blank
 
blank

Τα άστρα το Σαββατοκύριακο. Δεν μπορώ να αλλάξω τον κόσμο… ας ξεκινήσω λοιπόν από τον εαυτό μου!

 
Τα άστρα το Σαββατοκύριακο. Δεν μπορώ να αλλάξω τον κόσμο… ας ξεκινήσω λοιπόν από τον εαυτό μου!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

“Κανείς δεν είναι ικανοποιημένος από την τύχη του, ακόμα κι αν είναι η καλύτερη. Και κανείς δεν είναι δυσαρεστημένος απ’ το μυαλό του, ακόμα κι αν είναι το χειρότερο.” Baltasar Gracian, 1601-1658, Ισπανός συγγραφέας

Αυτό το τριήμερο αλλάζουμε σελίδα. Όχι πως οι περιπέτειες τελείωσαν, απλά αλλάζουν πρόσωπο, ένταση και διάθεση…
Sponsored Links

Ο Ερμής σε χιαστί με τον Κρόνο

Και μπορεί η επίδραση του Ήλιου με τον Άρη να μην έχει ακόμα περάσει και να χρειάζεται ακόμα προσοχή, για σήμερα Παρασκευή η όψη του Ερμή σε χιαστί με τον Κρόνο, συνεχίζει να παίζει με τα νεύρα μας, μια και το θέμα ‘‘επικοινωνία’’ δείχνει να συνεχίζει να έχει προβλήματα.
 
Η ένταση που… κρέμεται πάνω από τα κεφάλια μας, μπορεί εύκολα να μετατρέψει το φαινομενικά ήρεμο σκηνικό, σε πεδίο πολέμου! Αποφεύγουμε σκληρές εκφράσεις και αυστηρές κριτικές, ιδιαίτερα οι Κριοί, Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι του πρώτου δεκαήμερου, γιατί τα πράγματα μπορεί εύκολα να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις, και να προκύψουν σοβαρές ρήξεις με αγαπημένα πρόσωπα!

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα

Παράλληλα σήμερα, η Αφροδίτη σε όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα, δημιουργεί ένα ονειρικό συναισθηματικό πεδίο, που διεγείρει τις αισθήσεις και τις επιθυμίες, δημιουργώντας ένα καλό κλίμα στις προσωπικές στιγμές, ιδιαίτερα στους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου.

Ο Ήλιος και ο Άρης στον Ταύρο

Για αύριο Σάββατο το πλανητικό σκηνικό φέρνει αλλαγές, μια και τόσο ο Ήλιος όσο και ο Άρης περνούν το ζώδιο του Ταύρου, ένα ζώδιο που σχετίζεται άμεσα με τα οικονομικά και τις ‘‘κτήσεις’’ μας, εγκαινιάζοντας μια περίοδο, όπου τα ζητήματα που αφορούν στο… πορτοφόλι μας, με τον ένα η τον άλλο τρόπο έρχονται στο προσκήνιο, τόσο σε προσωπικό όσο και σε ευρύτερο επίπεδο. Υπάρχει ανάγκη της προάσπισης όλων όσων έχουμε καταφέρει ως τώρα, αλλά και σε ότι μας δίνει ασφάλεια σε προσωπικό η υλικό επίπεδο!

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα

Παράλληλα, τόσο στο Σάββατο όσο και την Κυριακή, το ‘‘παιχνίδι’’ του Ερμή, σε σύνοδο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα, δημιουργεί διάφορες ανατροπές πραγματικά από το πουθενά, αντιστεκόμαστε και αντιδρούμε σε ό,τι θεωρούμε πως δεν είναι αυτό που ζητάμε, και μάλιστα ξαφνικά και απότομα…
 
Μικρές ή… και μεγαλύτερες επαναστάσεις κάνουν τη εμφάνισή τους καθώς και ειδήσεις, που το πιο πιθανό είναι να μην είναι αυτές που περιμέναμε να ακούσουμε και βεβαίως, συχνά θα λειτουργήσουν με απρόβλεπτο τρόπο στην προσωπική ζωή! Ένα ακόμα σενάριο που ‘‘παίζει’’ πολύ τις ημέρες αυτές είναι οι… αποκαλύψεις, που σε πολλές περιπτώσεις θα μας αφήσουν άφωνους από αυτά που θα ακούσουμε και θα μάθουμε, και θα είναι και η αίτια των ανατροπών!
 
Προσοχή επίσης στις μετακινήσεις, μα και στο τρόπο τον οποίο εκφράζουμε τα αιτήματα ή τα παράπονά μας προς τους άλλους, γιατί εύκολα μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, μια και το μυαλό έχει την τάση να φτιάχνει τα δικά του σενάρια, τα οποία συνήθως και καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα, είναι όμως ικανά να προκαλέσουν ακραίες αντιδράσεις!!!
 
Ο έρωτας και αυτός με την σειρά του περνά από τις δοκιμασίες των ημερών, μια και συχνά άλλα μπορεί να λέμε και άλλα να καταλαβαίνει ο άλλος! Χρειάζεται ευελιξία και χαμηλοί τόνοι, προκειμένου να διατηρήσουμε την ηρεμία και τις ισορροπίες.

Ποια ζώδια επηρεάζονται

Ιδιαίτερα ευάλωτοι τις ημέρες αυτές είναι οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του πρώτου και αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, όπως και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, καθώς μπορεί εύκολα να βρεθούν εκτεθειμένοι χωρίς να το καταλάβουν, αλλά και να προκαλέσουν ακραίες αντιδράσεις στους άλλους με την συμπεριφορά τους!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-04-2013 00:00:00