Quantcast
blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 17 ως 20 Μαΐου 2021, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Ήλιος στους Διδύμους.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 17 ως 20 Μαΐου 2021, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Ήλιος στους Διδύμους.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Η αυλαία της εβδομάδας ανοίγει με το θεαματικό τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, φέρνοντας έναν άνεμο ανανέωσης σε θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική και οικονομική ζωή.

Την Πέμπτη, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο λειτουργεί ευεργετικά, σε ότι έχει να κάνει με τις σχέσεις μας προσωπικές ή επαγγελματικές.

*Επειδή στο βίντεο παρελήφθησαν οι προβλέψεις για τον Ιχθύ, μπορείτε να τις διαβάσετε στο τέλος αυτής της σελίδας. Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία!

Υπάρχει μία διάθεση, ένα πνεύμα συνεργασίας που φέρνει τους ανθρώπους κοντά, και τους βοηθάει, μέσα από την αλληλοβοήθεια, να εξυπηρετηθούν πολύ καλύτερα και να εξυπηρετήσουν και τα όποια σχέδια υπάρχουν την περίοδο αυτή σε εξέλιξη.

Θα λέγαμε πως ο κύκλος αυτής της περιόδου είναι σχεδόν ιδανικός για κάθε είδους επιχειρηματικές συμφωνίες που μπορεί να ολοκληρώνονται, μία και έχουν τα εχέγγυα που χρειάζεται για να πορευτούν μέσα στο χρόνο.

Οι μέρες είναι κατάλληλες και σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο, για να συζητήσεις επί της ουσίας με το σύντροφό σου, να επαναπροσδιορίσεις τι είναι εκείνο που σας κρατάει μαζί ενωμένους και να βρείτε και πάλι εκείνα τα σημεία αναφοράς που ισχυροποιούν τη σχέση σας.

Τις ημέρες αυτές οι σχέσεις οι οποίες διανθίζουν το τοπίο, είναι οι σχέσεις που μεταξύ συντρόφων που έχουν διαφορά ηλικίας που θα έχουν σημαντική εύνοια.

Κυρίως για τους Διδύμους Ζυγούς και Υδροχόους του δεύτερου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων, είστε εσείς που μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε νέες δυνατότητες που αν τις οργανώσετε σωστά σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να βγείτε πολύ ωφελημένοι.

Sponsored Links

Ο Ήλιος στους Διδύμους φέρνει ένα κλίμα ανανέωσης

Την Πέμπτη ο Ήλιος κόβει την κορδέλα στο ζώδιο των Διδύμων, αλλάζοντας τις προτεραιότητές του, αλλά και το κλίμα της επόμενης περιόδου.

Οι Δίδυμοι ανήκουν στα ζώδια του αέρα και τα μεταβλητά. Για τον Δίδυμο όλα είναι προϊόν λογικής επεξεργασίας, σκέψης και επικοινωνίας.

Σαν άνθρωποι είναι αρκετά εξωστρεφείς, αλλά προσεγγίζουν τον κόσμο μέσω της λογικής και εγκεφαλικής διαδικασίας. Εκφράζονται πολύ μέσα από την επικοινωνία που είναι το στοιχείο τους, είτε αυτή είναι λεκτική είτε γραπτή. Και αναζητούν διαρκώς πνευματικά ερεθίσματα τα οποία τους κρατούν σε εγρήγορση. Έχουν την τάση να καταγράφουν κάθε λεπτομέρεια που τους ενδιαφέρει και να επεξεργάζονται κάθε πληροφορία ή κάθε ερέθισμα που έρχεται από το περιβάλλον τους με εγκεφαλικό τρόπο. Επομένως κάθε αντίδραση τους είναι και προϊόν σκέψης.

Το διάστημα που ακολουθεί, φεύγουμε από τη στασιμότητα που μας επέβαλε ο Ταύρος, και περνάμε σε μία πιο αναζωογονητική φάση.

Αρχικά είμαστε πιο ανοιχτοί στο καινούργιο, το διαφορετικό, αλλά και σε νέα ενδιαφέροντα που έρχονται τώρα στο προσκήνιο.

Εκείνο όμως που ανανεώνεται σημαντικά, είναι η επικοινωνία, που προσφέρει λύσεις σε θέματα που μέχρι εχθές μπορεί να φαίνονταν κλειστά ή αδιέξοδα. Η εποχή προσφέρεται για κάθε είδους γόνιμες αναζητήσεις και σε πνευματικό επίπεδο, τέτοιες που μας επιτρέπουν να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας και μας εισάγουν σε νέα πεδία δυνατοτήτων.

