blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 21 - 24 Οκτωβρίου: Ο Ήλιος στον Σκορπιό.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 21 - 24 Οκτωβρίου: Ο Ήλιος στον Σκορπιό.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις 21 - 24 Οκτωβρίου 2019. Μάθε πως ο Ήλιος στον Σκορπιό και η Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα θα επηρεάσουν το ζώδιο σου.

Πόσο βάθος μπορείς να μετρήσεις; Τόσο θα χρειαστεί για να βγεις και πάλι στην επιφάνεια.

Sponsored Links

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα

Η “ωραία” του ζωδιακού, η Αφροδίτη, συναντά τον “πλανευτή” Ποσειδώνα στις υδάτινες περιοχές του Σκορπιού και Των Ιχθύων, σε όψη τριγώνου, τη Δευτέρα. Και το παραμύθι αρχίζει να ξετυλίγεται, εμπλουτισμένο με κάθε φαντασίωση ή όνειρο που κυριεύει την ψυχή και το μυαλό σου.

Στην κοσμική σκακιέρα οι κινήσεις στοχεύουν ακριβώς σε αυτό: στο να σε βγάλουν έξω από τη ροή της πραγματικότητας, να σε ανεβάσουν στο άρμα του χρόνου και να ζήσεις έναν έρωτα έξω από κάθε συμβιβασμό, πρέπει ή λογική.

Άλλωστε, μόνο ο έρωτας έχει την ικανότητα να σε αλλάζει, να σε σμιλεύει, να σε μεταμορφώνει και να σε απογειώνει!

Βεβαίως τις μέρες αυτές, λίγο η διάθεση, λίγο το κρασί, που ρέει άφθονο, λίγο η προσδοκία σου και η επιθυμία σου, είναι ικανές να σε μεταμορφώσουν σε πρίγκιπα ή πριγκίπισσα που βρίσκει το άλλο του μισό.

Όμως με έναν τέτοιο συνδυασμό ελλοχεύει ο κίνδυνος να βρεθείς εκτός παιχνιδιού, χωρίς μάλιστα να το καταλάβεις. Κι εκεί που βρίσκεσαι στον έβδομο ουρανό, παρέα με τους αγγέλους που σου σιγοψιθυρίζουν στο αυτί ουράνιες μελωδίες, να προσγειωθείς στο κρεβάτι σου με έναν τεράστιο πονοκέφαλο από το ποτό της προηγούμενης νύχτας κι ένα μεγάλο ερωτηματικό μέσα σου… “Τι έγινε εχθές;” θα αναρωτιέσαι…

Παρόλα αυτά, οι ερωτικές στιγμές σε απογειώνουν, αφού θα τις ζήσεις σε μέγιστο βαθμό και θα τις ευχαριστηθείς.

Να θυμάσαι, ωστόσο, πως αυτό που μετρά είναι οι στιγμές… Το μετά είναι αβέβαιο, τόσο για εσένα, όσο και για τους άλλους.

Όμως, το να ζεις την αιωνιότητα της στιγμής είναι από μόνο του εξαιρετικά σημαντικό κι αυτό ακριβώς μπορείς να κρατήσεις από τις συγκεκριμένες ημέρες.

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, απολαύστε ό,τι έρχεται τώρα στην ζωή σας! Προσέξετε μόνο που επενδύετε συναισθηματικά, καθώς είναι πιθανό σύντομα να απογοητευτείτε!

Την Τετάρτη, ο Ήλιος εγκαταλείπει τα παλάτια του Ζυγού, για να περάσει στην επόμενη κατοικία του, δηλαδή στον Σκορπιό.

  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΣΚΟΡΠΙΟΙ !  

Το ρήμα που εκφράζει έναν Σκορπιό είναι το “νιώθω”. Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πως πρόκειται για ένα άκρως ορθολογιστικό ζώδιο, μόνο που για τον Σκορπιό, η λογική επεξεργασία ξεκινά από μέσα του και από το πώς αισθάνεται! Για αυτό τον λόγο και δεν είναι εύκολο να τον “διαβάσεις” και να τον ερμηνεύσεις.

Το πέρασμα από τον Σκορπιό για έναν άνθρωπο δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Από νωρίς στη ζωή του, έχει καταλάβει πως η ζωή είναι ένα παιχνίδι, συχνά με καθόλου ευχάριστη διαδρομή.

