blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 20 μέχρι 22 Απριλίου 2018, με τον Ήλιο στον Ταύρο.

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 20 μέχρι 22 Απριλίου 2018, με τον Ήλιο στον Ταύρο.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για το διάστημα από 20 έως 22 Απριλίου 2018 και μάθε πως επηρεάζεται το ζώδιο σου, από την είσοδο του Ήλιου στον Ταύρο. Αλλαγή πλανητικού σκηνικού στο τριήμερο αυτό, με τον Ήλιο να αλλάζει σπίτι, περνώντας από αυτό της δράσης σε αυτό της ασφάλειας.

Τι φέρνει ο Ήλιος στον Ταύρο το 2018;

Ήλιος στον Ταύρο, λοιπόν, από σήμερα και η κύρια ανάγκη που δημιουργείται κάτω από την επιρροή του είναι αυτή της διασφάλισης των κεκτημένων μας, αλλά και η δημιουργία ενός ασφαλούς κλίματος μέσα από το οποίο θα μπορέσουμε να εκφράσουμε καλύτερα τις διαθέσεις και τα συναισθήματα μας.

Πέρα όμως από αυτό, εκείνο που κυριαρχεί στην περίοδο που ακολουθεί είναι η διάθεση που υπάρχει για απολαύσεις κάθε είδους!

Ο Ταύρος αρέσκεται σε ό,τι του διεγείρει τις αισθήσεις και τον κάνει να απολαμβάνει την στιγμή του. Ένα καλό φαγητό, ένα υπέροχο ποτήρι κρασί, καλή παρέα με την οποία μπορεί και ανταλλάσει ευχάριστες συζητήσεις, όλα αυτά περιλαμβάνονται στο μενού του μήνα που θα διανύσουμε.

Περιλαμβάνεται και ο Έρωτας, αφού ως γνήσιο παιδί της Αφροδίτης, ο Ταύρος είναι ένα από τα ζώδια εκείνα που εκφράζονται μέσα από έντονο αισθησιασμό, και μέσα από αυτόν αντλεί ευχαρίστηση.

Κατά συνέπεια, ο μήνας αυτός χαρακτηρίζεται από έντονο ερωτισμό και από αισθησιασμό, που μπορεί να ανανεώσουν τις σχέσεις και να προσφέρουν υπέροχες στιγμές είτε με τους συντρόφους που υπάρχουν ήδη, είτε με νέες, πολλά υποσχόμενες γνωριμίες.

Οι όψεις του Ήλιου στον Ταύρο τον Απρίλιο – Μάιο 2018

Το πρώτο πλανητικό ραντεβού του Ήλιου είναι το τρίγωνο του με τον Ανάδρομο Κρόνο στις 29 Απριλίου, που θα ενισχύσει σημαντικά τα πρακτικά ή επαγγελματικά θέματα.

Στις 2 Μαΐου το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα δημιουργεί ένα ιδιαίτερα συναισθηματικό κλίμα και μας φέρνει πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάμε.

Στις 8 Μαΐου έχουμε την αντίθεση του Ήλιου με τον Δία, κάτι που πιθανώς να ενισχύσει την παρόρμηση για υπερβολή και κατανάλωση.

Στις 12 Μαΐου το τρίγωνο του Ηλίου με τον Πλούτωνα δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για να ζήσουμε έντονα και ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεων το «παιχνίδι» γίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον!

Πως επηρεάζει τα ζώδια ο Ήλιος στον Ταύρο;

Από τη νέα θέση του Ήλιου ευνοούνται οι εκπρόσωποι την γήινης τριπλότητας, δηλαδή οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι, αφού θα έχουν την ευκαιρία να αναδιαμορφώσουν το περιβάλλον τόσο των επαγγελματικών τους, όσο και των προσωπικών τους θεμάτων.

Ο Πλούτωνας σε ανάδρομη πορεία από 22 Απριλίου 2018

Παράλληλα, την Κυριακή 22 Απριλίου, ο Πλούτωνας περνά σε ανάδρομη πορεία έως τις 2 Οκτωβρίου 2018. Όπως όμως συμβαίνει με όλους τους εξωτερικούς πλανήτες δεν επηρεάζει άμεσα τα γεγονότα σε προσωπικό επίπεδο. Να υπενθυμίσουμε ότι στην αστρολογία, στους εξωτερικούς πλανήτες κατατάσσονται ο Δίας, ο Κρόνος, ο Ουρανός, ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας.

Είναι μια κατάλληλη περίοδος να επανεξετάσουμε τον έλεγχο που ασκούμε στους γύρω μας ή τον έλεγχο που ασκούν οι άλλοι σε εμάς. Θα πρέπει να εντοπίσουμε κάθε είδους συμπεριφορές πίεσης, καταπίεσης ή χειρισμού και είτε να τις διορθώσουμε, είτε να βγούμε από καταστάσεις.

Επιπρόσθετα, είναι μια καλή στιγμή για να επέμβουμε και να σταματήσουμε θέματα που έχουν να κάνουν με αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές.

Ο Άρης σε σύνοδο με Πλούτωνα στις 26-4-2018

Κατά την ανάδρομη πορεία του, ο Πλούτωνας πρόκειται να σχηματίσει στις 26 Απριλίου 2018 μια όψη συνόδου με τον Άρη. Αυτό το γεγονός μπορεί να ενεργοποιήσει έντονες και επικίνδυνες δράσεις, αφού η πραγματοποίηση της όποιας επιθυμίας είναι στο επίκεντρο και τίποτα δεν μπορεί να ανακόψει την δράση προκειμένου να ολοκληρωθεί!

Η σύνοδος του Πλούτωνα με τον Άρη είναι μια εξαιρετικά ισχυρή όψη, μια και απελευθερώνει πολύ μεγάλα ποσοστά δύναμης, και πάντα η διαχείριση των γεγονότων που προκαλεί μπορεί να οδηγήσει τόσο στο καλό όσο και στο κακό.

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και επαγρύπνηση για να μπορέσουμε να κρατήσουμε τις ισορροπίες, επειδή είναι εξαιρετικά πιθανό να υπάρξουν ανατροπές και χειρισμοί που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκουμε.

Διαβάστε επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις και δείτε παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σας.
 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-04-2018 19:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι