blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 18 - 21 Νοεμβρίου, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Άρης στον Σκορπιό.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 18 - 21 Νοεμβρίου, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Άρης στον Σκορπιό.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις 18 – 21 Νοεμβρίου 2019. Μάθε πως ο Άρης στον Σκορπιό θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Sponsored Links

Ο Άρης στον Σκορπιό: Διεκδικήσεις και δράση.

Μετά την παραμονή του στο άχαρο γι’ αυτόν ζώδιο του Ζυγού, ο Άρης περνά στον Σκορπιό, για να κινηθεί πλέον σύμφωνα με αυτό που του επιβάλλει η φύση του! Δυναμικά!

Η πραγματική φύση του Άρη είναι η δύναμη, η διεκδίκηση, η χαρά της νίκης, και γι αυτό θα παλέψει σώμα με σώμα για να την κατακτήσει.

Δεν υπολογίζει κανέναν και τίποτα προκειμένου να φτάσει εκεί που θέλει και το πέρασμα του μπορεί να θυμίζει εικόνες βιβλικής καταστροφής.

Σαφώς και δεν είναι ένας εύκολος πλανήτης, αλλά συγκρουσιακός και όταν αγγίζει πλανήτες ή σημεία από το γενέθλιο ωροσκόπιο το σίγουρο είναι πως δεν περνά απαρατήρητος!

Το αντίθετο μάλιστα!

Το σύμβολο του είναι ένας κύκλος με ένα τόξο που προεξέχει, όπως είναι και το σύμβολο του σπερματοζωαρίου. Στ’ αλήθεια ο Άρης συμβολίζει εκείνη την αρχέγονη αρσενική ενέργεια, που καταλαμβάνει με ορμή τον στόχο που επιλέγει.

Στον Σκορπιό, όπου και θα παραμείνει ως τις 3/01/2020 ανοίγει έναν κύκλο έντασης, διεκδικήσεων και δράσης, κατά τον οποίο είναι πιθανό τα όρια να ξεπεραστούν και να υπάρξουν ακόμα και παράπλευρες απώλειες.

Ο Άρης είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Σκορπιού και ως εκ τούτου ένας πλανήτης που βρίσκεται στο σπίτι του και θα εκμεταλλευτεί πλήρως τις συμβατές ποιότητες του ζωδίου.

Το κλίμα διαμορφώνεται μέσα σε ένα περιβάλλον που γίνεται πολλές φορές οξύ με συγκρουσιακό χαρακτήρα. Ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την εργασιακή ζωή, ο ανταγωνισμός θεριεύει, η αδρεναλίνη ανεβαίνει και όλα μοιάζουν σαν ένα πεδίο μάχης από το οποίο θα επιβιώσει ο πιο δυνατός.

Ο Άρης θα ενισχύσει την αποφασιστικότητα και θα σε κάνει αδιαπραγμάτευτο ως προς τα θέλω σου.

Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στον Άρη του Σκορπιού, αν έχει στοχεύσει σε κάτι.

Θα κάνει τα πάντα για να το κατακτήσει και θα γίνει σκληρός, αδυσώπητος, αν έχει αποφασίσει να νικήσει.

Κρυφοί έρωτες, πάθος και πόθος

Σε ότι αφορά την ερωτική ζωή, το κλίμα που διαμορφώνεται είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον!

Τα πάθη θεριεύουν και οι ερωτικές διεκδικήσεις επίσης, μόνο που πολλές φορές θα ξεπεράσεις  την κόκκινη γραμμή προκειμένου να κατακτήσεις  το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Σε πολλές περιπτώσεις, το σεξ θα γίνει και ένα μέσον χειραγώγησης του άλλου, μια και δεν υπάρχουν όρια προκειμένου να κατακτηθεί ο τελικός στόχος.

Συχνά θα νοιώσεις έντονη έλξη για ότι είναι απαγορευμένο και επικίνδυνο, κι αυτό είναι πιθανό να φέρει στο προσκήνιο και κάποιους έρωτες που θα κινηθούν σε πιο παρασκηνιακό ή και παράνομο περιβάλλον!

Από τη νέα θέση του Άρη ευνοούνται οι Καρκίνοι και οι Ιχθύες, που θα έχουν την ευκαιρία να επαναδιαπραγματευθούν με μια μεγαλύτερη δυναμική τόσο τα θέματα της επαγγελματικής όσο και της προσωπικής τους ζωής.

Οι Σκορπιοί καλό είναι να έχουν μια σχετική επίγνωση της δύναμης που ασκούν στους  γύρω τους, μια και είναι εύκολο να περάσουν τα όρια και να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις τους.

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία την Τετάρτη.

Την Τετάρτη ο Ερμής σταματά την ανάδρομη πορεία του στην 11η μοίρα του Σκορπιού, και περνά ξανά σε ορθόδρομη.

Τώρα θα ξαναδείς τις καταστάσεις με μια πιο καθαρή και αντικειμενική οπτική, έτσι που θα μπορέσεις να κάνεις και τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις, προκειμένου να βελτιώσεις τις συνθήκες και τους στόχους που δεν ολοκληρώθηκαν το προηγούμενο διάστημα.

Ωστόσο καλό είναι να θυμάσαι πως μέχρι να φτάσει ξανά στην 27η μοίρα του Σκορπιού, απ’ όπου ξεκίνησε και την αναδρομή του, απέφυγε να οριστικοποιείς καταστάσεις, γιατί μπορεί να μη βλέπεις καθαρά όλες τις παραμέτρους.

Η εποχή απαιτεί αποστάσεις και ρεαλιστική ματιά σε όλα. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ και δείτε όλα τα βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube!

Δείτε στο βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από τον Χρίστο Ντούβλη.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-11-2019 19:00:00