blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 21 μέχρι 24 Μαΐου 2018 με τον Ήλιο στους Διδύμους.

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 21 μέχρι 24 Μαΐου 2018 με τον  Ήλιο στους Διδύμους.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

 Διάβασε τις προβλέψεις αστρολογίας για το διάστημα από 21 μέχρι 24 Μαΐου 2018 και μάθε πως επηρεάζεται το ζώδιο σου. Η εβδομάδα ξεκινά με μια σημαντική αλλαγή, αφού σήμερα ο Ήλιος περνά στο ζώδιο των Διδύμων.

Ο Ήλιος στους Διδύμους

Οι Δίδυμοι είναι το τρίτο ζώδιο του ζωδιακού, Αέρινο και Θετικό. Η μεταβλητότητα που το χαρακτηρίζει είναι απαραίτητη για να επικοινωνήσει και να πραγματοποιεί αυτό το πάρε-δώσε που του είναι απαραίτητο από τη φύση του.

Ο Ήλιος στους Διδύμους έρχεται να φωτίσει αυτή την επικοινωνιακή ανάγκη του ανθρώπου και να τον βοηθήσει να μοιραστεί με τους γύρω του τις σκέψεις, τις ιδέες ή τις πληροφορίες του.

Ο Δίδυμος χρειάζεται το στοιχείο της επικοινωνίας για να νιώσει ολοκληρωμένος, όποια δουλειά και αν κάνει, όπου και αν βρίσκεται.

Θα αντλήσει από παντού πληροφορίες και θα τις μοιραστεί με τους γύρω του, για να μπορέσει να λειτουργήσει αρμονικά και σύμφωνα με τον ρόλο του.

Έτσι, λοιπόν, η περίοδος του επόμενου μήνα έχει εξαιρετικά τονισμένο το στοιχείο της επικοινωνίας, των επαφών, των συζητήσεων, που ωστόσο φαίνονται να κινούνται σε ένα πιο επιφανειακό κλίμα, χωρίς βαθιές αναλύσεις ή συναισθήματα. Είναι μια καλή εποχή για κάθε τύπου συναναστροφές, αλλά και εξερευνήσεις, αναζήτηση νέων ιδεών ή εμπειριών.

Παράλληλα, όμως, είναι και μια περίοδος που μπορεί να ψάξεις βιβλία που σε ενδιαφέρουν, να ασχοληθείς περισσότερο με την τέχνη, να δεις ωραίες παραστάσεις και να τέρψεις την ψυχή σου μέσα από αυτές. Ακόμα, αν σου δοθεί η δυνατότητα, καλό θα ήταν να παρακολουθήσεις και ένα σεμινάριο που ενδέχεται να σε ωφελήσει.

Η κοινωνική ζωή ανανεώνεται, αφού προσκλήσεις και έξοδοι έχουν την τιμητική τους. Παράλληλα, κάνεις νέες γνωριμίες, που σου προσφέρουν ένα καλό πεδίο ανταλλαγής ιδεών και συζητήσεων.

Ταυτόχρονα, αυτή η εποχή ευνοεί την εξωτερική ανανέωση και είναι κατάλληλη για να διαλέξεις καινούργια ρούχα με περισσότερο χρώμα, που θα φτιάξουν τη διάθεση σου.

Από τη νέα θέση του Ήλιου ευνοούνται οι εκπρόσωποι της αέρινης τριπλότητας, δηλαδή οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι, που θα έχουν την ευκαιρία να ανανεωθούν, να βγουν για να διασκεδάσουν, να γνωρίσουν νέα πρόσωπα, να επικοινωνήσουν και να διαμορφώσουν ένα πιο χαρούμενο κλίμα στη ζωή και την καθημερινότητα τους.

Την Τρίτη ο Ερμής σχηματίζει δύο όψεις, τόσο το εξάγωνο του με τον Ποσειδώνα, όσο και μια αντίθεση με τον Δία, ενεργοποιώντας και την όμορφη όψη που επαναλαμβάνεται την Παρασκευή, δηλαδή αυτή του τριγώνου μεταξύ του Δία και του Ποσειδώνα.

Το εξάγωνο του με τον Ποσειδώνα βοηθά στο να διαμορφώνουμε ένα τρόπο σκέψης πιο συμπονετικό απέναντι στους γύρω μας, ώστε να μπορούμε να κατανοούμε καλύτερα τους συνανθρώπους μας και το αντίθετο.

Κατάλληλες μέρες για να διορθώσουμε ένα κακό κλίμα ή μια παρεξήγηση, που ενδεχομένως χάλασε μια σχέση μας. Επίσης, μπορούμε να προσφέρουμε τη βοήθεια μας σε πρόσωπα που την έχουν ανάγκη.

Το κλίμα ενισχύεται από την αντίθεση του Ερμή με τον Δία και γι’ αυτό χρειάζεται να δώσουμε την απαραίτητη προσοχή στα πράγματα ή τις καταστάσεις που εξελίσσονται. Πρέπει να θυμόμαστε πως οι δύο πλανήτες έχουν την τάση να μας κάνουν να βλέπουμε και να στεκόμαστε μόνο στην επιφάνεια των πραγμάτων, χωρίς να μπαίνουμε στη διαδικασία να τα κατανοήσουμε σε βάθος.

Κατά συνέπεια, θα ήταν σκόπιμο να αποφύγουμε σοβαρές δοσοληψίες, και γενικότερα την ενασχόληση μας με σοβαρά θέματα.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται να προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες. Έτσι, θέματα που διαχειριζόμασταν κατά το προηγούμενο διάστημα επανέρχονται τώρα στο προσκήνιο προκειμένου να επανεξεταστούν. Ειδικότερα τα ζητήματα που μας απασχόλησαν την περίοδο του Δεκεμβρίου 2017 είναι πολύ πιθανό να δώσουν μια νέα οπτική στις εξελίξεις.

Και κυρίως για τους Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του δευτέρου δεκαήμερου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι ημέρες αυτές μπορεί να τους επιφυλάσσουν σημαντικές εξελίξεις, που όμως χρειάζεται να διαχειριστούν με μέθοδο και οργάνωση. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, στις ημερήσιες προβλέψεις. Δείτε επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σας.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-05-2018 19:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι