blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 19 – 22 Αυγούστου 2019: Η Αφροδίτη στην Παρθένο.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 19 – 22 Αυγούστου 2019: Η Αφροδίτη στην Παρθένο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις 19 – 22 Αυγούστου 2019. Μάθε πως η Αφροδίτη στην Παρθένο θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Sponsored Links

Η Αφροδίτη στην Παρθένο: Οργάνωση και μεθοδικότητα

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στην Παρθένο στις 21.8.2019. Στο ζώδιο αυτό λένε πως είναι περίεργη, λεπτολόγος, εργασιομανής, ρεαλίστρια, καυστική, επικριτική. Ναι, λοιπόν, όλα αυτά και άλλα πολλά εικάζεται ότι την χαρακτηρίζουν! Είναι μια Αφροδίτη σαφώς παρεξηγημένη! Αναγκάζεται να βιώσει και να εξελιχτεί σε ένα αφιλόξενο για αυτήν περιβάλλον, όπου καλείται να ασχοληθεί με πράγματα που δεν την ενδιαφέρουν, όπως για παράδειγμα η οργάνωση, που είναι έξω από την φύση της.

Η Αφροδίτη είναι πλασμένη για σχέσεις, ομορφιά, αγάπη και το ζώδιο της Παρθένου την εγκλωβίζει σε ρόλους που δεν αγαπά. Εκεί η Αφροδίτη χάνει πολλές από τις μικροχαρές της ζωής, αφού πάντα έχει κάτι άλλο να φροντίσει, με αποτέλεσμα να νοιώθει συχνά πως η χαρά της ζωής είναι κάτι που συμβαίνει στους άλλους, όχι σε αυτήν.

Και ναι, μπορεί σε ότι αφορά το συναισθηματικό της κομμάτι να μην είναι η πιο ένθερμη υποστηρίκτρια του γάμου και των σχέσεων, μιας και μέσα στην πρακτικότητα που την διέπει της είναι πολύ δύσκολο να αφεθεί σε συναισθήματα που δεν έχουν έλεγχο και προγραμματισμό. Επιλέγει να κάνει σχέσεις που συνήθως έχει τον έλεγχο τους ή καρπώνεται κάποιου είδους οφέλη από αυτές. Το δυνατό της σημείο είναι η προσφορά! Είναι μια Αφροδίτη αρωγός και συμπαραστάτης σε όποιον την χρειάζεται και δεν θα διστάσει να αναλάβει ευθύνες για αυτόν που αγαπά ή που αποφασίζει να βοηθήσει.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο, επίσης, είναι μια εξαιρετική επαγγελματίας. Απόλυτα οργανωτική και πειθαρχημένη, μπορείς να της εμπιστευτείς από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα θέματα και να τα φέρει εις πέρας με απόλυτη επιτυχία. Ωστόσο, καλό είναι να μην πέσεις στο στόμα της όταν θελήσει να σε κρίνει, αφού μπορεί να γίνει εξαιρετικά καυστική και αυστηρή.

Το διάστημα από 21.8 έως 14.9.2019 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου. Ανοίγει ένας κύκλος που ο τομέας των σχέσεων και του ρομαντισμού περνά σε δεύτερη μοίρα. Τον πρώτο λόγο τον έχει η οργάνωση και η μεθόδευση των επαγγελματικών μας. Είναι μια εποχή που μπορούμε να οργανώσουμε τα όποια θέματα μας ενδιαφέρει να εξελίξουμε και μάλιστα με τρόπο τέτοιο που να υπάρχουν πολλές πιθανότητες επιτυχίας.

Από τη νέα θέση της Αφροδίτης ευνοούνται οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, που θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν σε νέα βάση τα θέματα των επαγγελματικών τους και να τα εξελίξουν καλύτερα.

Ο Ερμής σε τρίγωνο με Δία: Εποικοδομητικές επαγγελματικές συζητήσεις

Την Τετάρτη 21.8.2019, το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία βοηθά ακόμη περισσότερο να οργανώσεις καλύτερα τα πρακτικά θέματα της ζωής σου. Κάθε φορά που ο Δίας κάνει την εμφάνισή του στο προσκήνιο, χαίρεσαι, ξέρεις πως έχεις σε κάτι να ελπίζεις και κάτι να περιμένεις.

Σε πρώτη φάση, σου προσφέρονται τρόποι να δεις τα πράγματα μέσα από μια πιο διευρυμένη οπτική, να αξιολογήσεις τα γεγονότα που εξελλίσονται γύρω σου και, κατά συνέπεια, να βρεις και λύσεις σε θέματα που μπορεί να σε βασανίζουν. Αναμφισβήτητα, όμως, αυτοί οι δύο πλανήτες σε ωθούν στο να πέσεις στην παγίδα των εύκολων λύσεων, σε μια προσπάθεια να αποφύγεις να ιδρώσεις για να καταφέρεις.

Ωστόσο, αυτή την εποχή, μπορεί να υπάρξουν εποικοδομητικές επαγγελματικές συζητήσεις και διάλογοι, που θα εξυπηρετήσουν σε μεγάλο βαθμό τα σχέδια σου. Να θυμάσαι, παρ’όλα αυτά, πως οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν την διαφορά, και πως είναι εξαιρετικά σημαντικό να εξετάσεις όλες τις παραμέτρους σε βάθος για να κάνεις τα σωστά βήματα.

Αν πάλι βρίσκεσαι σε διακοπές, οι δύο πλανήτες σου προσφέρουν τη θετική ενέργεια που θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να περάσεις καλά! Επίσης, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνεις δέκτης θετικών πληροφοριών ή ειδήσεων τις ημέρες αυτές.

Βέβαια, επειδή μπορεί κάποια από αυτά που θα ακούσεις να είναι λόγια του αέρα, καλό είναι να φιλτράρεις ό,τι μαθαίνεις και να μην εμπιστεύεσαι χωρίς πριν να ελέγξεις τα δεδομένα σου. Γεγονός είναι, πάντως, πως για κάποιους δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες αυτές που μπορεί να τους ανοίξουν μια νέα σελίδα στις υποθέσεις τους.

Από την όψη του Ερμή – Δία ευνοούνται οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες του δεύτερου δεκαημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Η εποχή αυτή μπορεί να τους ανοίξει ένα παράθυρο στην τύχη, την καλοπέραση ή να προκύψει ένα ταξίδι...

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-08-2019 06:00:00