blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 20 μέχρι 23 Αυγούστου 2018 με τον Ήλιο στην Παρθένο.

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 20 μέχρι 23 Αυγούστου 2018 με τον Ήλιο στην Παρθένο.
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 1
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 20 μέχρι 23 Αυγούστου 2018. Μάθε πως ο Ήλιος στην Παρθένο θα επηρεάσει αυτές τις ημέρες το ζώδιο σου.

Πληθώρα πλανητών σε ανάδρομη πορεία

Λίγο πριν από την εκπνοή του Αυγούστου, και κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, κινούμαστε με το πλανητικό σκηνικό να έχει τους περισσότερους πλανήτες σε ανάδρομη πορεία, (Άρης, Κρόνος, Ουρανός, Πλούτωνας, Ποσειδώνας). Αυτό που νιώθεις είναι πως τίποτα δεν μπορεί να εξελιχτεί και πως ό,τι και να κάνεις, αντί να πάρουν την κατεύθυνση που θα ήθελες, κάπου τα πράγματα “κολλάνε”.

Τώρα, όμως, είναι μια πολύ καλή εποχή για να επανεξετάσεις και να λειτουργήσεις διορθωτικά σε κάθε εγχείρημα που οργανώνεις, έτσι ώστε να ελαχιστοποιήσεις το όποιο ρίσκο.

Ο Ήλιος στην Παρθένο

Σε αυτές τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, το σημαντικό πλανητικό γεγονός είναι η μετακίνηση του Ηλίου στο ζώδιο της Παρθένου την Πέμπτη 23 Αυγούστου, που έρχεται να μας θυμίσει πως καλή η ξεκούραση, αλλά ήρθε ο καιρός να μπούμε και πάλι στην ροή της καθημερινότητας και των ευθυνών. Όλα γύρω μας χάνουν κάτι από το φως και την αίγλη τους και αποκτούν εκείνο το πιο μουντό χρώμα της καθημερινότητας, των υποχρεώσεων, που μας αναγκάζει να αφήσουμε πίσω την ανεμελιά του καλοκαιριού.

Η Παρθένος είναι ζώδιο μεταβλητό, παθητικό και γήινο. Κάθε φορά που ο Ήλιος περνά σε αυτή τη ζωδιακή περιοχή, αναδύονται τα θέματα της σχέσης που έχουμε σαν άτομα με την προσφορά, αλλά και με τις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Γεγονός είναι πως το διάστημα αυτό η κρίση μας γίνεται πιο αυστηρή, τόσο με τον εαυτό μας όσο και με τους γύρω μας.

Περνάμε τα πάντα μέσα από αυστηρό ζύγισμα: Τι σου δίνω και τι εισπράττω από εσένα. Αυτό δημιουργεί αυτόματα ένα περιορισμό στις κάθε είδους σχέσεις μας. Αφήνουμε πιο πίσω την αίγλη του Ηλίου στον Λέοντα και προχωράμε στο να ανακαλύψουμε επί της ουσίας, ποιος τελικά είναι κοντά μας και ποιος όχι. Σε πολλές περιπτώσεις, κάνοντας αυτού του είδους την αξιολόγηση, εξαντλούμε την αυστηρότητα μας και προς τους άλλους αλλά και προς τον εαυτό μας.

Ο μεταβλητός σταυρός είναι σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Τώρα οι Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες καλούνται να δουν με μια πιο ξεκάθαρη οπτική τα όποια θέματα έχουν προς εξέλιξη και να πάρουν αποφάσεις που θα καθορίσουν και τις επόμενες κινήσεις και εξελίξεις της ζωής τους.

Οι σημαντικές διελεύσεις του Ηλίου

 Ο Ήλιος εδώ έχει πολύ σημαντικά πλανητικά ραντεβού, από αυτά που δίνουν ευκαιρίες να επιλύσουμε θέματα που μας έχουν ταλαιπωρήσει, τόσο μέρα από τις δικές μας προσπάθειες, όσο και μέσα από τις χωροχρονικές συγκυρίες που δημιουργούνται!

Στην Πανσέληνο του μήνα σχηματίζει μια όψη μεγάλου τριγώνου με τον Ουρανό και τον Κρόνο.

Μεγάλο τρίγωνο στην γήινη τριπλότητα σημαίνει απόκτηση και διατήρηση. Είναι η στιγμή που θα νιώσουμε την ανάγκη να προασπίσουμε όλα όσα έχουμε κατακτήσει μέχρι στιγμής. Η ασφάλεια μας θα είναι η πρώτη ανάγκη που βγαίνει πιο έντονη μέσα μας και οι κινήσεις που θα κάνουμε είναι άμεσα συνυφασμένες με την απόκτηση και την διατήρηση της.

Το διάστημα αυτό όλοι μας, άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο, έχουμε την ικανότητα να προσελκύουμε ή να συσσωρεύουμε ότι νιώθουμε να μας ωφελεί και συγκεντρώνουμε την προσοχή μας σε συγκεκριμένους στόχους μέσα από τους οποίους μπορούμε να ωφεληθούμε.

Η Πανσέληνος του μήνα

Το σημαντικότερο όμως χαρακτηριστικό αυτού του διαστήματος, και μιλάμε και για την Πανσέληνο του μήνα, μιας και το μεγάλο τρίγωνο συνοδεύει την Πανσέληνο της Κυριακής 23 Αυγούστου, είναι πως δεν προτρέπει σε βιαστικές ή παρορμητικές κινήσεις, αλλά θέτει τις βάσεις ακόμα και για μακροχρόνια σχέδια. Είναι μια παραγωγική περίοδος με οικονομικά οφέλη, που μπορεί να εξυπηρετήσουν πάρα πολύ τους στόχους και τους σκοπούς στους οποίους στοχεύουμε.

Στις 7 Σεπτεμβρίου συναντά σε αντίθεση τον Ποσειδώνα, προκαλώντας ένα κλίμα σύγχυσης στις διαπροσωπικές σχέσεις.

Στις 11 Σεπτεμβρίου, ο Ήλιος σχηματίζει δύο διαδοχικές όψεις, ένα εξάγωνο με τον Δία και ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα.

Το διάστημα αυτό, χαρακτηρίζεται από ένα περιβάλλον ευκαιριών, που προσφέρει καλή ψυχολογία, αλλά και την δυναμική που χρειάζεται, ώστε να μην αφήνουμε καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Ίσως ακόμα τις εξελίξεις να προωθήσουν και κάποια άτομα που κατέχουν εξουσία και είναι στο χέρι τους η θετική υποστήριξη των όποιων θεμάτων μας ενδιαφέρει να εξελίξουμε.

Από τη νέα θέση του Ηλίου ευνοούνται ιδιαίτερα οι εκπρόσωποι της γήινης τριπλότητας, δηλαδή Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, που θα κινηθούν σε ένα ευνοϊκό κλίμα και θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν ευκαιρίες, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, στις ημερήσιες προβλέψεις. Δείτε επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σας. 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-08-2018 09:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι