blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 2 - 5 Απριλίου 2018: Ο Άρης σε σύνοδο με Κρόνο

Οι αστρολογικές προβλέψεις 2 - 5 Απριλίου 2018: Ο Άρης σε σύνοδο με Κρόνο
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για το διάστημα από 2 έως 5 Απριλίου 2018 και μάθε πως επηρεάζεται το ζώδιο σου. Αυτές τις ημέρες, θα υπάρξουν πολλά απαγορευτικά σενάρια που γράφονται και πηγάζουν από την σύνοδο του Άρη με τον Κρόνο που γίνεται στο ζώδιο του Αιγόκερου και την ενέργεια των δύο πλανητών.

Τι θα φέρει ο Άρης σε σύνοδο με τον Κρόνο;

Γεγονός είναι πως η όψη αυτή βρίσκει και τους δύο πλανήτες πανίσχυρους: τον Κρόνο στην κατοικία του και τον Άρη στην έξαρση του και μάλιστα βρίσκονται και οι δυο σε αμοιβαία υποδοχή!

Ο Κρόνος βρίσκεται στην έξαρση του Άρη και ο Άρης στην κυβέρνηση του Κρόνου. Η μεταξύ τους σύνοδος είναι  ένας εξαιρετικά δυναμικός μηχανισμός, που μπορεί να προκαλέσει και δυσάρεστα, αλλά και θετικά γεγονότα. Όλα εξαρτώνται από εσένα και τον τρόπο που θα διαχειριστείς αυτήν τη δύναμη. Φυσικά και υπάρχουν εν δυνάμει κίνδυνοι, όμως το ερώτημα είναι πόσο φοβισμένος είσαι... Γιατί ο φόβος σου θα μεγαλώσει τους κινδύνους και θα τους δώσει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις απ’ ότι πραγματικά έχουν...

Να θυμάσαι, πως κάθε πλανητικός σχηματισμός έχει να σου δώσει τη δυσκολία όσο και την ευκαιρία. Είναι στο χέρι σου λοιπόν τι θέλεις να δεις... και αυτό θα εισπράξεις! Άρης - Κρόνος συνθέτουν τα πρέπει και τα θέλω σου, που σε αυτήν την περίπτωση ισχυροποιούνται πολύ. Αν μείνεις μόνο στα «πρέπει», αντιμετωπίζεις τον κίνδυνο να συμβιβαστείς σε τόσο μεγάλο βαθμό ώστε να μην είσαι ο εαυτός σου. Αν μείνεις στα «θέλω», μπορεί να θελήσεις να τα επιβάλλεις και να βγεις έξω από το μέτρο που συνήθως σε χαρακτηρίζει- να γίνεις απόλυτος και δογματικός προκειμένου να τα επιβάλλεις.

Όμως, αν καταφέρεις και συνδυάσεις το «πρέπει» με το «θέλω» σου και αποφασίσεις να δουλέψεις σκληρά γι αυτό, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πραγματικά εντυπωσιακό! Βλέπεις, αυτοί οι δύο πλανήτες σε «φορτίζουν» με δύναμη και είναι καθαρά στο δικό σου χέρι το πώς θα την αξιοποιήσεις. Το πιο σημαντικό όμως είναι να ακολουθήσεις την αλήθεια σου, γιατί αυτήν μπορείς να υποστηρίξεις. Οτιδήποτε άλλο ακολουθήσεις, το σίγουρο είναι πως θα σε βγάλει έξω από το δρόμο σου και θα σε αποπροσανατολίσει, με άγνωστες συνέπειες.

Και το πιο πιθανό είναι να σε οδηγήσει σε συγκρούσεις ή σε αναμέτρηση ισχύος, κάτι που πραγματικά δεν έχει τίποτα να σου δώσει. Αντίθετα, αν μετρήσεις τις δυνάμεις σου και ξέρεις ακριβώς πώς να τις αξιοποιήσεις, έχεις πολλές πιθανότητες να καταφέρεις κάτι σημαντικό. Θέσε τους όρους σου και τους κανόνες σου, αναγνώρισε τα όρια σου, και το σίγουρο είναι πως μπορείς να καταφέρεις πολλά!

Αν απλώς παρασυρθείς από τη δίνη των ημερών και των γεγονότων είναι εύκολο να βγεις εκτός παιχνιδιού. Η εξελικτική πορεία των πλανητών σε θέλει αρχηγό, της δικής σου ζωής, των δικών σου επιθυμιών και όχι ακόλουθο στα παιχνίδια των άλλων. Ο υγιής Κρόνος θεσπίζει τα όρια, τους κανόνες και το πλαίσιο και ο υγιής Άρης αναλαμβάνει την δράση εντός αυτού του πλαισίου.

Κι αν βρίσκεσαι σε δίλλημα ή δεν ξέρεις πώς να κινηθείς, καλό είναι να το μάθεις. Γιατί από εσένα εξαρτώνται όλα...και το καλό και το κακό. Είσαι ο πολεμιστής, αλλά μπορεί να γίνεις και το θύμα. Η εξελικτική σου πορεία εξαρτάται από την συνείδηση και το πνεύμα σου. Εσύ αποφασίζεις! Το όλο κλίμα πυροδοτεί και το τετράγωνο του Ερμή (ανάδρομου) με τον Άρη και τον Κρόνο την Τετάρτης και Πέμπτης, ρίχνοντας λάδι στην φωτιά σε πολλές περιπτώσεις.

Είναι πολύ εύκολο να προκληθούν εντάσεις, διαφωνίες και τσακωμοί, που κάτω από την ένταση που υποβόσκει τις μέρες αυτές μπορεί να πάρουν πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις απ’ ότι θα έπρεπε. Είναι εύκολο τώρα να γίνεις απόλυτος και σκληρός και κατά συνέπεια να πληγώσεις τους άλλους γύρω σου. Θέματα του παρελθόντος που δεν εκτονώθηκαν αρκετά επανέρχονται και προκαλούν ένα ακόμα κύκλο επεισοδίων με καυγάδες και ένταση. Η αυτοσυγκράτηση και το μέτρο είναι τα μόνα που μπορούν πραγματικά να προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια τις μέρες αυτές. Προσοχή και κατά τις μετακινήσεις, αφού η σύγχυση και ο παρορμητισμός είναι πιθανό να προκαλέσουν ατυχήματα.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις κινήσεις αλλά και στις αντιδράσεις σας απέναντι στα γεγονότα που παρουσιάζονται τώρα. Είναι μια περίοδος που θα νοιώσετε να προκαλείστε με πολλούς τρόπους. Το σημαντικό είναι το πώς εσείς θα διαχειριστείτε τις προκλήσεις που παρουσιάζονται και πώς θα μπορέσετε να κάνετε το καλύτερο δυνατόν, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχετε στην παρούσα φάση. Για λεπτομέρειες, διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις και δείτε επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σας.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-04-2018 19:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι