blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 23 - 25 Νοεμβρίου 2018: Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη

Οι αστρολογικές προβλέψεις 23 - 25 Νοεμβρίου 2018: Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 23 έως 25 Νοεμβρίου. Μάθε πως η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Sponsored Links

Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη

Με το πέρασμα του Ήλιου στον Τοξότη, έρχεται και η Πανσέληνος του Νοεμβρίου, που κορυφώνεται την Παρασκευή, στις 7.39 π.μ. στη μηδενική μοίρα των Διδύμων.

Αυτή η Πανσέληνος, έχει έναν άκρως εξελικτικό χαρακτήρα, μιας και σε καλεί να θέσεις εσύ τα όρια της προσωπικής σου ανάπτυξης και εξέλιξης.

Στην Πανσέληνο φωτίζεται ότι είναι κρυμμένο στο σκοτάδι. Κάθε τι το οποίο δεν έχεις δει κατάματα, δεν έχεις επεξεργαστεί επαρκώς, έρχεται στο προσκήνιο και σε αναγκάζει να το αντιμετωπίσεις. Αυτή η αντίθεση των φώτων (Ήλιος & Σελήνη, έρχεται να φέρει στο φως τα λάθη, τις παραλείψεις και τα σκοτεινά σημεία που χρειάζεται να δούμε για να τα τακτοποιήσουμε.

Ο κύκλος αυτός ξεδιπλώνει ένα νέο κύκλο θεμάτων που καλούμαστε να επανεξετάσουμε λεπτομερώς.

Η Σελήνη στους Διδύμους, έχει μια διαρκή περιέργεια, να μάθει, να ενημερωθεί, να μεταφέρει την πληροφορία. Έχει ανάγκη να επικοινωνεί, για να επιβεβαιώσει την ύπαρξή της! Και φυσικά, θέλει να δοκιμάζει διάφορες εμπειρίες στις οποίες θα προσαρμόσει και τα πιστεύω της.

Ο Ήλιος στον Τοξότη, αντίθετα, θα δοκιμάσει εμπειρίες για να επιλέξει τι του κάνει και τι όχι. Κυρίως, να κρίνει αν αυτό που πρεσβεύει είναι ηθικό η όχι. Και αυτή είναι η διαφορά τους. Ο Δίδυμος τα κάνει όλα από περιέργεια, και ενώ και αυτή η τάση του Τοξότη δηλώνει περιέργεια, είναι πιο εξελιγμένη και πιο σωστή.

Και τα δύο Φώτα (Ήλιος –Σελήνη), σχηματίζουν όψη με τον Δία.

Σελήνη σε αντίθεση με Δία, είναι η παρόρμηση που πολλές φορές μπορεί να γίνει ανεξέλεγκτη. Έτσι, μια είδηση ή μια πληροφορία είναι πιθανό, να μας κάνουν να θέλουμε να περάσουμε στην δράση, χωρίς σκέψη ή ακόμη, χωρίς προγραμματισμό. Υπάρχει διάχυτη μια αίσθηση ελευθερίας, που μας οδηγεί στο να φύγουμε έξω από τα συνηθισμένα όρια και πλαίσια, έξω απ΄ ότι μπορεί να μας καταπιέζει, και να κάνουμε πράγματα χωρίς διάθεση συμβιβασμού. Αυτό, όμως, μπορεί να μας οδηγήσει και σε υπερκατανάλωση, αν δεν σταθμίσουμε σωστά τις ανάγκες και τις δυνατότητες μας.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Δία, τροφοδοτεί τις διαθέσεις με ένα υψηλό δείκτη αισιοδοξίας και θετικότητας. Το όλο κλίμα έχει την τάση να δίνει την δυνατότητα ενός restart, όπου όλα αρχίζουν και μπαίνουν σε μια καλύτερη ροή.

Είναι μια εποχή Τύχης, που βοηθά τα πράγματα να αρχίσουν να κινούνται καλύτερα. Αποκτάς, έτσι, ένα νέο ενδιαφέρον για τα πράγματα, τα βλέπεις από την πιο αισιόδοξη οπτική τους και μπορείς να τα χειριστείς και καλύτερα!

