blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 19 μέχρι 22 Φεβρουαρίου 2018: Η Αφροδίτη σε σύνοδο με Ποσειδώνα.

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 19 μέχρι 22 Φεβρουαρίου 2018: Η Αφροδίτη σε σύνοδο με Ποσειδώνα.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για το διάστημα από 19 μέχρι 22 Φεβρουαρίου 2018 και μάθε πως επηρεάζεται το ζώδιο σου. Την εβδομάδα αυτή, κυρίαρχο είναι το γεγονός της συνόδου της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, που θα ζωντανέψει τα όνειρα και τις επιθυμίες μας.

Τι θα φέρει η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα

Είναι το όνειρό σου που θα ζωντανέψει ξανά την εβδομάδα αυτή και οι επιθυμίες σου θα χτυπούν δυνατά το καμπανάκι της καρδιάς σου, ενώ εσύ θα βαλθείς να τις ικανοποιήσεις σε κάθε περίπτωση!

Μόνο που λογαριάζεις χωρίς τον ειδικούς, που στην προκειμένη περίπτωση ακούνε στο όνομα Αφροδίτη –Ποσειδώνας! Η μεγάλη κυρία του πλανητικού σκηνικού, συναντά τον μεγάλο παραπλανητή του ουρανού, και αυτοί οι δύο ενώνονται την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου με μια όψη συνόδου.

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες, αναζητά την αγάπη, τον έρωτα, την τρυφερότητα, τους ανθρώπους που είναι κοντά της και μπορεί να εμπιστευτεί, αυτούς με τους οποίους μπορεί να ανταλλάξει την ομορφιά και το συναίσθημα που κρύβει μέσα της! Ελπίζει προσδοκά, περιμένει, και δεν θα διστάσει να δώσει στους γύρω της απλόχερα όλα αυτά πρώτη.

Ο Ποσειδώνας έρχεται να ενισχύσει αυτή της ανάγκη, την διάθεση και φυσικά να την μεγαλώσει! Οι προσδοκίες γιγαντώνονται, αποκτούν μεγάλη υπόσταση μέσα σου, μεγαλύτερη από αυτήν που θα έπρεπε να έχουν...

Ο Ποσειδώνας ξυπνά ακόμα περισσότερο τις ανάγκες σου, δίνοντας τους πολλές φορές εξωπραγματικές διαστάσεις και είναι αυτό που σε κάνει απαιτητικό και επίμονο στην προσπάθεια σου να τις καλύψεις!

Κι εκεί είναι που γεννιέται η απογοήτευση! Όταν καταλάβεις πως αυτό που αναζητάς και ελπίζεις, δεν θα έρθει στην ώρα που εσύ το θέλεις…

Το κάθε πράγμα, κάθε γεγονός, έχει την δική του ώρα που θα εκδηλωθεί και τις περισσότερες φορές δεν έχει καμιά σχέση με την ώρα που εσύ το επιθυμείς ή το έχεις πραγματικά ανάγκη! Το μήνυμα των δύο πλανήτων αφορά αυτό ακριβώς: Μη περιμένεις πως τα πράγματα θα γίνουν όπως εσύ τα θέλεις και στην ώρα που τα αναμένεις!

Μείνε επικεντρωμένος στον εαυτό σου, ανακάλυψε αυτό που κρύβεται πίσω από την επιφάνεια, μείνε στην ουσία σου, και κυρίως μην τρέφεις αυταπάτες που δεν πρόκειται ποτέ να υλοποιηθούν, αλλά και μην περιμένεις τους άλλους να αντιδράσουν κατά πως εσύ θα ήθελες. Ο μόνος που μπορεί να σε ικανοποιήσει πραγματικά είναι ο εαυτός σου και μόνο από αυτόν μπορεί να ζητήσεις ή να απαιτήσεις συνέπεια και κάλυψη σε ότι προσδοκάς.

Η όψη αυτή, γεννά απογοητεύσεις, κυρίως ερωτικές, γι’ αυτό είναι σημαντικό την εβδομάδα αυτή, απλά να ακολουθήσεις την ροή των γεγονότων, χωρίς να τα ντύσεις με τις προσδοκίες σου.

Κυρίως οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου ή όσοι έχετε ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, χρειάζεται να κρατήσετε τις εσωτερικές σας ισορροπίες, και να μην αφεθείτε σε όνειρα ή ελπίδες που είναι εύκολο να σας δημιουργήσουν απογοητεύσεις. Προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες, γιατί είναι εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις που θα δημιουργήσουν αποστάσεις.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με Κρόνο

Παράλληλα, την Τετάρτη έχουμε και το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο. Διευκολύνονται θέματα που έχουν έναν πιο πρακτικό χαρακτήρα, αλλά και συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις, που όμως χρειάζεται να είναι απόλυτα σαφείς και ολοκληρωμένες για μπορέσουν να δώσουν ένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. Εδώ, χρειάζεται προσοχή ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, γιατί σε πολλές περιπτώσεις είναι και αυτή που κάνει την διαφορά!

Επίσης ο όψη προσφέρεται και για ξεκαθαρίσματα κάθε είδους, αρκεί αυτό που θα ειπωθεί να είναι ειλικρινές και ξεκάθαρο.

Από την όψη αυτή επηρεάζονται κυρίως οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, που θα έχουν την δυνατότητα αφενός να προωθήσουν τα θέματα τους, αφετέρου να εξισορροπήσουν σχέσεις η καταστάσεις που μπορεί να τους δυσκόλεψαν το προηγούμενο διάστημα. Για λεπτομέρειες, διάβασε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα και δες επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθεις πως οι αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-02-2018 19:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι