blank
 
blank

Οι επόμενες μέρες. Ο Ήλιος στον Κριό και… ο έρωτας αγαπά τους τολμηρούς!

 
Οι επόμενες μέρες. Ο Ήλιος στον Κριό και… ο έρωτας αγαπά τους τολμηρούς!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Αστρολογίας! Το Myastro τη γιορτάζει μαζί σας από τις 12 μεσημέρι και μετά, με 5 λεπτά δωρεάν προσωπικής πρόβλεψης! Κάλεσε στο 211 188 34 50.  Τηλεφώνησε από οποιοδήποτε σταθερό ή από κινητό και θα χρεωθείς όπως κάνεις και με τους φίλους σου, δηλαδή με τη χρέωση που έχεις στο συμβόλαιο σου με τον τηλεπικοινωνιακό πάροχο σου!

20 Μαρτίου σήμερα έχουμε την μετακίνηση του Ηλίου στο ζώδιο του Κριού, που σηματοδοτεί μια ιδιαίτερα έντονη και ανατρεπτική περίοδο στην ερωτική ζωή. Κι αυτό επειδή τόσο ο Ήλιος, όσο και η παρουσία του Άρη, αλλά και αργότερα και της Αφροδίτης, στις 23 του μηνός που περνά και αυτή στο ζώδιο του Κριού, δημιουργούν ένα τελείως αστάθμητο και άκρως επεισοδιακό σκηνικό, όπου όλα μπορούν να συμβούν!

Ας μην ξεχνάμε πως όλοι αυτοί οι πλανήτες θα έρθουν σε επαφή τόσο με τον Ουρανό όσο και με τον Πλούτωνα, δημιουργώντας συνθήκες… ηφαιστείου, που από στιγμή σε στιγμή μπορεί να ενεργοποιηθεί! Το… αίμα κυλά πιο γρήγορα, η αδρεναλίνη ανεβαίνει και η καρδιά χτυπά πιο δυνατά, μια και οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν, δεν θα θυμίζουν με τίποτα τους αργούς ρυθμούς των προηγούμενων ημερών!

 

Τα σενάρια ποικίλα και άκρως αντιφατικά, ωστόσο στις περισσότερες περιπτώσεις ακραία, μια και ο Έρωτας έχει πάντα την τάση αυτή: Να κινείται στα άκρα βάζοντας την δική του άνω τελεία στις ιστορίες της ζωής μας…

Sponsored Links

Οι όψεις του Άρη και του Ήλιου με τον Ουρανό

Άρης –Ουρανός στις 23 και η πυριτιδαποθήκη της καρδιάς ζητά μια σπίθα, που θα κάνει τα πάντα άνω κάτω και δεν θα διστάσει ούτε στιγμή να ανατρέψει ακόμα και μακροχρόνιες σχέσεις, προκειμένου να ακολουθήσει τον δικό της δρόμο…

 

Παρακάτω, η ένωση του Ήλιου με τον Ουρανό, συνεχίζει να πυροδοτεί την… εμπόλεμη ζώνη, αλλά και να φωτίζει νέα ξεκινήματα, νέες σχέσεις, φέρνοντας κοντά πρόσωπα φαινομενικά αταίριαστα, αλλά που τους ενώνει κάτι πολύ σημαντικό: το πάθος, η ένταση, ο δυναμισμός… Πρόσωπα που δεν θα διστάσουν να πετάξουν από πάνω τους οτιδήποτε δεν τους εκφράζει πια, οτιδήποτε μοιάζει να περνά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, για να δώσει την θέση του σε μια νέα ζωή, σαφώς όχι περισσότερο εύκολη, αλλά στα σίγουρα περισσότερο ενδιαφέρουσα!

 

Εκείνο που τελικά θα μετρήσει περισσότερο το επόμενο διάστημα, είναι το κατά πόσο μένουμε προσκολλημένοι σε μια συνήθεια, που πια δεν έχει τίποτα ουσιαστικό να μας προσφέρει, ή επιμένουμε, πολεμάμε, υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα στον έρωτα και την χαρά… Μόνο αυτοί που θα τολμήσουν την ανατροπή, είναι αυτοί που θα μπορέσουν να κατακτήσουν πιο μακρινούς ορίζοντες, είναι αυτοί που θα γεμίσουν την καρδιά και την ψυχή μονάχα με τα χρώματα ενός ηλιοβασιλέματος, αφού έχουν όμως νοιώσει βαθιά στο πετσί τους την δίνη του ανεμοστρόβιλου που λέγεται… Ουρανός! Γιατί αυτός είναι ο κύριος υπεύθυνος όλων αυτών των… κοσμικών αλλαγών που επιβάλλονται την περίοδο αύτη και που δεν έχουμε να κάνουμε τίποτε άλλο απ’ το να τις ακολουθήσουμε. Όσο πιο ευέλικτοι φανούμε, τόσο πιο εύκολα θα περάσουμε στην άλλη πλευρά…

