blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις 21 ως 23 Φεβρουαρίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες.

 
Αστρολογικές προβλέψεις 21 ως 23 Φεβρουαρίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις 21 - 23 Φεβρουαρίου 2020. Πως θα επηρεάσει το ζώδιο σου η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες και οι άλλες όψεις του τριημέρου.

Sponsored Links

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ: ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ, ΕΧΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ!

Στην ταινία ”Ο πόλεμος των άστρων”, ο Λουκ Σκαιγόκερ, βλέποντας τον Γιόντα, να σηκώνει το καταδιωκτικό του σκάφος μέσα από τους βάλτους χρησιμοποιώντας μόνο την σκέψη του είπε, “Δεν το πιστεύω!”. Ο Γιόντα απάντησε, “Γι’ αυτό απέτυχες να το κάνεις!”.

Το ερώτημα στον κόσμο των Ιχθύων είναι με ποια μάτια βλέπεις; Με εκείνα της λογικής ή με τα μάτια της ψυχής σου;

Όλα όσα βλέπεις και παρατηρείς γύρω σου, τα αντιλαμβάνεσαι μέσα από τις αισθήσεις σου, που όμως είναι ψευδείς και ελλιπείς. Ορίζεις, λοιπόν, την πραγματικότητα σου εσφαλμένα, ακριβώς επειδή ξεκινάς από μια λάθος αφετηρία.

Για να ανακαλύψεις τον εσωτερικό σου οδηγό και τον ανώτερο εαυτό σου πρέπει να συνδεθείς με την Ανώτερη Συνείδηση σου, που ενώνει τα πάντα μέσα στο Σύμπαν. Οι Ιχθύες έρχονται και σε καλούν να βάλεις στην ζωή σου πνευματικότητα, να αναζωπυρώσεις την φλόγα της ψυχής σου, να κατανοήσεις το μεγαλείο σου και τον τρόπο που οι πράξεις σου επηρεάζουν τα πάντα γύρω σου.

Ναι, η ζωή δεν είναι αυτό νομίζεις αυτό που βλέπεις γύρω σου. Είναι ΚΑΙ αυτό αλλά δεν είναι ΜΟΝΟ αυτό!

Στο ζώδιο των Ιχθύων δεν μιλάμε για την υλική πραγματικότητα, με βάση την οποία έχεις μάθει να ενεργείς μέχρι σήμερα και που σε κρατά καθηλωμένο σε μια καθημερινότητα που πολλές φορές γίνεται τόσο κουραστική. Πολύ συχνά, αυτό που σε συνδέει με το μέσα σου είναι τα όνειρα, μέσα από τα οποία έρχεται η σωστή καθοδήγηση σου.

Δώσε πολύ μεγάλη σημασία στα όνειρα της περιόδου αυτής! Κράτησε ένα χαρτί και στυλό δίπλα στο μαξιλάρι σου και γράψε ό,τι βλέπεις τις νύχτες στην οθόνη του μυαλού σου. Μπορεί να εκπλαγείς από τα αποτελέσματα!

Τα φώτα (Ήλιος - Σελήνη) μόλις έχουν κλείσει μια όψη εξαγώνου με τον Ουρανό.

Ο Ουρανός είναι κυβερνήτης του 7ου οίκου για τον χάρτη της Αθήνας. Ξαφνικές σχέσεις και συνεργασίες προκύπτουν και λειτουργούν υποστηρικτικά, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε κοσμικό. Ίσως οι λύσεις που αναζητούμε να βρίσκονται εκεί που δεν το περιμένουμε!

Παραδοσιακός κυβερνήτης των Ιχθύων, είναι ο Δίας. Στον χάρτη αυτόν σχηματίζει μια όψη τετραγώνου με την Αφροδίτη από τον Κριό.

Ο κύκλος αυτός χαρακτηρίζεται από μια εξαιρετικά έντονη υπερβολή, ενώ παράλληλα μεγενθύνονται και οι τάσεις φυγής που νιώθουμε, η ανάγκη μας να δραπετεύουμε από τα δύσκολα.

Η υπερβολή αρχικά εκδηλώνεται σε θέματα που αφορούν καταναλωτικές αγορές μας. Ταυτόχρονα, όμως, επηρεάζει και την στάση μας σε οτιδήποτε μας προκαλεί ευχαρίστηση και μπορεί να μας βγάζει από τον φαύλο κύκλο των σκέψεων ή της αρνητικής μας διάθεσης. Κατά συνέπεια, είναι εξαιρετικά πιθανό να χάνουμε το μέτρο και να επιδιδόμαστε σε πάσης φύσεως κινήσεις που μπορεί προσωρινά να τέρπουν τις αισθήσεις μας, όμως εύκολα μπορεί να προκαλέσουν και απογοητεύσεις.

Πρέπει να βρούμε τις ισορροπίες μας! Αν κινηθούμε σε σαφή όρια και πλαίσια, μπορεί όχι μόνο να βγούμε κερδισμένοι, αλλά να πετύχουμε και σημαντικά επιτεύγματα σε ό,τι έχουμε σχεδιάσει ή σκεφτεί. Πολλές φορές η διαχωριστική γραμμή που θέτουμε ανάμεσα σε αυτό που θέλουμε και σε αυτό που πρέπει είναι και αυτή που κάνει την διαφορά!

Ο Ερμής κινείται ανάδρομος στην 9η μοίρα των Ιχθύων, κάτι που επηρεάζει αρνητικά την ολοκλήρωση ή την οριστικοποίηση αποφάσεων ή συμφωνιών το διάστημα αυτό.

Ο Άρης μόλις έχει και αυτός σχηματίσει μια όψη τριγώνου με τον Ουρανό και πρόκειται να συναντήσει τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης.

Η περίοδος έχει ξεκαθαρίσματα, που έρχονται να σου θυμίσουν πως αν δεν τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες από το παρελθόν σου, το μέλλον σου δεν μπορεί να είναι αυτό που περιμένεις.

Ναι, μπορεί να συμβούν γεγονότα που θα σε κάνουν να πάρεις άμεσα θέση και αποφάσεις (και ο ανάδρομος Ερμής βοηθά σε αυτό), όμως τώρα είναι και η ώρα να προγραμματίσεις επόμενες κινήσεις και στοχευμένη δράση απέναντι στα κακώς κείμενα της ζωής σου γενικότερα.

Η Νέα Σελήνη θα μας επηρεάσει έως της επόμενη Πανσέληνο της 9ης Μαρτίου, ενώ θα στείλει την εύνοιά της στους Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου ή όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, εξυπηρετώντας τα σχέδια τους και βοηθώντας τους να θέσουν τις βάσεις για θετικές εξελίξεις στα μελλοντικά σχέδιά τους. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Να έχετε όλοι μια όμορφη μέρα!

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-02-2020 09:00:00