blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 19 - 22 Νοεμβρίου 2018: Άρης σε τετράγωνο με Δία και Ήλιος στον Τοξότη.

Οι αστρολογικές προβλέψεις 19 - 22 Νοεμβρίου 2018: Άρης σε τετράγωνο με Δία και Ήλιος στον Τοξότη.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 19 έως 22 Νοεμβρίου. Μάθε πως ο Άρης σε τετράγωνο με Δία και ο Ήλιος στον Τοξότη θα επηρεάσουν το ζώδιο σου.

Ο Άρης σε τετράγωνο με Δία

Υπάρχει μια εγρήγορση αυτές τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας, που εύκολα μπορεί να μας οδηγήσει στο να κάνουμε λάθη…

Ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων, συναντά σε μια όψη τετραγώνου τον Δία από τον Τοξότη, την Τρίτη, ανεβάζοντας τους ρυθμούς των ημερών κι απλώνοντας γύρω μας μια αισιοδοξία, που μας κάνει να χάνουμε το μέτρο και τα συνηθισμένα μας όρια.

Είναι πολύ εύκολο να νιώσεις πως μπορείς, αν υπερβείς τον εαυτό σου, να κάνεις πράγματα που σε ξεπερνούν, αλλά να θυμάσαι πως είναι πολύ σημαντικό να αξιολογείς σωστά τις καταστάσεις.

Βεβαίως, δεν αποκλείεται οι ημέρες αυτές να έχουν έκτακτη τύχη για κάποιους, που όμως και πάλι χρειάζεται σωστή και αντικειμενική διαχείριση.

Έτσι, καλό είναι να μην ενδώσεις σε καταστάσεις οι οποίες εμπεριέχουν ρίσκο, να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε τυχερά παιχνίδια, να μην κάνεις αγορές τις οποίες δεν έχεις προγραμματίσει, γιατί είναι εύκολο να ξεφύγεις. Κυρίως σε επαγγελματικά θέματα μην λειτουργείς χωρίς πλαίσιο, απλά και μόνο με γνώμονα την καλή σου διάθεση απέναντι στα πράγματα.

Κυρίως για τους Διδύμους Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, του πρώτου δεκαημέρου, η υπερβολή είναι πολύ εύκολο να τους βγάλει έκτος προγραμματισμού, γι’ αυτό καλό είναι να εξετάζουν προσεκτικά τα δεδομένα που τους παρουσιάζονται μπροστά τους. Δεν αποκλείεται ωστόσο, να βρεθούν μπροστά σε ευκαιρίες τις οποίες χρειάζεται να εκμεταλλευτούν, εξετάζοντας τες προσεκτικά.

Ο Ήλιος στον Τοξότη

Την Πέμπτη, ο Ήλιος ανοίγει έναν νέο κύκλο εξελίξεων, με τη μετακίνησή του στο ζώδιο του Τοξότη. Η μυθική φιγούρα που σχετίζεται με το ζώδιο αυτό είναι ο Κένταυρος, μισό άλογο και μισός άνθρωπος, μια ένωση ανάμεσα στην αγριότητα της φύσης και την ανθρώπινη υπόσταση. Οι Κένταυροι ήταν δάσκαλοι, φιλόσοφοι, μαχητές και θεραπευτές. Πολλοί πιστεύουν πως ο Τοξότης συνδέεται με τον Κένταυρο Χείρωνα, προστάτη του κυνηγιού και γιο του Κρόνου και της Ωκεανίδας νύμφης Φιλύρας.

Ο Τοξότης είναι ο αναζητητής… ο άνθρωπος εκείνος που θα ψάχνει, να βρει, να μάθει, να αναζητήσει τις δικές του εμπειρίες, να τις βιώσει και να δημιουργήσει το δικό του ηθικό πλαίσιο.

Η ανάγκη της εξωστρέφειας και του δοσίματος είναι ιδιαίτερα τονισμένη στο ζώδιο του Τοξότη και δεν είναι τυχαίο πως χαρακτηρίζονται ως άνθρωποι της χαράς και της αισιοδοξίας. Είναι ένα περιπετειώδες και ανήσυχο πνεύμα, ανοιχτό και καλοσυνάτο, έτοιμο να δώσει και σταθεί σε όσους τον έχουν ανάγκη.

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Ωστόσο, λόγω του παρορμητισμού του, γίνεται σκληρός και αθυρόστομος στον λόγο του, ενώ συχνά ανακατεύεται με πολλά πράγματα, χωρίς να μπορεί να ολοκληρώσει τίποτα.

Στις σχέσεις του με τους άλλους, είναι γεγονός πως δεν μπορεί να λειτουργήσει μέσα στα κλειστά, συμβατικά πλαίσια μιας σχέσης ή ενός γάμου.

Η ελευθερία είναι παρά πολύ σημαντική γι αυτόν και δεν θα την θυσιάσει για να μπει σε ρόλους που δεν τους επιλέγει ή του στερούν την δυνατότητα να κάνει αυτό που θέλει.

Κυβερνήτης του Τοξότη είναι ο Δίας. Εκπροσωπεί όλες τις ιδιότητες του Τοξότη και είναι ο πλανήτης που συμβολίζει την εξάπλωση και την εξέλιξη. Το πέρασμα του ήλιου στο ζώδιο αυτό, μας βγάζει από μια σκοτεινή και εσωστρεφή περίοδο και μας αναδύει στο φώς.

 Αυτόν το μήνα, η διάθεση μας γίνεται πιο φωτεινή, πιο χαρούμενη και πιο αισιόδοξη και, κατά συνέπεια, διευκολύνονται τα όποια σχέδια μπορεί να εξυπηρετούμε, αφού αυτήν την περίοδο βλέπουμε όλα μας τα θέματα με μια πιο διευρυμένη οπτική. Οι στόχοι μας μπαίνουν σε πρώτη προτεραιότητα και ίσως υπάρξουν ταυτόχρονα και σημαντικές ευκαιρίες για την υλοποίηση τους.

Όμως και πέρα από αυτό, θα νιώσουμε έντονα την ανάγκη να ξεφύγουμε από την ρουτίνα της καθημερινότητας, να ζήσουμε πιο έντονα, να αναζητήσουμε καινούργιες εμπειρίες και να μπούμε σε καινούργιους ρυθμούς ζωής για να αναζητήσουμε πηγές χαράς, είτε αυτό αφορά στην κοινωνική μας ζωή, είτε στην προσωπική.

Από τη νέα θέση του Ηλίου επηρεάζονται θετικά οι εκπρόσωποι της πύρινης τριπλότητας, δηλαδή Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, που θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα restart στις υποθέσεις τους, να διεκδικήσουν έντονα ό,τι μπορεί να έχουν σαν στόχο και να ανανεώσουν τόσο την προσωπική όσο και την κοινωνική τους ζωή.

ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟΞΟΤΕΣ! Μη ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε επίσης το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν τη ζωή σας.  Η Ολυμπία Χριστοδουλή δεν είναι απλά μια αστρολόγος! Είναι η αστρολόγος που σημειώνει καθημερινά δεκάδες επιτυχίες με τις προβλέψεις της! Είναι η αστρολόγος που συμβουλεύονται όλοι οι διάσημοι! Θα την βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στέλνοντας ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Καλή εβδομάδα σε όλους!!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-11-2018 19:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι