blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 2 – 5 Σεπτεμβρίου 2019: Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ήλιο και τον Ερμή.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 2 – 5 Σεπτεμβρίου 2019: Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ήλιο και τον Ερμή.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις 2 – 5 Σεπτεμβρίου 2019. Μάθε πως ο Άρης σε σύνοδο με τον Ήλιο και τον Ερμή θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Sponsored Links

Ο Άρης σε σύνοδο με Ήλιο και Ερμή: Ώρα για δράση!

H παρουσία του Άρη στο πλανητικό σκηνικό πάντα ή σχεδόν πάντα, δίνει το σύνθημα για δράση και όχι μόνο…

Κι εδώ στις πρώτες μέρες της εβδομάδας ο Άρης παίρνει την σκυτάλη, τόσο με την σύνοδο που σχηματίζει με τον Ήλιο τη Δευτέρα, όσο και με την σύνοδο που σχηματίζει με τον Ερμή την Τρίτη.

Ο Άρης συνδέεται με την ορμή, την δράση, τον πόλεμο, την διεκδίκηση και τώρα σε αυτές τις διαδοχικές του συναντήσεις, κηρύττει την αρχή όλων αυτών που θα λάβουν χώρα πολύ πιο έντονα και ορμητικά.

Ναι, η εβδομάδα αυτή φέρνει στο προσκήνιο διαφόρων ειδών κινήσεις, που μπορεί να έχουν σαν στόχο να διεκδικήσουν δυναμικά τα όποια σχέδια διαπραγματεύεσαι. Είναι πολύ πιθανό, όμως, να καταλήξουν σε μια έντονη αντιπαράθεση που θα σε βγάλει έξω από αυτά που επιδιώκεις... Τις ημέρες αυτές οι συζητήσεις ίσως καταλήξουν σε καυγάδες και οι εντάσεις θα έχουν έναν έντονο ρόλο στο πλαίσιο της καθημερινότητας σου.

Αυτό μπορεί να γίνει με ή χωρίς λόγο, αφού, πολλές φορές, αρκεί και μόνο μια ασήμαντη αφορμή που αντιτίθεται στα σχέδιά σου για να δημιουργηθεί ένα κλίμα αναταραχών, που δεν είναι καθόλου εύκολο να κοντρολάρεις!

Μέσα σε αυτό το σκηνικό έρχεται και η Αφροδίτη με τον Δία να προσπαθήσουν να ελαφρύνουν το κλίμα, κάνοντας τα δικά τους χαριτωμένα τερτίπια και προσδίδοντας μια ελαφρότητα που, σε κάποιες περιπτώσεις, καλό είναι να προσεχθεί.

Γιατί από την μια η ανάγκη για χαλαρότητα σε κάνει να αφήνεις πιο πίσω τα σημαντικά, αλλά ίσως αυτά είναι και το εισιτήριο σου για να την επιτυχία!

Βεβαίως, η Αφροδίτη εδώ θα συναντήσει και τον Ποσειδώνα σε όψη αντίθεσης της ημέρα της Τετάρτης, οπότε επιβάλλεται διπλή προσοχή! Ό,τι λάμπει, μπορεί να μην είναι ο χρυσός που νόμιζες! Επίσης, χρειάζεται φρένο σε πράγματα που σε παρασύρουν σε ξέφρενους ρυθμούς, σε ό,τι σε κάνει να χάνεις το μέτρο και τις ισορροπίες σου, σε ό,τι σε οδηγεί σε καταχρήσεις παντός είδους!

Βλέπεις, η υπερβολή παρέα με την πλήρη έλλειψη μέτρου είναι πολύ επικίνδυνος συνδυασμός! Στόχος μπορεί να είναι τόσο τα οικονομικά σου, όσο και η ερωτική σου ζωή, που περνά από διάφορες παγίδες και βρίσκεται αντιμέτωπη με παντός είδους απογοητεύσεις και ανατροπές σε αυτά που περίμενες.

Το νου σου! Όλα τελούν υπό αμφισβήτηση τις μέρες αυτές και είναι απαραίτητο να μην αφήνεσαι σε ότι μπορεί να σε κρατά δέσμιο σε μια εικονική πραγματικότητα, που μόνο απογοήτευση μπορεί να σου δημιουργήσει.

Και κυρίως αν ανήκεις στους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, υπάρχει αυξημένος κίνδυνος απογοήτευσης και παραπλάνησης τις ημέρες αυτές, γι’ αυτό προσοχή σε κάθε είδους υπερβολές που σε βγάζουν έξω από τα συνηθισμένα και σε κάνουν να πιστεύεις ευφάνταστα σενάρια που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα!

Ο Ερμής σχηματίζει άλλες δύο όψεις την Τετάρτη και την Πέμπτη, την σύνοδο του με τον Ήλιο και το τρίγωνο του με τον Κρόνο. Για να αποδώσουν οι συζητήσεις που λαμβάνουν χώρα το διήμερο αυτό, πρέπει να είναι ελέγχονται εξονυχιστικά, έως την τελευταία λεπτομέρεια.

Καλή εποχή για επανεξέταση θεμάτων που το προηγούμενο διάστημα έμειναν σε εκκρεμότητα και τώρα έχουν την ευκαιρία να επανεξεταστούν σε νέα πλαίσια!

Σοβαρές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις μπορεί να βρούν ένα νέο πεδίο που θα ολοκληρωθούν. Πρακτικά ζητήματα εξυπηρετούνται.

Και κυρίως για τους Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους, ο κύκλος αυτός μπορεί να δώσει ένα καλό αποτέλεσμα στις προσπάθειες τους, κυρίως αυτές που σχετίζονται με τα επαγγελματικά θέματα τους.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-09-2019 19:00:00