blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 22 – 24 Φεβρουαρίου 2019: Ο Ερμής σε τετράγωνο με Δία.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 22 – 24 Φεβρουαρίου 2019: Ο Ερμής σε τετράγωνο με Δία.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 22 έως 24 Φεβρουαρίου. Μάθε πως o Άρης σε σύνοδο με Ουρανό θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Sponsored Links

Ο Ερμής σε τετράγωνο με Δία

Το τριήμερο αυτό, θα έχεις την τάση να τα βλέπεις όλα μεγεθυμένα, σαν να κοιτάζεις μέσα από έναν μεγάλο μεγεθυντικό φακό, όπου όλα γύρω σου φαίνονται αλλιώς…

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία, σε βάζει στην διαδικασία να θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Αφενός να ασχοληθείς με τα τρέχοντα θέματα σου, αλλά από την άλλη να κάνεις κι εκείνα τα μακροπρόθεσμα σχέδια σου και να οραματιστείς τη διεκπεραίωση τους. Όμως ότι και να κάνεις τις μέρες αυτές, είναι η διάθεση σου που τα χρωματίζει και φαίνεται να είναι ιδιαίτερα αισιόδοξη και ανέμελη, έτσι που να μη δίνεις και πολύ σημασία στις λεπτομέρειες ή το αποτέλεσμα. Η ανάγκη σου είναι περισσότερο να μιλήσεις, να οραματιστείς, και κυρίως να περάσεις καλά μέσα από αυτή τη διαδικασία.

Ωστόσο, καλό είναι να αποφύγεις σοβαρές συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις που έχουν σοβαρό χαρακτήρα, μια και θα έχεις την τάση να βλέπεις τη σφαιρική εικόνα των πραγμάτων, και όχι τις επιμέρους λεπτομέρειες.

Επίσης, ελλοχεύει ο κίνδυνος να ειπωθούν πράγματα που θα ξεχαστούν πολύ εύκολα. Επιπρόσθετα, ότι ξεκινήσει τώρα καλό είναι να υλοποιηθεί με πολύ προσεκτικά βήματα, γιατί είναι εύκολο να γίνουν κινήσεις που θα αναιρεθούν παρακάτω.

ΟΙ μέρες, ωστόσο είναι καλές για να δεις φίλους, να βγεις να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία

Από την όψη αυτή, επηρεάζονται κυρίως οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που τώρα καλό είναι να προσέξουν τα σημαντικά θέματα της ζωής τους, κυρίως τα επαγγελματικά, και να μην κάνουν κινήσεις χωρίς να τις έχουν σκεφτεί, ή να μην είναι έτοιμοι να τις υποστηρίξουν.

Το Σαββατοκύριακο με Αφροδίτη σε σύνοδο με Πλούτωνα

Το Σάββατο 23-2-2019, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, ανοίγει τον ασκό του συναισθήματος, και σε κάνει να αναζητάς εκείνες τις εμπειρίες, που θα κάνουν την καρδιά σου να χτυπήσει πολύ δυνατά!

Οι μέρες έχουν έντονα ερωτικό χρώμα, ντύνονται με έναν κατακόκκινο μανδύα και δημιουργούν ένα κλίμα πολύ δυνατών συγκινήσεων. Δημιουργούνται ωστόσο και κάθε είδους εντάσεις που βασίζονται σε συναισθήματα ζήλιας, απαιτήσεων, χειραγώγησης του άλλου, που ομολογουμένως ανεβάζουν κατακόρυφα τον δείκτη της ερωτικής έντασης και δημιουργούν τριγμούς στις σχέσεις.

Πάντως, οι όποιες γνωριμίες ή σχέσεις δημιουργούνται κάτω από την επιρροή της όψης αυτής δεν είναι τυχαίες, Είναι αυτές που στιγματίζουν την καρδιά και το μυαλό σου, και κινούνται κάτω από πολύ ισχυρές δονήσεις, ερωτικής έντασης και πάθους.

Επιστροφές προσώπων από το παρελθόν

Ίσως ακόμα να υπάρξουν κι εκείνες οι επιστροφές από το παρελθόν των προσώπων εκείνων που έχεις βιώσει μαζί τους εκείνα τα πολύ ισχυρά συναισθήματα που σε κάνουν να μην μπορείς να τα ξεχάσεις.

Από την όψη αυτή επηρεάζονται κυρίως οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι που έχουν τον Ήλιο τους (το ζώδιο τους), τον ωροσκόπο τους ή προσωπικούς τους πλανήτες κοντά στην 21η μοίρα των ζωδίων (δείτε τις μοίρες στον αστρολογικό χάρτη).

Παράλληλα, το Σάββατο, έχουμε και το εξάγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, που προσδίδει μια καλή επιρροή σε ότι αφορά συνεργατικές διαδικασίες ή και συνδέσεις και επαφές που έχουν πιο προσωπικό χαρακτήρα.

Είναι σημαντικό να ακούσεις τι έχουν να σου πουν οι άλλοι που βρίσκονται γύρω σου. Μπορεί να μάθεις πολύ σημαντικά πράγματα που θα σε βοηθήσουν.

Απολαύστε λοιπόν το τριήμερο αυτό, που για κάποιους μπορεί να είναι συναρπαστικό! Διαβάστε επίσης περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν τη ζωή σας.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-02-2019 09:00:00