Quantcast
blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 17 - 20 Ιουνίου 2019: Η Πανσέληνος στον Τοξότη.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 17 - 20 Ιουνίου 2019: Η Πανσέληνος στον Τοξότη.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας 17 - 20 Ιουνίου 2019. Μάθε πως η Πανσέληνος στον Τοξότη θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Sponsored Links

Η Πανσέληνος στον Τοξότη: Η χαρά της ζωής!

Το φεγγάρι με την γνωστή του συνέπεια μας οδηγεί σε άλλη μια Πανσέληνο, στον Τοξότη αυτή τη φορά, ανασύροντας την χαρά που κρύβεται μέσα σου. Θα θελήσεις να ανοίξεις την ψυχή σου στην ομορφιά αυτού του κόσμου, να ανακαλύψεις το καλό όπου κι αν βρίσκεται. Εδώ ταιριάζει η φράση του Σαιντ Εξυπερύ, στον Μικρό Πρίγκιπα, όπου η αλεπού αποκαλύπτει το μυστικό της: “Δεν βλέπει κανείς πολύ καλά, παρά μόνο με την καρδιά. Ότι είναι σημαντικό δεν το βλέπουν τα μάτια”.

Η Σελήνη στον Τοξότη είναι η χαρά της ζωής. Χωρίς σκοπιμότητες δίχως ιδιοτέλεια, γεμάτη ενθουσιασμό, αναζητά με λαχτάρα την ανακάλυψη του υψηλού νοήματος της ζωής και είναι πρόθυμη να συνδεθεί με ότι βρίσκεται γύρω της. Οι λέξεις καλοσύνη, ανιδιοτέλεια, ενθουσιασμός, καλή προαίρεση, είναι συνυφασμένες με το φεγγάρι αυτό, καθώς και η υπεραισιοδοξία που σε κάποιες περιπτώσεις θα την εξαντλήσει ή θα την απογοητεύσει. Όμως δεν θα χάσει ποτέ την πίστη της για την ζωή και τους ανθρώπους. Κάθε φορά θα μπει με την ίδια αισιοδοξία στην αναζήτηση των ιδανικών ή την εμπειριών της.

Ο κυβερνήτης της Δίας, βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, δίνοντας σου σημαντικές ευκαιρίες στον κύκλο αυτόν, για να βρεις το λάθος και να το διορθώσεις. Γιατί το καλό στην ζωή αυτή είναι πως έχεις πάντα την ευκαιρία να αναγνωρίσεις τι δεν έχει πάει καλά, να κάνεις διορθωτικές κινήσεις, να βελτιώσεις ότι δεν έχεις καταφέρει με την πρώτη φορά, να αλλάξεις ότι δεν σου αρέσει! Ναι, τώρα είναι μια τέτοια στιγμή!

Στον κύκλο αυτόν, κορυφώνεται το δεύτερο εξάγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα (το πρώτο κορυφώθηκε τον Ιανουάριο και το επόμενο τον Νοέμβριο 2019). Θυμήσου: τι ξεκίνησε τότε την περίοδο του Ιανουαρίου; Πολύ πιθανόν να επανέλθει για μια ακόμα φορά προκειμένου να επανεξεταστεί. Κι εδώ το ταξίδι σου στο όνειρο, ανοίγει για μια ακόμα φορά με άλλη δυναμική και βελτιωμένες προοπτικές.

Γιατί το όνειρό σου έχει την ευκαιρία να οργανωθεί, να πλεχτεί με τα υλικά του Κρόνου, αυτοπειθαρχία, σύστημα, δουλειά, όρια, πλαίσια, ότι χρειάζεται δηλαδή για να αποκτήσει υλική υπόσταση! Είναι η στιγμή που κατεβαίνει από τον άυλο κόσμο της σκέψης και αποκτά υλική υπόσταση! Το ερώτημα είναι πόσο έτοιμος είσαι να το υποστηρίξεις; Το πιστεύεις; Γιατί η πίστη σου είναι το πρώτο βήμα προς τη υλοποίηση του.

