blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 19 - 21 Οκτωβρίου 2018 με τον Ερμή σε τετράγωνο με Άρη.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 19 - 21 Οκτωβρίου 2018 με τον Ερμή σε τετράγωνο με Άρη.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 19 μέχρι 21 Οκτωβρίου 2018. Μάθε πως θα επηρεάσει τα ζώδια ο Ερμής σε τετράγωνο με Άρη και σε τρίγωνο με Ποσειδώνα.

Sponsored Links

Ο Ερμής σε τετράγωνο με Άρη και τρίγωνο με Ποσειδώνα

Ένα επικοινωνιακό …χάος μας περιμένει στο τριήμερο αυτό. Το γεγονός πως όλα φαίνονται να κινούνται σε ένα κλίμα ασάφειας, μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα το να χάσεις την ψυχραιμία σου και να παρασυρθείς από καταστάσεις που μόνο ένταση θα δημιουργήσουν.

Υπεύθυνος για αυτό το δύσκολο κλίμα ο γνωστός «ταραχοποιός» της επικοινωνίας, ο Ερμής, αφού με δύο όψεις που σχηματίζει, μας κάνει άλλα να θέλουμε να κάνουμε και σε άλλα να αναγκαζόμαστε να υποταχτούμε!

Ο Ερμής σε τετράγωνο με Άρη

Αρχικά είναι το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη που δημιουργεί ένσταση, νευρικότητα κι εξαιρετικά τεταμένη και δύσκολη ατμόσφαιρα στον χώρο που κινείσαι!

Το «Εγώ» σου ισχυροποιείται σε μεγάλο βαθμό, ταυτόχρονα γύρω σου επικρατεί αναστάτωση και ανυπομονησία και είναι πολύ πιθανό να γίνεις απαιτητικός και αδιάλλακτος. Καλό είναι, λοιπόν, να αποφύγεις θέματα που μπορεί να σε πυροδοτούν, αφού είναι σίγουρο πως η όποια συζήτηση δεν θα μπορέσει να γίνει με ηρεμία και δεν θα σου βγει σε καλό. Να θυμάσαι πως ο μόνος τρόπος να αποφύγεις εντάσεις που θα σε δυσκολέψουν πολύ, είναι να κάνεις ένα βήμα πιο πίσω...

 

Τις ημέρες αυτές, έχεις την τάση να γίνεσαι αυστηρός κριτής ή υπερβολικά ανταγωνιστικός με τους γύρω σου και συνεπώς να προκαλείς τα συναισθήματα των άλλων με αρνητικό τρόπο.

Αν και μπορεί να νιώσεις κουρασμένος και εξαντλημένος και να είναι δύσκολο να ασχοληθείς με πράγματα που απαιτούν ενέργεια, να θυμάσαι πως, σε αυτή τη φάση, ο καλύτερος τρόπος εκτόνωσης είναι η άσκηση, που μπορεί να σε βοηθήσει να βγάλεις την όποια ένταση χωρίς να προκαλέσεις τριγμούς στις σχέσεις σου.

Επίσης, χρειάζεται να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή για να αποφύγεις κάθε είδους ατυχήματα.

Ο Ερμής σε τρίγωνο με Ποσειδώνα

Στην ημέρα της Παρασκευής ο Ερμής σχηματίζει άλλη μια όψη, τριγώνου αυτή τη φορά, με τον Ποσειδώνα.

Γεγονός είναι πως, αν και ο τρόπος με τον οποίο σκέφτεσαι και με τον οποίο επεξεργάζεσαι τα θέματα σου γίνεται πιο ευφάνταστος και πιο δημιουργικός, σε κάποιες περιπτώσεις δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα. Και αυτή είναι και η παγίδα των ημερών, δηλαδή το να υποστηρίζεις ή ακόμη και να ζεις, μια ουτοπία, που μπορεί να δημιουργήσει πάσης φύσεως προβλήματα, ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις.

Τίποτα δεν μπορεί να γίνει σαφές και συγκεκριμένο ακόμα και αν προσπαθήσεις πολύ τις ημέρες αυτές, κι αυτός είναι ο λόγος που θα πρέπει να αποφύγεις τις συζητήσεις ή την επεξεργασία πρακτικών θεμάτων που σε απασχολούν.

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν τις πνευματικές σου αναζητήσεις, όπως δηλαδή τη γιόγκα, το διαλογισμό, την προσευχή και ό,τι μπορεί να σε βοηθά σε ένα πιο εσωτερικό επίπεδο. Ακόμη, κατά τη διάρκεια αυτού του τριημέρου, καλό θα ήταν αν μπορούσες να πας μια μικρή εκδρομή και να απομονωθείς για λίγο από τις συναναστροφές σου.Στο τριήμερο αυτό, Ταύροι Λέοντες και Σκορπιοί του δευτέρου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, χρειάζεται να κρατήσουν μια πιο διαλλακτική στάση, και να μην παρασύρονται από εγωιστικές και αδιάλλακτες συμπεριφορές και να φροντίσουν να κρατήσουν τις ισορροπίες, ακόμα και αν νιώσουν να προκαλούνται! Είναι σημαντικό να διαχειριστούν τις σχέσεις και τα όποια θέματα δημιουργούνται με διαλλακτικότητα και ψυχραιμία, γιατί είναι πιθανό να χαθούν οι ισορροπίες και να υπάρξουν συγκρούσεις! Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε επίσης το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως θα σας επηρεάσουν οι τωρινές όψεις της αστρολογίας.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-10-2018 09:00:00