blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 17 - 20 Σεπτεμβρίου 2018 με τον Άρη σε τετράγωνο με Ουρανό.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 17 - 20 Σεπτεμβρίου 2018 με τον Άρη σε τετράγωνο με Ουρανό.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 17 μέχρι 20 Σεπτεμβρίου 2018. Μάθε πως ο Άρης σε τετράγωνο με Ουρανό θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Sponsored Links

Ο Άρης σε τετράγωνο με Ουρανό

Είναι σημαντικό να θυμάσαι πως ακόμα και αν τα πράγματα φαίνονται να είναι εκτός του δικού σου έλεγχου, υπάρχει πάντα και η δική σου συμμετοχή που τα επηρεάζει!

Την εβδομάδα που θα διανύσουμε, οι όποιες κινήσεις σου πρέπει να εμπεριέχουν όσο το δυνατόν λιγότερο ρίσκο! Τώρα θα θυμηθείς όλα εκείνα που σε δυσκόλεψαν ή σου προκάλεσαν θλίψη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ίσως, ακόμη, να υπάρξουν και νέα γεγονότα που θα προκαλέσουν για μια ακόμη φορά τον θυμό ή τη θλίψη σου.

Στην “κοσμική σκακιέρα” επαναλαμβάνεται και πάλι το παιχνίδι των απρόβλεπτων καταστάσεων, που στις περισσότερες περιπτώσεις σε βρίσκει τελείως απροετοίμαστο!

Αυτό συμβαίνει επειδή το τελευταίο διάστημα έρχονται να μας υπενθυμίσουν την παρουσία τους, με τον γνωστό φασαριόζικο τρόπο τους, δύο παλιοί μας γνώριμοι, που “στήνουν” πολλά παιχνίδια στο πλανητικό σκηνικό.

Έτσι, Άρης και Ουρανός βρίσκονται πάλι στο προσκήνιο σε όψη τετραγώνου, (η όψη σχηματίστηκε άλλες δύο φορές μέσα στο 2018, στις 16 Μαΐου και στις 1 Αυγούστου) και τώρα κορυφώνεται για τρίτη και τελευταία φορά μέσα στο έτος.

Όπως και σε κάθε συνάντησή τους, έτσι και τώρα, καλλιεργούν ένα κλίμα έντασης, μέσα από την τάση που δημιουργούν για αποδέσμευση από κάθε είδους περιορισμό.

Οι καταστάσεις που καλείσαι να αντιμετωπίσεις είναι τόσο ακραίες, που αδυνατείς να τις διαχειριστείς με γνώμονα τη λογική. Ό,τι σε βαραίνει, ό,τι νοιώθεις να σε καταπιέζει, θέλεις να το πετάξεις από πάνω σου και σε πολλές περιπτώσεις, ένα τυχαίο γεγονός είναι η σταγόνα που κάνει το ποτήρι να ξεχειλίζει, με αποτέλεσμα να μην είσαι σε θέση να σκεφτείς ψύχραιμα ποιά θα έπρεπε να είναι η αντίδρασή σου.

Είναι πιθανό, κατά συνέπεια, χωρίς καθόλου να σκεφτείς τις συνέπειες των πράξεων σου, να κάνεις σπασμωδικές κινήσεις, που μπορεί να οδηγήσουν και σε σοβαρές συγκρούσεις ή ακόμη και ρήξεις.

Ο κύκλος αυτών των ημερών είναι πολύ πιθανό να σε φέρει και μπροστά από γεγονότα που ενέχουν βία ή ακόμη και να υπάρξουν πράξεις τρομοκρατίας σε κοσμικό επίπεδο.

Σε κάθε περίπτωση, η επιρροή της όψης αυτής είναι “σκληρή” και υπεύθυνη για κάθε είδους βίαιες εκδηλώσεις, ξαφνικές αναταραχές, πτώσεις αεροσκαφών, ακόμα και εμπόλεμες καταστάσεις.

Το πώς εκδηλώνεται αυτή η ενέργεια σε κοσμικό επίπεδο είναι κάτι που δεν μπορείς να το διαχειριστείς. Σε προσωπικό επίπεδο, ωστόσο, επιλέγεις εσύ πως να την διοχετεύσεις και με ποιο τρόπο.

Καλό θα ήταν να στρέψεις την προσοχή σου σε δραστηριότητες που εκτονώνουν με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο τις εσωτερικές σου ανησυχίες και εντάσεις.

Έτσι, ένα χόμπι, ακόμη και έξω από τα συνηθισμένα, όπως τα extreme sports, θα μπορούσε να εκτονώσει δημιουργικά την ένταση που σου προκαλούν αυτοί οι δύο πλανήτες.

Να θυμάσαι πως όσο πιο συνειδητός είσαι στις επιλογές και τις δράσεις σου, τόσο περισσότερο θα αποφύγεις τις όποιες κακοτοπιές της εβδομάδας αυτής.

Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά! Ειδικά αν ανήκεις στους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου, ή αν έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, κράτησε αποστάσεις από ότι νιώθεις να σε δυσκολεύει ή να σε προκαλεί. Συζήτησε τα σοβαρά θέματα που έχεις αργότερα και όχι τις ημέρες αυτές!

Παράλληλα, κράτησε αποστάσεις και φρόντισε να αποφύγεις τους καυγάδες και τους τσακωμούς που αφορούν σε θέματα που νιώθεις πως είναι έξω από τον έλεγχο σου. Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται και κατά τις μετακινήσεις σου. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, στις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σας. Δείτε επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθετε πως οι τωρινές αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σας.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-09-2018 19:00:00