Να θυμάσαι πως η αλλαγή, αυτή που επιθυμείς βαθιά, έχει ήδη ξεκινήσει. Μέσα σου. Είναι στο χέρι σου να περάσει στο υλικό πεδίο σου. Και ειδικά αν ανήκεις στους Ταύρους, Σκορπιούς Αιγόκερους και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου να ξέρεις πως έχεις έξτρα μπόνους που μπορείς να εισπράξεις το διάστημα αυτό. Πόσο έτοιμος είσαι λοιπόν;

Στον χάρτη της Πανσελήνου για την Αθήνα, ο ωροσκόπος της βρίσκεται στην Παρθένο και ο Ερμής πρόκειται να συναντήσει τον Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου. Και είναι μόνο μια στιγμή απροσεξίας, παρορμητισμού, που μπορεί να φέρει να τα πάνω κάτω. Το κλίμα είναι φορτισμένο και συνεχίζει να φορτίζεται επικίνδυνα, με ή χωρίς λόγο! Και όταν στο παιχνίδι μπαίνει και ο Πλούτωνας, που σχηματίζει με τον Άρη μια όψη αντίθεσης, οι αλλαγές είναι σαρωτικές και φτάνουν στα θεμέλια σου! Ο Πλούτωνας στοχεύει ακριβώς σε αυτό: Τον πυρήνα του κυττάρου σου!

Αν είσαι από αυτούς που ακολουθούν την λέξη “Για πάντα”, επιθυμούν την μονιμότητα και τη σιγουριά, να θυμάσαι πως αυτό αντιβαίνει τους νόμους της ίδιας της ζωής. Η ίδια η ζωή, κάνει κύκλους για να αλλάξει, να μετασχηματίσει και να φωτίσει νέες εξελίξεις, νέα πεδία, νέους ορίζοντες. Βεβαίως όταν χρειαστεί να σταθείς μπροστά στις μέχρι τώρα επιλογές σου και να τις δεις κατάματα, είναι φυσιολογικό ότι θα ζοριστείς να δεχτείς πως τα λάθη σου είναι αυτά που δεν σου έχουν επιτρέψει να φτάσεις εκεί που θέλεις.

Κι αυτό σε πολλές περιπτώσεις είναι οδυνηρό. Όμως είναι μόνο αυτό που σε οδηγεί, σε προάγει και τελικά σε εξελίσσει σε ένα ανώτερο μοντέλο ύπαρξης. Σε έναν άνθρωπου που εξερεύνησε τα σκοτάδια του και ανυψώθηκε στο φώς. Αυτός είναι και ο Πλούτωνας. Αυτό σου ζητά. Και θα το καταφέρεις πληρώνοντας πάντα το αντίστοιχο τίμημα που σου ορίζει.

Εάν πάλι έχεις μάθει να στρουθοκαμηλίζεις, εάν αρκείσαι στα έτοιμα και τα βολικά, θα αναλώνεσαι πάντα στον αέναο κύκλο της επανάληψης, χωρίς ποτέ να καταλαβαίνεις το γιατί, μια και πάντα θα φταίει η “κακή σου μοίρα”, το δύσκολο ριζικό σου. Και όσο και αν θεωρείς τον κόσμο σου καλά οχυρωμένο και σταθερό, θα συμβαίνει ένα γεγονός που θα σε κάνει να χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου.

Θα ψιθυρίσεις: “Μα γιατί σ’ εμένα αυτό;”

Και η απάντηση είναι “Μα γιατί πρέπει να πας παρακάτω!”

Κι εδώ έχεις δύο επιλογές: H θα συνεχίσεις το κλάμα και τον αυτοοικτιρμό, για όλα αυτά που δεν σε αφήνουν να χαρείς και να ζήσεις ήσυχα και βολεμένα ή θα αντιμετωπίσεις κατάματα τους δαίμονες σου. Να θυμάσαι πάντως πως τα φτερά σου είναι στην πλάτη σου, έτοιμα να ανοίξουν για να πετάξεις. Εκεί ψηλά στο φως! Κάνε το παρελθόν σου οδηγό για να φτιάξεις το μέλλον που ονειρεύεσαι. Τα φτερά ανοίγουν μόνο με συγκεκριμένες δράσεις. Δική σου η επιλογή!

Τα ζώδια που καλούνται να εισπράξουν την επιρροή της Πανσελήνου είναι οι Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του τρίτου δεκαήμερου, που θα έχουν την ευκαιρία να αναλάβουν δράση έτσι ώστε να διεκδικήσουν ένα νέο μέλλον στα σχέδια τους τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Οι Κριοί, Καρκίνοι Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου να είναι σε επιφυλακή, μια και θα χρειαστεί να κάνουν υπερβάσεις, να λειτουργήσουν έξυπνα και ευέλικτα και κυρίως να αποφύγουν να προκαλούν ή να προκαλούνται, μια και μπορεί να βρεθούν σε καταστάσεις εκτός έλεγχου τους. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-06-2019 19:00:00