Η δράση επιβάλλεται, μιας και είναι η κατάλληλη στιγμή για να κυνηγήσεις το όνειρό σου και, όπως θα διαπιστώσεις, υπάρχει μια διευκόλυνση στις όποιες υποθέσεις διαχειρίζεσαι.

Το σημαντικό εδώ είναι να ξέρεις που θα κινηθείς και με ποιούς τρόπους θα λειτουργήσεις με σύνεση και μέθοδο, για να αποφύγεις απερίσκεπτες ή παρορμητικές κινήσεις. Για κάποιους είναι η ευκαιρία που περίμεναν για μπουν ενεργά στο παιχνίδι των στόχων τους και να διεκδικήσουν με δύναμη ό,τι μπορεί να οραματίζονται.

Η επιτυχία είναι στο χέρι σου, αυτό να το θυμάσαι... Όμως, το επιθυμητό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από την όλη στάση σου.

Κυβερνήτης αυτής της Πανσελήνου είναι ο Ερμής, που βρίσκεται στον Τοξότη, (το ζώδιο της αδυναμίας του) και είναι ανάδρομος.

Σαφώς και δεν είναι μια στιγμή οριστικοποιήσεων των όποιων θεμάτων υπάρχουν προς εξέλιξη. Είναι, όμως, μια στιγμή οργάνωσης και επαναπροσδιορισμού στα όποια θέματα έχουμε ανοιχτά και θέλουμε να τα προωθήσουμε.

Ο Ερμής είναι κυβερνήτης του 7ου οίκου (για τον χάρτη της Αθήνας) και βρίσκεται μέσα στον 1ο οίκο του χάρτη.

Θέματα σχέσεων και συνεργασιών, μπορεί αυτή την στιγμή να παρουσιάζουν μια αδυναμία σε ότι αφορά την ολοκλήρωση τους, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επίπεδο χώρας. Όμως ,είναι πολύ σημαντικό να κινηθούμε προς τους όποιους στόχους θέτουμε, και να κάνουμε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις, για να καταφέρουμε να φέρουμε τα πράγματα στα μέτρα μας.

Ο Δίας (κυβερνήτης του 1ου οίκου στον χάρτη της Αθήνας) δεσπόζει πάνω στον Ωροσκόπο.

Είναι μια εποχή ευκαιριών, σε ότι μπορεί να είχαμε ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα. Τώρα θα υπάρξουν εκείνες οι συγκυρίες που θα εξελίξουν τους όποιους στόχους μας ενδιαφέρουν. Πολλές φορές θα διαπιστώσουμε πως δημιουργούνται από εκεί που δεν το περιμένουμε, οι κατάλληλες συνθήκες που θα βοηθήσουν την όποια εξέλιξη επιδιώκουμε.

Φυσικά, το τετράγωνο τόσο του Ήλιου, όσο και του Δία με τον Άρη, μας δίνει ένα ακόμα λόγο για να τα θέλουμε όλα εδώ και τώρα. Και αυτή είναι και η παγίδα της Πανσελήνου αυτής.

Η έλλειψη οργάνωσης και μεθόδευσης των πραγμάτων είναι αυτή που μπορεί να μας κάνει να χάσουμε το παιχνίδι, κυρίως λόγω υπερβολικής αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας.

Μόνο η οργάνωση μπορεί να εξυπηρετήσει καλύτερα τα όποια θέματα διαχειριζόμαστε και να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα στη συνέχεια.

Η Πανσέληνος αυτή ευνοεί τους εκπροσώπους της πύρινης τριπλότητας, δηλαδή τους Κριούς, Λέοντες και Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που τώρα θα έχουν την ευκαιρία να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και να επιτύχουν σημαντικά αποτελέσματα και με την βοήθεια της τύχης. Η οργάνωση και η δική τους προσπάθεια θα είναι αυτό που θα παίξει τον πιο σημαντικό ρόλο στο να πετύχουν.Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε επίσης το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν τη ζωή σας.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-11-2018 09:00:00