blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις 2 ως 5 Μαρτίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Κρόνος σε τετράγωνο με Αφροδίτη.

 
Αστρολογικές προβλέψεις 2 ως 5 Μαρτίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Κρόνος σε τετράγωνο με Αφροδίτη.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Το τετράγωνο του Κρόνου με την Αφροδίτη προμηνύει ένα δύσκολο ξεκίνημα της εβδομάδας, αλλά ευτυχώς η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο επαναφέροντας το χαμόγελο στις σχέσεις.

Sponsored Links

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο δημιουργεί εντάσεις

Κι εδώ, στην αρχή της εβδομάδας η Αφροδίτη συναντά τον Κρόνο, μέσα από μια όψη τετραγώνου στις περιοχές του Κριού και του Αιγόκερου, προμηνύοντας ένα δύσκολο ξεκίνημα της εβδομάδας.

Το συγκεκριμένο τετράγωνο είναι αρκετό από μόνο του για να δημιουργήσει διαφόρων ειδών δράματα, είτε αρκετά διαχειρήσιμα, είτε πιο σύνθετα, ξεκινώντας από μια απλή απαισιόδοξη διάθεση και καταλήγοντας σε εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και πρόσωπα με τα οποία μπορεί να έχεις διάφορα απωθημένα μέσα σου - ή και όχι!

Η Αφροδίτη αφορά τις σχέσεις μας και τον τρόπο με τον οποίο συνδεόμαστε με τους άλλους γύρω μας και αυτή την περίοδο βρίσκεται κάτω από στενό μαρκάρισμα, τόσο από τον Πλούτωνα τις προηγούμενες μέρες, όσο και από τον Κρόνο τώρα.

Βέβαια, πολλές φορές, ο λόγος για να συγκρουστούμε με τους γύρω μας δεν είναι άλλος από την κακή μας διάθεση, που αυτήν την περίοδο ο Κρόνος μας χαρίζει απλόχερα κι έτσι κάθε είδους αντιπαραθέσεις βρίσκονται στην πρώτη γραμμή με ή ακόμη και χωρίς λόγο, εάν δεν το προσέξουμε.

Χρειάζεται σύνεση, οριοθέτηση καθώς και σκέψη πριν βιαστούμε να ξεσπάσουμε τα χίλια δύο στον ανυποψίαστο απέναντί μας, αφού είναι εξαιρετικά πιθανό η ένταση που νιώθουμε να έχει ως αποτέλεσμα την διατάραξη των σχέσεων μας.

Κυρίως για τους Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου, που περνούν από τις συμπληγάδες της όψης.

Η Αφροδίτη στον Ταύρο ξαναφέρνει το χαμόγελο στις σχέσεις

Την Πέμπτη η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο, όπου θα μείνει έως τις 3 Απριλίου, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στις πολύπαθες σχέσεις μας που ταλαιπωρήθηκαν το προηγούμενο διάστημα.

Εδώ η Αφροδίτη βρίσκεται στο σπίτι της και είναι η ώρα της να ξεκουραστεί και να απολαύσει όλα αυτά για τα οποία είναι φτιαγμένη. Κυρίως να βρει τρόπους να χαρεί, γιατί αυτό είναι ένα από τα βασικά της μελήματα. Ο πλανήτης εδώ έχει μεράκι, αγαπά την ομορφιά, και αξιοποιεί την καλή του αισθητική και το καλό του γούστο. Πρωτίστως, όμως, ευνοεί την ανάπτυξη των σχέσεων, μέσα σε ένα κλίμα σταθερότητας και υγιούς ανταλλαγής αιτημάτων.

Την περίοδο αυτή απολαμβάνουμε τον έρωτα, την αγάπη, την καλοπέραση, την ευλογία του να βρίσκεσαι με αυτούς που αγαπάς και να το ευχαριστιέσαι πραγματικά. Από μόνα τους αυτά λειτουργούν σταθεροποιητικά, σε κάθε μορφή σχέσης, κυρίως όμως στις πιο προσωπικές. Μάθε περισσότερα για το πώς επηρεάζει το ζώδιο σου η Αφροδίτη στον Ταύρο το 2020.

Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο συμβάλλει στην αποκατάσταση των σχέσεων

Τις μέρες αυτές έχουμε και τον Ερμή να επιστρέφει ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο εξελίξεων σε υποθέσεις που έλαβαν χώρα στις αρχές του Φεβρουαρίου.

Τώρα θα έχουμε την ευκαιρία να ξαναδούμε παλαιότερα θέματα που προέκυψαν -και που ενδεχομένως δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε- με μια νέα οπτική, και να διορθώσουμε τα τυχόν κακώς κείμενα που μπορεί να υπήρξαν. Μάθε περισσότερα για το πώς επηρεάζει το ζώδιο σου ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο το 2020.

Την Τετάρτη ο Ερμής συναντά την Αφροδίτη, σε μια όψη εξαγώνου από τις περιοχές του Κριού και του Υδροχόου.

Η ερωτική επικοινωνία βρίσκεται στα καλύτερα της. Μηνύματα, ειδήσεις και τηλεφωνήματα ανταλλάσονται και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να προσεγγίσεις εκ νέου ένα πρόσωπο με το οποίο απομακρύνθηκες το προηγούμενο διάστημα. Μπορεί επίσης να σε προσεγγίσει αυτό. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να πεις μια ειλικρινή συγνώμη, να την δεχτείς από τον άλλον και γενικότερα να αποκαταστήσεις παρεξηγήσεις.

Και κυρίως για τους εκπροσώπους των Κριών, Διδύμων, Ζυγών και Υδροχόων των τελευταίων ημερών, οι ημέρες αυτές φέρνουν πολλές εξελίξεις και δίνουν ευκαιρίες για την αποκατάσταση πάσης φύσεως σχέσεων που θέλουν να εξομαλύνουν. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Να έχετε μια όμορφη μέρα!

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-03-2020 19:00:00