blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 19 - 22 Μαρτίου 2018: Η αστρολογική πρωτοχρονιά!

Οι αστρολογικές προβλέψεις 19 - 22 Μαρτίου 2018: Η αστρολογική πρωτοχρονιά!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για το διάστημα από 19 - 22 Μαρτίου 2018 και μάθε πως επηρεάζεται το ζώδιο σου, από την όψη του Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Κριό. Η εβδομάδα ξεκινά με πολλά πλανητικά γεγονότα και μας δίνει ευκαιρίες να επικοινωνήσουμε τα όποια θέματα έχουμε σε ένα ευνοϊκό κλίμα!

Ολυμπία Χριστοδουλή

Ο Ερμής σε σύνοδο με Αφροδίτη στον Κριό

Την Τρίτη 20 Μαρτίου, η σύνοδος του Ερμή με την Αφροδίτη στον Κριό, μας δίνει την δυνατότητα να αναπτύξουμε κοινωνικές δραστηριότητες. Οι ημέρες προσφέρονται για ουσιαστική επικοινωνία. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να επικοινωνήσουμε τα όποια νέα σχέδια μπορεί να έχουμε κατά νου και να μπορέσουμε να τους δώσουμε μια ώθηση για την υλοποίηση τους.

Καλές ημέρες και για αγορές, κυρίως σε προϊόντα που έχουν να κάνουν με την ομορφιά ή άλλα αντικείμενα που μας δίνουν ευχαρίστηση.

Επίσης, είναι καλή ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μια ωραία παράσταση, μια ταινία στο σινεμά ή να διαβάσουμε ένα καλό βιβλίο.

Πρωτίστως, όμως, είναι η κατάλληλη στιγμή να πούμε αυτό που έχουμε μέσα μας, την αλήθεια μας, να λύσουμε μια πιθανή παρεξήγηση και να εκφράσουμε το συναίσθημα μας.

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Από την σύνοδο του Ερμή με την Αφροδίτη ευνοούνται οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Τώρα είναι πιθανό να έχετε κάποιες καλές ειδήσεις ή πληροφορίες που θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε, να επικοινωνήσετε σε ένα καλό κλίμα τα θέματα σας και να προωθήσετε τα σχέδια που σας ενδιαφέρουν.

Τι φέρνει η αστρολογική πρωτοχρονιά

Παράλληλα, την Τρίτη έχουμε την Εαρινή Ισημερία, δηλαδή την Αστρολογική Πρωτοχρονιά, μια και ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Κριού, ανανεώνοντας σημαντικά τις διαθέσεις, την δράση και την ψυχολογία μας!

Ο Ήλιος εδώ μας κάνει πιο αυθόρμητους, πιο δραστήριους και πιο ευδιάθετους. Ευνοεί κάθε νέο σχέδιο, κάθε καινούργιο ξεκίνημα και μας δίνει την ορμή που χρειαζόμαστε για να προχωρήσουμε και να κυνηγήσουμε τα όνειρα μας!

Προσοχή, όμως, αφού ο Ήλιος στον Κριό παράλληλα μας κάνει ιδιαίτερα ανυπόμονους και παρορμητικούς και, κατά συνέπεια, ίσως μας οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις ή κινήσεις.

Από τη νέα θέση του Ήλιου ευνοούνται οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, που θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν μια δυναμική επανεκκίνηση σε κάθε θέμα που τους απασχολεί και να κυνηγήσουν με μια μεγαλύτερη δυναμική τους στόχους και τα όνειρά τους!

Ο ερχομός του ανάδρομου Ερμή

Την Πέμπτη ο Ερμής περνά σε ανάδρομη πορεία έως τις 15 Απριλίου, ξεκινώντας από την 16η μοίρα του Κριού και φτάνοντας έως την 4η.

Στο διάστημα αυτό θα υπάρξουν αναβολές και ματαιώσεις σε νέα ξεκινήματα, αλλά και σε παλαιότερα θέματα που ίσως περιμέναμε να εξελιχθούν.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, που ο Ερμής θα παραμείνει ανάδρομος, μπορούμε να κάνουμε διορθωτικές κινήσεις, να οργανώσουμε τα όποια θέματα μπορεί να έχουμε προς εξέλιξη, και να κάνουμε αναγνωριστικές συζητήσεις για να ξέρουμε πως θα κινηθούμε παρακάτω. Όμως, καλό θα ήταν να αποφύγουμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις, να υπογράψουμε συμβόλαια και να κλείσουμε συμφωνίες. Μάθε περισσότερα στο άρθρο Ο ανάδρομος Ερμής το 2018.

Από την πορεία του Ερμή επηρεάζονται όλοι, αλλά κυρίως οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου και του δεύτερου δεκαημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Για λεπτομέρειες, διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις και δες επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθεις πως οι αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σου. Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-03-2018 19:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι