blank
 
blank

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και ο έρωτας κινείται στα σκοτεινά μονοπάτια της… αβεβαιότητας!

 
Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και ο έρωτας κινείται στα σκοτεινά μονοπάτια της… αβεβαιότητας!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 21 ως 23 Φεβρουαρίου 2014, με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα

-Τι πρέπει να ξέρω για να έρθω μαζί σου; ρώτησε ο Ήλιος…
-Απολύτως τίποτα… απάντησε ο Ποσειδώνας. Μόνο να με ακολουθήσεις χρειάζεται, για να ρίξεις το φως σου στους σκοτεινούς μου βυθούς… Εκεί που κρύβεται και η αλήθεια μου: Στο σκοτάδι!
 
Στο τριήμερο αυτό βρισκόμαστε κάτω από την δύσκολη όψη του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, που κορυφώνεται την Κυριακή, έχει όμως ήδη ενεργή επίδραση στις ζωές μας. Συντονιζόμαστε με… συχνότητες πιο υψηλές, πιο περίεργες, μια και η διαίσθηση κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα τις μέρες αυτές.
 
Και είναι το συναίσθημα που μας ξεσηκώνει και ντύνει την καθημερινότητά μας, τα πρόσωπα, με τα χρώματα των επιθυμιών μας! Αυτό, ωστόσο, μπορεί συχνά να οδηγήσει σε διαψεύσεις και απογοητεύσεις.
 
Θέλει προσοχή το τριήμερο αυτό, μια και αυτό που ''νομίζουμε'' είναι πολύ εύκολο να μας παρασύρει σε απατηλές παγίδες… Και συχνά θα νοιώσουμε την ανάγκη να βγούμε έξω από το μέτρο, έξω από τα όρια! Η φυγή μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους, ένας όμως που χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή είναι αυτός του αλκοόλ ή των όποιων… ουσιών, που μπορούν να επιδράσουν αρνητικά στην ψυχολογία μας…
 
Εκείνο όμως για το οποίο οι ημέρες που ακολουθούν είναι ιδανικές, έχει να κάνει με έναν… υψηλότερο συντονισμό, με τον ανώτερο εαυτό μας, αυτόν που μπορεί να στέκεται πάνω από μικρότητες και εγωισμούς, και είναι έτοιμος να δώσει, να προσφέρει, να αγαπήσει, να μοιραστεί στο όνομα μια ανιδιοτελούς και άδολης αγάπης, τέτοιας που μπορεί να πραγματικά να θυσιαστεί στον βωμό των ιδανικών της!
 
Εξαιρετικές μέρες για διαλογισμό… και ό,τι μπορεί να μας κάνει να βουτήξουμε στα βαθιά νερά της πνευματικής μας φύσης και να ανακαλύψουμε τους… δικούς μας θησαυρούς!
 
Το θολό πέπλο που απλώνει ο Ποσειδώνας πάνω από τις ζωές μας, μπορεί να μην μας επιτρέπει να μπορούμε να βρούμε την… άκρη στα εξωτερικά γεγονότα και πρόσωπα, μας επιτρέπει όμως να ψάξουμε την αλήθεια μέσα μας… Ιδιαίτερα ευνοϊκή η όψη γι’ αυτούς που ασχολούνται με την τέχνη, μια και τις ημέρες αυτές μπορούν πραγματικά να… μεγαλουργήσουν!
 
Και βέβαια, ο έρωτας κινείται στα σκοτεινά μονοπάτια της… αβεβαιότητας και πλέκει και αυτός τις δικές του ιστορίες, από αυτές που μπορούν εύκολα να ταξιδέψουν μια ψυχή, μπορούν όμως και να την πληγώσουν…

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, τις ημέρες αυτές εμπιστευτείτε μόνο την εσωτερική σας φωνή και ακολουθείστε αυτά που σας λέει… Μπορεί να κρύβουν κάτι πολύ σημαντικό για εσάς…
 
Δίδυμοι, Τοξότες και Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου, προσοχή σε ό,τι σας λένε ή ό,τι σας υπόσχονται… Μπορεί να υπάρξουν καταστάσεις, οι οποίες θα λειτουργήσουν άκρως παραπλανητικά, τόσο σε επίπεδο γεγονότων, όσο και σε σχέση με την ψυχολογία σας…
 
Ας αφεθούμε στη ροή, χωρίς να περιμένουμε ή να προσδοκούμε κάτι, και ας επιτρέψουμε στα όποια γεγονότα να αποκαλύψουν τις προθέσεις τους… Και δεν ξεχνάμε: Εμπιστευόμαστε μόνο τον εσωτερικό μας οδηγό! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας. 
 
Μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή! Προσωπική πρόβλεψη μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή κάλεσε 14788.
 
 
Να έχετε όλοι ένα υπέροχο τριήμερο. Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-02-2014 00:00:00