Η Αφροδίτη στον Κριό και η σύνοδος με τον Ουρανό

Και μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό, και η Αφροδίτη περνά στις 23 στο ζώδιο του Κριού, δημιουργώντας και αυτή με την σειρά της ένα ρεύμα… επανάστασης, μια και τα αιτήματά της είναι σαφή… Διεκδικώ σημαίνει μπαίνω στο παιχνίδι, αφήνω πίσω τις φόβους μου και προχωρώ! Δεν έχει σημασία αν πέσω, αν χτυπήσω, αν ματώσω, με νοιάζει να φτάσω στον προορισμό, που δεν είναι άλλος από μια καρδιά που με περιμένει όλο αγωνία να με αγκαλιάσει…

 

Κι η Αφροδίτη με την σειρά της θα κάνει σύνοδο με τον Ουρανό, δημιουργώντας παντού μικρές ή μεγάλες εστίες… έρωτα! Μα να θυμάστε, όσο μικρή κι αν φαίνεται να είναι μια σχέση που ξεκινά με Ουρανό –Αφροδίτη, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την δυναμική της, ούτε καν κι αυτή η ίδια, μια και ανακαλύπτει πως τα όριά της διαρκώς διευρύνονται και πως στο όνομα του Έρωτα είναι ικανή να ανατρέψει τα πάντα… Αρκεί να της το ζητήσει ο εντολέας της… δηλαδή η καρδιά…

Πως επηρεάζονται τα 12 ζώδια

Πρωταγωνιστές του παιχνιδιού οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, που μπορεί να δυσκολευτούν προσωρινά, οι απόφαση όμως του δρόμου που θα ακολουθήσουν θα τους συντροφέψει για πολύ παρακάτω… Και από αυτήν εξαρτάται το κατά πόσο θα είναι καλά ή όχι… Προσοχή λοιπόν στις επιλογές, ακόμα και να χρειαστεί να ‘‘σπάσετε’’ σχέσεις που πια δεν σας έχουν τίποτα να σας προσφέρουν ούτε να τους προσφέρετε! Η αναγέννηση περνά πάντα από ένα τέλος!

 

Καρκίνοι και Αιγόκεροι, μπορεί το τοπίο να φαντάζει άγριο, γεμάτο δύσκολα περάσματα και ανεξερεύνητα μονοπάτια, όμως καλείστε να έρθετε προ των επιλογών σας και να σταθμίσετε για μια ακόμα φορά τι σας κάνει και τι όχι… Μόνη σας βοήθεια η εσωτερική σας φωνή, που για το επόμενο διάστημα θα είναι και ο οδηγός σας, αλλά και ο μόνος που μπορείτε να εμπιστευτείτε! Μην δειλιάσετε και μην διστάσετε μπροστά σε οτιδήποτε χρειαστεί να αλλάξετε, γιατί η ευτυχία είναι κάτι που κατακτάται και όχι που χαρίζεται!

 

Ζυγοί, μπορεί οι σχέσεις σας να περνούν από… ειδικές διαδρομές, όμως παράλληλα είναι κι ένα σημαντικό τεστ, για το πόσο τελικά αξίζουν να υπάρχουν στην ζωή σας! Νέοι έρωτες, και νέα δεδομένα θα λειτουργήσουν καταλυτικά στις αποφάσεις σας!

 

Δίδυμοι και Υδροχόοι, είστε κι εσείς από τους ευνοημένους της περιόδου, ακόμα και αν τα πράγματα φαίνονται δύσκολα ή αξεπέραστα. Το σίγουρο είναι πως θα βρείτε την λύση…

 

Σκορπιοί συχνά θα νοιώσετε πως δεν ξέρετε προς τα πού να κινηθείτε και τα διλλήματα θα νοιώσετε πως σας ακινητοποιούν… Το πάθος όμως θα σας υποδείξει τον δρόμο!

 

Παρθένοι και Ιχθείς, νέες διαδρομές σας αποκαλύπτονται… άκρως ερωτικές και αισθησιακές…

 

Ταύροι, το σκηνικό σας ωθεί σε μια εσωτερική ανακατάταξη, με πολλές ανατροπές. Περίοδος επεξεργασίας και αποφάσεων, αλλά και μυστικών ερώτων!

 

Τολμήστε, πετάξτε, αλλάξτε, ζήστε! Και να θυμάστε, όπως λέει κι ο μεγάλος Χατζιδάκις, “Μόνο οι γενναίοι αγαπούν… Οι άλλοι απλώς ξεγελούν τα όνειρά τους…

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια στο Ο Ήλιος στον Κριό: Θα ‘ναι σαν να μπαίνει … Έρωτας! Προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

 

Μην ξεχνάτε πως κάθε άτομο στην αστρολογία είναι μοναδικό! Διαβάστε λοιπόν τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο χάρτη σας, ώστε να δείτε τις προσωπικές προβλέψεις σας.

 

Και αφού μας το ζητήσατε, το κάνουμε πράξη! Και σήμερα το Myastro, προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν ζωντανή πρόβλεψη σε όλους εσάς που δεν προλάβατε ακόμη να τηλεφωνήσετε! Πάρε την πρόβλεψή σου από τις 12 μεσημέρι και μετά! Κάλεσε 211 188 3450 και μίλησε με τους αστρολόγους μας.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-03-2013 00:00:00