Βεβαίως σε πολλές περιπτώσεις θα έχουμε την τάση να κινούμαστε στην επιφάνεια των πραγμάτων, χωρίς καμία διάθεση να εμβαθύνουμε στις καταστάσεις. Και θα αναζητήσουμε την ευχαρίστηση που μας δίνει εκείνη η πιο επιφανειακή πιο χαλαρή πλευρά του να προσεγγίσουμε πρόσωπα και να μιλήσουμε περί ανέμων και υδάτων, που σε πολλές περιπτώσεις είναι απαραίτητο και αναγκαίο και μας αποφορτίζει από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις και ιδιαίτερα όταν ο Ήλιος θα συναντήσει από θετική γωνία τόσο το Δία (21 Μαΐου) όσο και τον Κρόνο (3 Ιουνίου), είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν νέες δυνατότητες οργάνωσης και μεθοδεύσεις των καταστάσεων, που μας επιτρέπουν να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί ως προς τα θέματα που μας απασχολούν. Νέες ευκαιρίες νέες δυνατότητες αναδύονται, μέσα από την επικοινωνία, και είναι εδώ που μπορούμε να βάλουμε τα θεμέλια για τη μελλοντική μας πρόοδο.

Η είσοδος του ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων μας ανοίγει και τον κύκλο των πρώτων εκλείψεων της χρονιάς, τόσο στη σεληνιακή έκλειψη στην 26η του Μάη όσο και στην ηλιακή έκλειψη στις 10 Ιουνίου.

Από την νέα θέση του Ηλίου, ευνοούνται ιδιαίτερα οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, που θα έχουν τη δυνατότητα να επαναπροσδιορίσουν εκ νέου τους στόχους και τα σχέδιά τους, αλλά μπορεί να βρεθούν και μπροστά σε νέες δυνατότητες που καλούνται να αξιοποιήσουν. Να έχετε μια όμορφη μέρα και μην ξεχάσετε να διαβάσετε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

*Οι προβλέψεις τον Ιχθύ

Πρώτο δεκαήμερο

Πολύ πιθανά στο τριήμερο αυτό να νιώσεις την ανάγκη να ξεκουραστείς ή να ασχοληθείς πιο πολύ με τον εαυτό σου, ή ακόμα και με εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις. Για εσένα των πρώτων ημερών που βρίσκεσαι κάτω από την επιρροή του τετραγώνου μεταξύ του Ηλίου και του Δία, αφενός η διάθεσή σου είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη, αφετέρου θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, τις ημέρες αυτές εξυπηρετούνται πολύ καλύτερα.

Βελτιωμένες είναι και οι επικοινωνίες στο μεταξύ σας, ή ακόμα και μπορεί να υπάρξει και η εύρεση κάποιων λύσεων σε θέματα που σας είχαν απασχολήσει. Ένα επεκτατικό σχέδιο σου, είναι πολύ πιθανόν να βρει πρόσφορο έδαφος εξέλιξης , όμως χρειάζεται να το διερευνήσεις  λεπτομερώς πριν ξεκινήσεις κάτι.

Δεύτερο δεκαήμερο

Ομολογουμένως το διάστημα αυτό έχεις μία μεγαλύτερη συναισθηματική φόρτιση και δημιουργούνται μέσα σου περισσότερες ανάγκες και επιθυμίες, να κάνεις αυτό που θέλεις και αυτό που σε ευχαριστεί.

Ωστόσο το κλίμα γύρω σου διαμορφώνεται αρκετά θετικά, έτσι που σου επιτρέπει να ανταλλάξεις όμορφα συναισθήματα με τους γύρω σου. Αρκετά καλές οι απογευματινές ώρες της Κυριακής επιτρέπουν συζητήσεις οι οποίες μπορεί να έχουν αφενός πιο προσωπικό χαρακτήρα, αφετέρου να ανταλλάξεις και όμορφες στιγμές με πρόσωπα που συνυπάρχεις στο σπίτι και την οικογένεια.

Τρίτο δεκαήμερο

Οι μέρες απαιτούν την αμέριστη προσοχή σου γιατί έχουν αρκετές παγίδες κυρίως συναισθηματικού χαρακτήρα και όχι μόνο. Αρχικά, είναι πολύ πιθανό και κυρίως σε ότι αφορά τη σχέση σου με τα πρόσωπα που συνυπάρχεις στην οικογένειά σου, είτε να νιώσεις μία απογοήτευση, ένα παράπονο, ή να περιμένεις πολλά από αυτούς που στη φάση αυτή δεν μπορούν να σου δώσουν αλλά και το αντίθετο. Και όλο αυτό δημιουργεί δυσκολίες στις σχέσεις και στο μεταξύ σας. Από την άλλη μεριά, και σε προσωπικό επίπεδο, καλό είναι να αποφύγεις να εκφράσεις δυσαρέσκειες η παράπονα, στη φάση αυτή, καθώς και να περιμένεις πολλά από τους άλλους η από το σύντροφό σου, γιατί είναι πολύ πιθανό να απογοητευτείς, η και να απογοητεύσεις

Γενικότερα κράτησε αποστάσεις, μια και δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για συζητήσεις που μπορεί να σου δώσουν λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν. Απέφυγε να δεσμευτείς με θέματα που δεν γνωρίζεις, ή να αναλάβει ευθύνες μεγαλύτερες από όσο αντέχεις. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις νέες γνωριμίες καλό είναι να είσαι εξαιρετικά προσεκτικός την περίοδο αυτή, και να αποφύγεις να επενδύσεις συναισθηματικά προς το παρόν τουλάχιστον, μια και τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι όπως φαίνονται.

Ολυμπία

Ολυμπία

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-05-2021 09:00:00