blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 2 μέχρι 5 Ιουλίου 2018 και η εύνοια του ανάδρομου Δία.

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 2 μέχρι 5 Ιουλίου 2018 και η εύνοια του ανάδρομου Δία.
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 2
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας για το διάστημα από 2 μέχρι 5 Ιουλίου 2018 και μάθε πως επηρεάζεται το ζώδιο σου, από τον ανάδρομο Δία.

Λίγο πριν τις εκλείψεις του μήνα, η εβδομάδα αυτή έρχεται να μας δώσει μια ανάσα και να μας θυμίσει πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά στο τραπέζι και οι ευκαιρίες είναι πολύ πιθανό να χτυπήσουν την πόρτα της ζωής μας.

Η εύνοια του ανάδρομου Δία

Ήλιος και ανάδρομος Δίας συναντιούνται σε όψη τριγώνου από το ζώδιο του Καρκίνου και του Σκορπιού στην ημέρα της Πέμπτης.

Αρχικά, βελτιώνεται η διάθεση σου, που γίνεται πιο φωτεινή και πιο αισιόδοξη και αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος που σε βοηθά να διαχειριστείς τα γεγονότα και τις καταστάσεις με έναν καλύτερο τρόπο!

Είναι πολύ πιθανό τις ημέρες αυτές να επανέλθουν θέματα του παρελθόντος που αφορούν στην επαγγελματική σου ζωή και που το προηγούμενο διάστημα έμειναν στο περιθώριο. Είναι μια καλή στιγμή να τα οργανώσεις εκ νέου και να τα προωθήσεις.

Μπορεί να υπάρξουν φυσικά και τα κατάλληλα πρόσωπα που θα ενισχύσουν τις προσπάθειες σου. Μην διστάσεις να ζητήσεις την συνδρομή ή τη βοήθεια ενός προσώπου που έχει την δυνατότητα να σε στηρίξει. Οι ημέρες είναι κατάλληλες και για την αναθέρμανση των σχέσεων σου, φιλικών ή προσωπικών. Μπορεί να συναντήσεις ένα φίλο που έχεις να δεις καιρό, να αποκαταστήσεις μια παρεξήγηση, να εκφράσεις τα συναισθήματά σου.

Είναι μια στιγμή που οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, έχουν έκτακτη τύχη που καλούνται να αξιοποιήσουν. Μπορεί να προγραμματίσετε ή να κάνετε ένα ταξίδι, ή ακόμα και να επαναφέρετε μια σχέση από το παρελθόν σας.

Ωστόσο, την Πέμπτη υπάρχει άλλη μια όψη, δύσκολη αυτή τη φορά, που σε υποχρεώνει να είσαι εξαιρετικά προσεκτικός σε ό,τι σου επιβάλλει η παρόρμηση σου!

Ο Ερμής σε αντίθεση με Άρη δυσχεραίνει τις σχέσεις

Ερμής σε αντίθεση με Άρη και είναι εύκολο να γίνεις απότομος, σκληρός, επικριτικός στο λόγο σου, δημιουργώντας έτσι ένα τεταμένο κλίμα γύρω σου.

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή τις ημέρες αυτές στις δοσοληψίες και στις σχέσεις σου, καθώς η ηρεμία και η ισορροπία είναι εύκολο να ανατραπούν. Η αυτοπειθαρχία είναι απαραίτητη σε κάθε περίπτωση και είναι σημαντικό να προστατεύεις τον εαυτό σου από κάθε πρόκληση με την οποία μπορεί να βρεθείς αντιμέτωπος.

Αν ανήκεις στους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαήμερου ή έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, καλό είναι να είσαι προσεκτικός και κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων σου. Οι ημέρες κρύβουν παγίδες που πρέπει να αποφύγεις! Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, στις ημερήσιες προβλέψεις. Δείτε επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σας.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-07-2018 19:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι