blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 18 – 20 Ιανουαρίου 2019: Ο Άρης σε τρίγωνο με Αφροδίτη

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 18 – 20 Ιανουαρίου 2019: Ο Άρης σε τρίγωνο με Αφροδίτη
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 18 – 20 Ιανουαρίου. Μάθε πως ο Άρης σε τρίγωνο με Αφροδίτη θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Οι προβλέψεις για τα ζώδια

Εν αρχή… ο έρωτας… αυτός που έχει πάντα ένα πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου, αυτός ο μικρός θεός που όταν έρθει στον δρόμο σου αλλάζει ολόκληρη την ύπαρξή σου! Το τριήμερο αυτό, είσαι έρμαιο στα βέλη του, που όταν στοχεύσουν χτυπούν κατευθείαν στην καρδιά σου.

Ο Άρης σε τρίγωνο με Αφροδίτη

Ο Άρης και η Αφροδίτη, συναντιούνται μέσα από μια όψη τριγώνου, εκφράζοντας και οι δύο τις πύρινες ιδιότητες τους, του Τοξότη και του Κριού. Υπάρχει ένταση, ερωτικό σκίρτημα, πάθος, φλόγα, ορμητικότητα και όλα όσα εκφράζουν τα πύρινα στοιχεία, στα οποία βρίσκονται.

Ωστόσο, υπάρχει ένα σημείο που χρήζει προσοχής και μπορεί εύκολα να πληγώσει την ψυχή και την προσδοκία σου. Οι δύο αυτοί πλανήτες δεν έχουν “ενδιαφέρον” ο ένας προς τον άλλον. Δηλαδή, η Αφροδίτη είναι εντελώς αδιάφορη προς τον Άρη και ο Άρης στην “αδυναμία” της Αφροδίτης. Οι “υποδοχές” τους, όπως λέγονται στην αστρολογία, δεν μπορούν να στηρίξουν ένα θετικό αποτέλεσμα, γιατί οι δύο πλανήτες έχουν τελείως διαφορετικές προτεραιότητες. Οπότε, η συνάντηση τους φέρνει και το αντίστοιχο αποτέλεσμα.

Οι νέες γνωριμίες που προκύπτουν τις μέρες αυτές, μπορεί να χαρακτηρίζονται από το στοιχείο του πάθους και της ερωτικής έντασης, αλλά είναι πολύ εύκολο στη συνέχεια, να ανακαλύψεις πως τα πράγματα δεν ήταν τελικά έτσι όπως τα “νόμιζες” στην αρχή.

Γι’ αυτό καλό είναι να τιθασεύεις τα πάθη και τις παρορμήσεις σου, ως συνετός και εγκρατής άνθρωπος, και κυρίως να μην παρασύρεσαι σε βιαστικά συμπεράσματα, που σου δημιουργούν προσδοκίες και ως εκ τούτου και απογοητεύσεις. Πολλές φορές η εκδήλωση της όψης αυτής μπορεί να εμφανιστεί, ακόμα και σε μια απλή συζήτηση με τον σύντροφο σου, όπου εκεί θα καταλάβεις πως έχετε διαφορετικές αντιλήψεις για κάποια πράγματα.

Κυρίως για τους Κριούς, Ζυγούς, Διδύμους, και Τοξότες ή όσους έχουν τον Ήλιο ή τον ωροσκόπο τους κοντά στην 11η μοίρα των ζωδίων, οι ημέρες αυτές χρειάζονται εγκράτεια και σε καμία περίπτωση παρόρμηση, γιατί μπορεί να οδηγηθούν σε απογοητεύσεις. Πρέπει να είναι εγκρατείς στις προσδοκίες που τρέφουν για τους άλλους, επειδή κατά την πορεία μπορεί να διαπιστώσουν πως τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι όπως τα φαντάζονται.

Ο Ερμής σε σύνοδο με Πλούτωνα

Το δεύτερο πλανητικό γεγονός του τριημέρου, είναι η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα την Παρασκευής, στην 21η μοίρα του Αιγόκερω.

Τις ημέρες αυτές θα βρεις πολλούς λόγους για τους οποίους δεν επεξεργάζεσαι τα πράγματα με τον συνηθισμένο σου τρόπο, επειδή θα νοιώσεις την ανάγκη να εμβαθύνεις πολύ στα γεγονότα. Να διερευνήσεις σε μεγαλύτερο βάθος τα πράγματα, και τα πρόσωπα. Να θέσεις ερωτήσεις και να βρεις απαντήσεις, σε ότι σε απασχολεί. Αυτός είναι ένας λόγος που μπορεί να σε κάνει πιο απόλυτο και πιο δογματικό στην στήριξη των απόψεων σου.

Ας μην ξεχνάμε πως βρισκόμαστε εν μέσω δύο εκλείψεων και η έκλειψη που έπεται την ερχόμενη Δευτέρα χρήζει ιδιαίτερης προσοχής στον τρόπο με τον οποίο διατυπώνουμε τις προθέσεις ή τις απόψεις μας. Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, καλό είναι να λειτουργούμε με συγκατάβαση και σεβασμό, γιατί πολλές φορές ακόμα και μια μόνο λέξη μπορεί να δημιουργήσει θέματα, τα οποία δεν έχουμε προετοιμαστεί επαρκώς να αντιμετωπίσουμε.

Κυρίως αν ανήκεις στους Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους που έχουν τον Ήλιο τους, τον ωροσκόπο τους ή προσωπικούς τους πλανήτες κοντά στην 21η μοίρα των ζωδίων, καλό είναι να σκέπτεστε πολύ πριν ανοίξετε θέματα, για τα οποία δεν είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι να υποστηρίξετε!

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με Ουρανό

Παράλληλα, το Σάββατο, το τετράγωνο του Ηλίου με τον ανατρεπτικό Ουρανό, δίνει μια ακόμα πινελιά έντασης στο σκηνικό. Γεγονός είναι πως δοκιμάζονται τα νεύρα σου και η αντοχή σου στα δύσκολα!

Το ξαφνικό και το απρόσμενο, είναι εύκολο να σε βγάλουν εκτός προγράμματος, έτσι που πολύ εύκολα να αναστατωθείς, όχι απαραίτητα με άσχημο τρόπο. Ωστόσο η αυτοκυριαρχία σου θα παίξει σημαντικό ρόλο για την τήρηση των ισορροπιών. Ίσως ακόμα και εσύ να αντιδράσεις με έντονο και απρόβλεπτο τρόπο απέναντι σε πράγματα που δεν θέλεις ή που νοιώθεις να σε καταπιέζουν.

Επειδή όλα, το τριήμερο αυτό, κινούνται κάτω από ένα πολύ ευαίσθητο κλίμα, καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεσαι τις καταστάσεις, ξέροντας πως οι παρορμητικές αντιδράσεις μπορεί να φέρουν εξελίξεις για τις οποίες δεν είσαι προετοιμασμένος.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, καλό είναι να μην τραβάτε το σκοινί, γιατί είναι πολύ εύκολο να σπάσει. Κυρίως, ελέγξτε τις δικές σας παρορμήσεις ή απαιτήσεις, γιατί μπορεί να δημιουργήσουν ποικίλα προβλήματα σε σχέσεις ή συνεργασίες.

Ο Ήλιος στον Υδροχόο

Την Κυριακή, ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου. Ο Ήλιος περνά σε ένα ζώδιο του αέρα, όπου ενδυναμώνονται πιο πνευματικά θέματα και αναζητήσεις. Ενώ ο Ήλιος στον Λέοντα, αφορά το “Εγώ”, ο Ήλιος στον Υδροχόο, αφορά τους “άλλους”. Αυτοί οι “άλλοι” μπορεί να είναι η οικογένεια, οι φίλοι τους, οι παρέες τους, η χώρα τους ή ακόμα και η ανθρωπότητα. Ο Ήλιος εδώ πηγαίνει αντίθετα με την φύση του. Ενώ αντιπροσωπεύει το “ΕΓΩ” αναγκάζεται να ασχολείται με το “ΕΜΕΙΣ” και φυσικά είναι έξω από τα νερά του. Ο Ήλιος εδώ βρίσκεται σε αδυναμία.

Έτσι λοιπόν, ανοίγει ένας κύκλος, όπου κυριαρχεί μια πιο επαναστατική διάθεση, μια τάση για πιο ιδεαλιστικές θέσεις και κινήσεις που τις υποστηρίζουν, ένας μήνας όπου υπάρχει μια μεγαλύτερη ενασχόληση με τα “κοινά” και σε κάποιες περιπτώσεις κυριαρχούμαστε από την διάθεση της επίτευξης του στόχου. Αλλά, για να επιτευχθεί ένας στόχος χρειάζεται όραμα και οργάνωση. Έτσι όσοι μερίμνησαν από πριν και κατά την διέλευση του Ηλίου από τον Αιγόκερω, έχουν σοβαρούς λόγους να πιστεύουν σε μια εξέλιξη ή ολοκλήρωση των στόχων τους. Αν όχι, είναι πολύ εύκολο να γίνουν “επαναστάτες χωρίς αιτία” και να χάσουν το παιχνίδι από έλλειψη προγραμματισμού.

Φυσικά, όλα ξεκινούν από ένα όραμα, αλλά η πράξη είναι αυτή που φέρνει το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Αν δεν οργανωθούμε σωστά, είναι πολύ εύκολο να μετρήσουμε και απώλειες, άστοχες διεκδικήσεις, οράματα που θα μείνουν για πάντα στην σφαίρα της φαντασίας.

Αυτό είναι και σε γενικές γραμμές και το μήνυμα της Πανσελήνου στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου, της Δευτέρας.Από την νέα θέση του Ηλίου, ευνοούνται οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι που θα έχουν την ευκαιρία να οργανώσουν με έναν καλύτερο τρόπο τους στόχους τους. Διάβασε επίσης περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δες και το παρακάτω βίντεο, για να μάθεις πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν τη ζωή σου.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-01-2019 09:00:00