είναι η στιγμή να το ολοκληρώσεις!

Sponsored Links

Ο Άρης σε εξάγωνο με Πλούτωνα: Η δύναμη κρύβεται μέσα σου!

Ο Άρης από τους Ιχθύες θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερου.

Η δύναμη είναι μέσα σου και καλείσαι να την ανακαλύψεις! Είναι πολύ πιθανό τις ημέρες αυτές να σου δοθεί το ερέθισμα εκείνο, που αν το ακολουθήσεις, θα μπορέσεις να βρεις την ευκαιρία που ζητούσες!

Το σημαντικό είναι πως για ότι επιδιώκεις, χρειάζεται να είσαι αποφασισμένος, να δουλέψεις πολύ και σκληρά γι’ αυτό!

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Οι ημέρες αυτές σε προσκαλούν να αναλάβεις τις πρωτοβουλίες εκείνες που χρειάζεται για να έρθεις πιο κοντά στο όνειρό σου. Ίσως υπάρξουν και τα πρόσωπα εκείνα που θα συμβάλλουν ενεργά στα σχέδια σου.

Φυσικά, δεν είναι η ώρα της ολοκλήρωσης των προσπαθειών σου, αλλά θα πρόκειται για ένα ακόμα βήμα προς την υλοποίηση των ονείρων σου.

Κυρίως για τους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 20η μοίρα των ζωδίων, ο κύκλος αυτών των ημερών μπορεί να τους προσφέρει μια σημαντική εξέλιξη αν και αυτοί εκμεταλλευτούν τις συγκυρίες που παρουσιάζονται. Γιατί τις ημέρες που διανύουμε, και λίγο πριν την Πανσέληνο του Σαββάτου, οι ευκαιρίες έρχονται ξαφνικά, αναπάντεχα, και σε προτρέπουν να κάνεις τις σκέψεις σου πραγματικότητα.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με Ουρανό: Ευχάριστα απρόοπτα!!

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με Ουρανό την Πέμπτη, σου δίνει το ερέθισμα να βγεις έξω από τις καθημερινές σου διαδικασίες, και να κάνεις πράγματα που ενδεχομένως επιθυμείς πολύ.

Ξαφνικά νέα ή ακόμα και συναντήσεις αλλάζουν την διαδρομή σου, και διαμορφώνουν τελείως διαφορετικές συνθήκες από αυτές που μέχρι τώρα είχες.

Ίσως υπάρξει μια αναπάντεχη ευκαιρία που αφορά την δουλειά σου, ίσως ακόμα οι ευκαιρίες να αφορούν ένα επαγγελματικό ζήτημα που είχε μείνει σε στασιμότητα μέχρι τώρα και επανακινείται, απρόσμενα!

Μπορεί ακόμα, οι ευκαιρίες να αφορούν την ερωτική σου ζωή και μια “τυχαία” συνάντηση με έναν πρώην ή μια πρώην που σε αναστατώνει ευχάριστα, σε βάλει στην διαδικασία αναθέρμανσης της σχέσης σας!

Όλα είναι πιθανά!

Από το τρίγωνο του Ηλίου με τον Ουρανό επηρεάζονται οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες των τελευταίων ημερών ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στις τελευταίες μοίρες των ζωδίων, που θα βρεθούν απέναντι σε ευχάριστες εκπλήξεις, οι οποίες ανατρέπουν την καθημερινότητα και το πρόγραμμά τους, και τους δίνουν την ευκαιρία να επαναφέρουν στην ζωή τους θέματα ή πρόσωπα από το παρελθόν που θα έχουν την ευκαιρία να εξετάσουν εκ νέου. Διάβασε επίσης περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δες και το παρακάτω βίντεο, για να μάθεις πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν τη ζωή σου. Η Ολυμπία Χριστοδουλή δεν είναι απλά μια αστρολόγος! Είναι η αστρολόγος που σημειώνει καθημερινά δεκάδες επιτυχίες με τις προβλέψεις της! Είναι η αστρολόγος που συμβουλεύονται όλοι οι διάσημοι! Θα την βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στέλνοντας ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Καλή εβδομάδα σε όλους!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-12-2018 19:00:00