blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 22 – 25 Απριλίου 2019: Ο Ήλιος σε σύνοδο με Ουρανό.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 22 – 25 Απριλίου 2019: Ο Ήλιος σε σύνοδο με Ουρανό.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 22 – 25 Απριλίου 2019. Μάθε πως ο Ήλιος σε σύνοδο με Ουρανό θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Sponsored Links

Ο Ήλιος σε σύνοδο με Ουρανό: Η λογική σου μπορεί να βολεύεται, αλλά η ψυχή σου όχι!

 Για την σύνοδο του Ηλίου με τον Ουρανό μπορεί να λέγονται πολλά και μάλιστα πράγματα που σου προκαλούν ανησυχία. Πολλές φορές θα διαπιστώσεις πως σπέρνεται ένας πανικός ανατροπών και κάθε άλλων ανορθόδοξων αλλαγών, που στοχεύουν κατευθείαν στο κέντρο σου, ενεργοποιώντας τον πυρήνα του φόβου σου.

Όμως, αν ρίξεις μια φευγαλέα ματιά μέσα σου, θα διαπιστώσεις πως η ψυχή σου, διψάει για αλλαγή, αλλά η λογική σου, σε κρατά δέσμιο σε μια πραγματικότητα που εδώ και καιρό έχει χάσει το νόημα της. Και περιμένεις κάτι άλλο, κάτι έξω από εσένα να έρθει και να σε αλλάξει, να σε ανανεώσει, να σου αναπτερώσει το όνειρο και την ελπίδα που έχεις χάσει.

Μέσα στα χρόνια ο συμβιβασμός ταυτίστηκε με το είναι σου. Θυμήσου: Πότε είναι η τελευταία φορά που γέλασες με την καρδιά σου; Πότε επέλεξες τι θέλεις να ακολουθήσεις και τι όχι; Μήπως είσαι εγκλωβισμένος σε μια πραγματικότητα πολύ έξω από αυτήν που είχες ονειρευτεί;

Μήπως έχει βολευτεί σε μια συνήθεια που δεν σου ταιριάζει, αλλά δεν τολμάς να κάνεις τίποτα για να την αλλάξεις; Μήπως οι γύρω σου, σε θέλουν απλά με σκυμμένο το κεφάλι, να συμβιβάζεσαι, χωρίς να έχεις γνώμη και άποψη; Και ακριβώς σε αυτό ποντάρουν, πως δεν θα τολμήσεις να υψώσεις το ανάστημα σου, να διεκδικήσεις τα θέλω σου, τα όνειρά σου, τους στόχους σου;

Στο άκουσμα της αλλαγής, σε πιάνει κρύος ιδρώτας και μαζεύεσαι ακόμα περισσότερο στην γωνιά σου. Αυτό ακριβώς θέλουν, οι όποιοι άλλοι, και αν ζεις έτσι έχουν πετύχει ακριβώς τον σκοπό τους.

Όμως μέσα σου υπάρχει μια μικρή φλογίτσα που τρεμοπαίζει ακόμα. Είναι τ΄ όνειρό σου, που δεν έπαψε ποτέ να υπάρχει καταχωνιασμένο εκεί σε μια γωνιά. Αλλά υπάρχει! Και αρκεί μόνο μια στιγμή, η φλόγα αυτή να ζωντανέψει, να σε ζεστάνει, και να θυμηθείς αυτό που οραματίστηκες χρόνια τώρα.

Η φλόγα του ονείρου σου! Αυτή που μπορεί να σε κάνει σε μια στιγμή να σπάσεις κάθε δεσμό με το παρελθόν σου, ξαφνικά και αναπάντεχα. Με ή χωρίς αφορμή. Δεν τον χρειάζεσαι πλέον. Τα χρόνια που έζησες συμβιβασμένος αρκούν. Θέλεις τώρα να βγεις έξω στον κόσμο, Να υψώσεις την φωνή σου απέναντι σε ότι μπορεί να σε καταπίεσε, σε ότι σου στέρησε την ελευθερία σου, σε ότι σε έκανε να μην ζεις έτσι όπως εσύ θέλεις.

