Quantcast
blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 18 ως 20 Ιουνίου 2021, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Δίας περνά σε ανάδρομη πορεία.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 18 ως 20 Ιουνίου 2021, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Δίας περνά σε ανάδρομη πορεία.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στο τριήμερο αυτό ο Δίας ο πλανήτης που σχετίζεται με την επέκταση, την εξέλιξη, την ευημερία και την τύχη, περνά σε ανάδρομη πορεία. Κάθε εννέα μήνες, περνά σε ανάδρομη για περίπου 4 μήνες. Και τώρα στο 2021, ο Δίας θα είναι ανάδρομος από τις 20 Ιουνίου έως τις 18 Οκτωβρίου 2021, ξεκινώντας από τη 2η μοίρα των Ιχθύων, και φτάνοντας έως την 22η μοίρα του Υδροχόου.

Sponsored Links

Ο Δίας σε ανάδρομη πορεία από τις 20 Ιουνίου έως τις 18 Οκτωβρίου 2021

Υπάρχει επίσης μία περίοδος σκιάς που ξεκινά μερικές εβδομάδες πριν και μετά από αυτές τις ημερομηνίες. (Η περίοδος της προ-σκιάς του Δία, ξεκίνησε όταν ο πλανήτης βρέθηκε για πρώτη φορά στην 22η μοίρα του Υδροχόου, και η μετά- σκιά είναι όταν ο πλανήτης θα βρεθεί ξανά στη 2η μοίρα των Ιχθύων.)

Ο Δίας είναι ο πλανήτης που διευρύνει τους πνευματικούς μας ορίζοντες, τη συνειδητότητα του ατόμου και βοηθά στο να κατανοήσουμε πληρέστερα τους παγκοσμίως πνευματικούς και δημιουργικούς νόμους. Και ενώ έχει ταυτιστεί με στην αισιοδοξία και την καλή ενέργεια, η τύχη, είναι τόσο καλός όσο και κακός παράγοντας.

Αν γίνεται κατάχρηση των ευεργετημάτων του, και δεν τα αξιοποιήσεις κατάλληλα, αλλά σκορπίζεσαι σε επιπόλαιες δραστηριότητες, το σίγουρο είναι πως θα δοκιμάσεις και τη δύσκολη του πλευρά. Γιατί μπορεί ο Δίας να φέρνει αφθονία και ευκαιρίες, όμως ο τρόπος που θα αξιοποιηθούν οι ευκαιρίες αυτές, έχει να κάνει με την προσωπική διαχείριση μας.

Ανάδρομος Δίας λοιπόν σημαίνει: Μία στάση, σε ότι αφορά κάθε επεκτατικό σχέδιο το οποίο μπορεί να έχουμε κατά νου, είτε το έχουμε ξεκινήσει είτε ακόμα βρίσκεται στη φάση της οργάνωσης του, προκειμένου να επανεξετάσουμε όλες τις παραμέτρους που χρειάζεται για να μπορέσουμε να ελαχιστοποιήσουμε κάθε ρίσκο που το αφορά.

Και επειδή ο κίνδυνος του Δία, αφορά την υπερβολή σε κάθε μορφή και έκφανση της, χρειάζεται το διάστημα αυτό, να κινηθούμε σε σαφή όρια και πλαίσια, κάτω από μέθοδο και οργάνωση σε οτιδήποτε οργανώνουμε, σχεδιάζουμε ή εξελίσσουμε, και να μην παρασυρόμαστε από μεγαλεπήβολα σχέδια, ούτε από εκείνο το αίσθημα αισιοδοξίας που συνηθίζει να φέρνει ο Δίας, που μας κάνει να αφήνουμε στην άκρη τα σημαντικά και να ασχολούμαστε με τη χαλαρή πλευρά της ζωής.

Ένας άλλος τομέας ο οποίος επηρεάζεται από τον Δία και την ανάδρομη πορεία του στους ιχθύες, είναι ότι στο ζώδιο αυτό λειτουργεί με έναν πιο εσωτερικό τρόπο. Επειδή ακριβώς ο Δίας είναι ο πλανήτης που μας βοηθάει να κατανοήσουμε καλύτερα τη σύνδεση μας με το ''όλον'' και με τους πνευματικούς νόμους που διέπουν τις ζωές μας, η περίοδος αυτή είναι εξαιρετική για “θεραπεία” του εαυτού μας. Είναι η κατάλληλη περίοδος να θέσουμε συγκεκριμένες ερωτήσεις στον εαυτό μας για να πάρουμε τις συγκεκριμένες απαντήσεις. Αυτό ομολογουμένως δεν είναι μία εύκολη διαδικασία. Όμως είναι μία εποχή που μπορεί να εξελιχθεί πολύ πιο εύκολα, θα λέγαμε ότι σε κάποιες περιπτώσεις απαιτείται!

Μία και είναι ο μόνος τρόπος για να ξεφύγουμε από ότι μπορεί να μας κρατά πίσω, για να μη μας επιτρέπει να κάνουμε τις κινήσεις που θέλουμε για να εξελιχθούμε.

Από την ανάδρομη πορεία του Δία, επηρεάζονται οι εκπρόσωποι των πρώτων ημερών των ζωδίων, καθώς και οι εκπρόσωποι του τρίτου δεκαημέρου, κυρίως οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες των πρώτων ημερών, αλλά και οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο αλλά και προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Να έχετε μια όμορφη μέρα και μην ξεχάσετε να διαβάσετε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από τον Χρίστο Ντούβλη.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-06-2021 09:00:00