Ναι, οι Σκορπιοί έρχονται συχνά αντιμέτωποι με την σκληρή πλευρά της ζωής και μέσα από αυτές τις δυσκολίες διαμορφώνουν την προσωπικότητα τους. Ένας σκληρός χωρισμός ή αποχωρισμός από αγαπημένα πρόσωπα, δύσκολες οικογενειακές συνθήκες, ο θάνατος αγαπημένων προσώπων τους... Όλα αυτά είναι κομμάτια του πάζλ που συνθέτουν την ζωή τους. Φυσικά και δεν είναι σκληροί ή κυνικοί, αλλά εξαιρετικά συναισθηματικοί και αυτό ακριβώς προστατεύουν, μέσα από την φαινομενική σκληρότητα που πολλές φορές επιδεικνύουν. Για αυτό και έχουν μια έμφυτη απαισιοδοξία και δίνουν μια μεγαλύτερη διάσταση από αυτήν που έχει στην πραγματικότητα οτιδήποτε βιώνουν, ακόμη κι αν πρόκειται για κάτι συνηθισμένο κι απλό.

Αν όμως καταφέρεις και “σπάσεις” το κέλυφος, θα βρεις μια ψυχή γεμάτη θησαυρό και πλούτο, έτοιμη να σου δώσει τα πάντα. Γιατί ως υδάτινο και άκρως συναισθηματικό ζώδιο, ο Σκορπιός έχει την ανάγκη και να αγαπά και να αγαπιέται! Μόνο που για να σε δεχτεί και να σου δοθεί, θα χρειαστεί να το κατακτήσεις πρώτος. Στη συνέχεια, μπορείς να έχεις την βεβαιότητα πως θα είναι κοντά σου για πάντα.

Αναφέρονται σαν τα πιο εκδικητικά ζώδια κι αυτό είναι ένα τεράστιο λάθος. Ένας Σκορπιός δεν θα σε πειράξει ποτέ αν δεν του κάνεις κάτι πολύ σοβαρό...

Έχει ανεπτυγμένο το συναίσθημα της Ενσυναίσθησης και γνωρίζει τι σημαίνει να προκαλείς πόνο. Γι αυτό και δεν μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία εύκολα.

Αν αποφασίσει να το κάνει, μπορεί να περιμένει όσο χρειαστεί προκειμένου να βρει την κατάλληλη στιγμή για να ολοκληρώσει τον σχεδιασμό του. Και τότε καλό είναι να εξαφανιστείς, γιατί το χτύπημα δεν είναι ποτέ απλό. Είναι βαθύ και καταλυτικό. Καλό είναι λοιπόν να μην τον προκαλέσεις! Ποτέ!

Ο Ήλιος στον Σκορπιό

Το διάστημα που θα διανύσουμε, το κλίμα και οι διαθέσεις αποκτούν μια μεγαλύτερη εσωστρέφεια. Ο συναισθηματισμός γίνεται πολύ πιο έντονος και όλα κινούνται κάτω από την έντονη επίδραση του. Δημιουργείται έτσι ένα κλίμα με ισχυρές διακυμάνσεις και μεταβολές.

Θα αναζητήσουμε απαντήσεις σε ερωτήματα βαθιά και πιο ουσιαστικά και καλό είναι να έρθουμε σε μεγαλύτερη επαφή με το μέσα μας.

Ο έρωτας παίζει πρωταρχικό ρόλο το διάστημα αυτό, σαν μια βαθύτερη ένωση με το άλλο μας μισό. Η ανάγκη του να συνυπάρξουμε ουσιαστικά με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη μας μέσα από μια κατάσταση περισσότερο ψυχική, είναι αυτό που αποκαλύπτει την πραγματική ποιότητα των προσώπων και τους ενώνει ουσιαστικά.

Θα υπάρξει μια καθολική απαίτηση για ουσία και όχι για επιφάνεια, που μπορεί να αλλάξει τις δομές των σχέσεων, να τις κάνει πιο στενές και να τις αναβαθμίσει, εφ’ όσον βέβαια καταφέρουν να ανταποκριθούν στις αυξημένες και φορτισμένες με ένταση απαιτήσεις που χαρακτηρίζουν αυτό το διάστημα.

Κάτι ακόμα που θα μας απασχολήσει είναι το χρήμα, και κυρίως οτιδήποτε σχετίζεται με τα οικονομικά τρίτων.

Η περίοδος αυτή προσφέρεται (στο μεγαλύτερο μέρος της) για πάσης φύσεως τακτοποιήσεις σε οφειλές, ρυθμίσεις, δάνεια , αλλά και συζητήσεις με εταίρους που μπορεί να αποβούν εξαιρετικά διαφωτιστικές. Παράλληλα μπορούν να ολοκληρωθούν με επιτυχία συμφωνίες που θα έχουν κερδοφόρο χαρακτήρα.

Πάντα η εποχή του Σκορπιού δεν είναι μια εύκολη υπόθεση, αφού απαιτεί έρευνα σε βάθος, ανάλυση κι επαφή με το βαθύτερο κομμάτι του εαυτού σου, εκεί δηλαδή που φυλάς τα μεγαλύτερα μυστικά σου κι εκεί που κρύβονται οι φόβοι σου.

Είναι, όμως, εξαιρετικά εποικοδομητική και αποκαλυπτική για όσους επιδείξουν τόλμη. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-10-2019 19:00:00