Όχι, η αλλαγή που έρχεται τώρα δεν είναι μια ανάγκη της στιγμής. Είναι παλιά υπόθεση: όλα αυτά τα χρόνια που στερήθηκες τη δυνατότητα να πεις όχι. Και τώρα βγαίνει ορμητικός και ασυγκράτητος θυμός, απέναντι σε ότι η όποιον νόμιζε πως μπορεί να σου επιβληθεί. Και όλο αυτό έρχεται απροειδοποίητα, χωρίς σχέδιο η προγραμματισμό. Τα χρόνια που έζησες μέσα στα “πρέπει” φτάνουν, είναι αρκετά για να ξεσηκώσουν την ψυχή σου.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με Ουρανό είναι το κίνητρο για να βγεις από το κουκούλι σου. Να τολμήσεις να σπάσεις τα δεσμά σου και να ελευθερώσεις την ψυχή σου. Να ξεδιπλώσεις τα φτερά σου και να πετάξεις. Εκεί που εσύ έχεις ονειρευτεί.

Και μπορεί οι αλλαγή που θέλεις να πετύχεις να είναι δύσκολη η σε κάποιες περιπτώσεις οδυνηρή. Μα σκέψου, την θέα που θα αντικρίσεις όταν τολμήσεις να πετάξεις, με τα δικά σου φτερά, με τη δική σου δύναμη. Αυτή είναι η ανταμοιβή της ζωής σου, Της Δικής Σου Ζωής!

Από την όψη Ηλίου - Ουρανού, επηρεάζονται οι Ταύροι, Λέοντες Σκορπιοί και Υδροχόοι των πρώτων ημερών ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στις αρχικές μοίρες των ζωδίων. Να θυμάστε πως εσείς κινείτε τα νήματα της ζωής σας. Μπορεί να υπάρξει ένα κλίμα αλλαγών σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, όμως ότι γίνεται τώρα είναι η ευκαιρία σας να προχωρήσετε μπροστά, αναλαμβάνοντας και την ευθύνη του εαυτού και της ζωής σας.

 Ίσως ακόμα να νοιώσετε να έλκεστε από άτομα που μέχρι τώρα δεν συνηθίζατε να έχετε στη ζωή σας. Άτομα με έντονη διαφορετικότητα από εσάς. Ίσως ακόμα και να δημιουργήσετε και μια μορφή σχέσης μαζί τους. Ότι έρχεται τώρα μπορεί να έχει ξαφνικό χαρακτήρα, αλλά εξετάστε μήπως είναι η ευκαιρία σας για μια σημαντική αλλαγή στην ζωή σας.

Ο Πλούτωνας φέρνει μετάβαση σε νέες καταστάσεις

Την Τετάρτη, άλλος ένας πλανήτης που προκαλεί δύσκολα συναισθήματα στο άκουσμά του, ο Πλούτωνας περνά σε ανάδρομη πορεία έως τις 3 Οκτωβρίου 2019. . Ο πλανήτης ξεκινά την αναδρομή του από την 23η μοίρα και τα φτάσει ως την 16η. Είναι ο πλανήτης της καταστροφής, της αναγέννησης και της μεταμόρφωσης. Όταν οι πλανήτες περνούν σε φαινομενική ανάδρομη πορεία, όλα όσα πρεσβεύουν γίνονται πιο περίεργα και πιο μπερδεμένα.

Ωστόσο όταν αυτό συμβαίνει με τον Πλούτωνα, περνάμε σε μια καλύτερη φάση του να αναλύσουμε περισσότερο το εαυτό μας και τα θέματα που μας απασχολούν. Είναι μια καλή στιγμή, να ασχοληθούμε περισσότερο με τον εαυτό μας, να ψάξουμε βαθιά τον εαυτό μας, να βρούμε την πηγή των φόβων ή των αδυναμιών μας.

Είναι σημαντικό να βρούμε τι δεν δουλεύει πια στην ζωή μας και να το αλλάξουμε. Θα χρειαστεί να είμαστε πρόθυμοι ν’ αφήσουμε πίσω το παλιό μοντέλο της ζωής μας, για να προχωρήσουμε μπροστά. Όσο πιο προσκολλημένοι είμαστε στα πιστεύω και τις δυσλειτουργικές μας πεποιθήσεις, όσο αρνούμαστε να ανανεώσουμε τον εαυτό μας, τόσο περισσότερο θα βουλιάζουμε σε μια ζωή χωρίς όνειρα και στόχους.

Αυτή την ευκαιρία μας δίνει ο Πλούτωνας με την αναδρομή του. Είναι πολύ σημαντικό να επανεξετάσουμε πράγματα που είχαμε αφήσει πιο πίσω μέχρι τώρα, με μια άλλη οπτική και να τα αλλάξουμε.

Διαβάστε επίσης περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-04-2019 19:00:00