blank
 
blank

Τα άστρα από 19 μέχρι 21 Ιανουαρίου 2018 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.

Τα άστρα από 19 μέχρι 21 Ιανουαρίου 2018 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για το διάστημα από 19 μέχρι 21 Ιανουαρίου 2018 και μάθε πως η Αφροδίτη στον Υδροχόο και ο Ερμής σε εξάγωνο με Ποσειδώνα θα επηρεάσουν το ζώδιο σου. Πρόκειται για σημαντικές μετακινήσεις πλανητών, οι οποίες το επόμενο διάστημα θα αλλάξουν τη ροή των εξελίξεων.

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο μέχρι 10 Φεβρουαρίου 2018

Αρχικά είναι η Αφροδίτη που από τη χθεσινή ημέρα της Πέμπτης έχει περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου και θα παραμείνει έως τις 10 Φεβρουαρίου. Ο πλανήτης στην θέση αυτή, καλείται να μπει σε μια πιο θεωρητική η απρόσωπη θέση από αυτήν που συνήθως εκπροσωπεί.

Η ελευθερία και η ανεξαρτησία είναι από τα βασικά της χαρακτηριστικά, μια και δεν της είναι εύκολο να δεσμευτεί με τον παραδοσιακό τρόπο και επιλέγει (σε ότι αφορά τις σχέσεις) ένα πιο ελεύθερο τρόπο να κινηθεί ή να εκφραστεί, κυρίως γιατί δεν αντέχει τους περιορισμούς.

Είναι όμως μια Αφροδίτη εξαιρετικά υποστηρικτική όταν την χρειαστείς, μια και διαπνέεται από έντονα αλτρουιστικές τάσεις και διαθέσεις.

Έτσι λοιπόν στο διάστημα που θα ακολουθήσει, οι σχέσεις περνούν σε μια φάση, που επιτρέπουν μια μεγαλύτερη ελευθερία ανάμεσα στα πρόσωπα, αλλά παράλληλα δεν ανέχονται και πολλές πιέσεις ή “πρέπει”, απ’ όπου και αν προέρχονται. Παράλληλα, αυξάνεται η διάθεση της προσφοράς και της στήριξης για όσους την χρειάζονται και αυτός είναι ένας σημαντικός παράγοντας βελτίωσης των σχέσεων, σε όλους τους τομείς.

Η επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο, μια και είναι αυτή που συμβάλλει σε ένα καλό κλίμα και το διάστημα που θα ακολουθήσει, δημιουργείται και ένα πιο “παρεΐστικο” κλίμα, που ενδυναμώνει κυρίως και τις σχέσεις που έχουν σαν άξονα την φιλία.

Από τη νέα θέση της Αφροδίτης ευνοούνται κυρίως οι εκπρόσωποι της αέρινης τριπλότητας: Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, που θα έχουν την δυνατότητα να ανανεώσουν το κλίμα και στις φιλίες τους, αλλά και την ερωτική τους ζωή.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Παράλληλα το “Υδροχοΐκό” στοιχείο ενισχύεται και με την είσοδο του Ηλίου στο ζώδιο του Υδροχόου το Σάββατο, ανοίγοντας μια περίοδο όπου ο ανθρωπισμός, η αλληλεγγύη και η αλληλοϋποστήριξη είναι ποιότητες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο, ενδυναμώνοντας τις ανθρώπινες σχέσεις, τόσο τις πιο κοντινές, αλλά και τις πιο μακρινές.

Συχνά βεβαίως μπορεί να υπάρχει και ένα πιο απρόσωπο ή αποστασιοποιημένο περιβάλλον σε ότι σχετίζεται με συναισθηματικά ζητήματα, μια και κάτω από την υδροχοΐκή ενέργεια της Αφροδίτης, ότι έχει να κάνει με βαθιές ανάγκες και την  έκφραση τους είναι δύσκολο να εξυπηρετηθεί.

Ο Υδροχόος είναι ζώδιο του αέρα, εξυπηρετεί πολύ τα θέματα της επικοινωνίας, της παρέας της φιλίας, ποιότητες που ενδυναμώνονται κατά πολύ και δημιουργούν μια αρκετά ευχάριστη ατμόσφαιρα, είτε μέσα από τις προσωπικές επαφές είτε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κυρίως είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι που έχουν την τιμητική τους το διάστημα που θα ακολουθήσει και θα μπορούν να θέσουν τα σχέδια τους σε μια νέα βάση, αλλά και να ανανεώσουν τις σχέσεις τους, κυρίως τις φιλικές, που ανατροφοδοτούνται με πολύ ευχάριστο τρόπο.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με Ποσειδώνα

Επιπρόσθετα, το τριήμερο αυτό, “δονείται” κάτω από την ενέργεια της όψης τoυ εξαγώνου μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα, δημιουργώντας ένα πιο ονειρικό κλίμα... Η φαντασία, η έμπνευση, έχουν την τιμητική τους και επιτρέπουν κάθε δράση που σχετίζεται με τέτοια θέματα.

Ο διαλογισμός και η προσευχή είναι ποιότητες που θα βελτιώσουν πολύ τον “εσωτερικό σου διάλογο” και προσφέρουν γαλήνη και ανακούφιση στην ψυχή σου.

Παράλληλα η τέχνη προσφέρεται για να σε βοηθήσει να εκτονώσεις κάθε εσωτερική σου ανάγκη ή συναίσθημα. Μια ωραία θεατρική παράσταση, ένα καλό έργο στο σινεμά, μια μουσική παράσταση είναι πράγματα που ανανεώνουν κατά πολύ τον ψυχισμό σου και σου δημιουργούν όμορφες συγκινήσεις.

Οι ημέρες δεν βοηθούν τη διεκπεραίωση πρακτικών θεμάτων και καλό είναι να αποφύγεις συζητήσεις που έχουν σοβαρό χαρακτήρα, μια και όλη σου η ψυχολογία κινείται σε πιο συναισθηματική διάθεση, έτσι που δεν θα σου είναι εύκολο να έχεις μια αντικειμενική οπτική για τα πράγματα.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με Ποσειδώνα επηρεάζει κυρίως τους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου, οι οποίοι καλείστε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν αυτές τις μέρες, κυρίως μέσα από δράσεις ή εκφράσεις που θα εξυπηρετούν τον συναισθηματικό σας κόσμο. Να θυμάστε, πως ότι κάνει καλό στην καρδιά σας κάνει καλό και στην πραγματικότητα σας!

Καλό τριήμερο σε όλους!

Η Ολυμπία Χριστοδουλή δεν είναι απλά μια αστρολόγος! Είναι η αστρολόγος που σημειώνει καθημερινά δεκάδες επιτυχίες με τις προβλέψεις της! Είναι η αστρολόγος που συμβουλεύονται όλοι οι διάσημοι! Θα την βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στέλνοντας ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-01-2018 19:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι