blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 23 μέχρι 25 Μαρτίου 2018.

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 23 μέχρι 25 Μαρτίου 2018.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για το διάστημα από 19 - 22 Μαρτίου 2018 και μάθε πως επηρεάζεται το ζώδιο σου, από την Αφροδίτη σε τετράγωνο με Πλούτωνα και τον ανάδρομο Ερμή. Το συναίσθημα σου σε ταλαιπωρεί τις μέρες αυτές, μια και όλα μέσα σου μοιάζουν μπερδεμένα.  Ο ψυχισμός σου και τα εξωτερικά γεγονότα δεν σου επιτρέπουν να μείνεις ψύχραιμος.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με Πλούτωνα

Έχουμε λοιπόν Αφροδίτη σε τετράγωνο με Πλούτωνα το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 κι όλα μοιάζουν σαν ένα ηφαίστειο που ξυπνά και εκτοξεύει προς κάθε κατεύθυνση τη λάβα του!

Οι δύο πλανήτες έχουν τελείως διαφορετικές προτεραιότητες, με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιο  της αδυναμίας της και φυσικά να είναι και πιο ευάλωτη. Θα έχει την τάση να λειτουργεί παρορμητικά σε ότι σκέπτεται ή ότι επιθυμεί, ενώ θα απεχθάνεται τη δομή και την οργάνωση, σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, που θα απαιτεί συνοχή και πρόγραμμα.

Κάθε νέο εγχείρημα θα έχει την τάση να αποτυγχάνει, λόγω της έλλειψης μεθόδευσης και προγραμματισμού.

Παράλληλα, ότι μπορεί να σε έχει πονέσει στο παρελθόν και δεν το έχεις εκτονώσει, έρχεται στο προσκήνιο.  Συναισθήματα ζήλιας, έντασης και πάθους, κυριεύουν την ψυχή και το μυαλό σου, με αποτέλεσμα να επηρεάζουν και τη συμπεριφορά σου.

Ειδικά. αν έχεις μια προσωπική σχέση που νοιώθεις πως δεν καλύπτει τις ανάγκες σου, τις ημέρες αυτές μπορεί να βρεις πολλούς λόγους να την απομακρύνεις από τη ζωή σου.

Αλλά και σε σχέσεις που κινούνται σε επαγγελματικό κλίμα, οι ημέρες αυτές είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσουν μια τάση για πιο απόλυτες, ή  ακόμα και δογματικές συμπεριφορές, που το σίγουρο είναι πως θα δημιουργήσουν πολλά προβλήματα λόγω αδιαλλαξίας.

Από την όψη αυτή επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 21η μοίρα των ζωδίων ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες κοντά σε αυτή τη μοίρα.

Το κλίμα πυροδοτείται ακόμα περισσότερο με το τετράγωνο του Ηλίου με τον Άρη να ρίχνει λάδι στη φωτιά!

Και, φυσικά, η περίοδος αυτή χαρακτηρίζεται όχι μόνο από μια αχαλίνωτη δύναμη, που μπορεί να σε ωθήσει να κάνεις δυναμικές κινήσεις προς κάθε κατεύθυνση, αλλά και από έλλειψη οργάνωσης.

Κυριαρχεί μια έντονα εγωιστική τάση, που εκδηλώνεται στις συμπεριφορές, με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθεί ένα κοινό σημείο συμβιβασμού που θα μπορούσε να αποσυμφορίσει το όλο κλίμα.

Είναι εξαιρετικά πιθανό τις ημέρες αυτές να μπλέξεις σε καυγάδες και αντιπαραθέσεις, που δύσκολα θα μπορέσεις να διαχειριστείς.

Υπάρχει μια έντονα ανταγωνιστική διάθεση, που εκδηλώνεται διαρκώς και που μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

Προσοχή και κατά τον χειρισμό αιχμηρών αντικειμένων, αφού είναι εύκολο να προκληθούν ατυχήματα.

Η καλύτερη εκτόνωση της όψης είναι ο αθλητισμός, αφού μέσω της φυσικής άσκησης, ίσως μπορέσεις να διοχετεύσεις την ενέργειά σου, χωρίς να δημιουργήσεις επιπρόσθετα προβλήματα.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, ή όσοι έχετε ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, κάντε ένα βήμα πιο πίσω και μην βιάζεστε να πάρετε θέση σε καταστάσεις που ....μυρίζουν μπαρούτι! 

Ας μη ξεχνάμε επίσης, ότι ο πρώτος ανάδρομος Ερμής της χρονιάς είναι εδώ. Μάθε περισσότερα στο άρθρο Ο ανάδρομος Ερμής το 2018.

Από την ανάδρομη πορεία του Ερμή επηρεάζονται όλοι, αλλά κυρίως οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου και του δεύτερου δεκαημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Για λεπτομέρειες, διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις και δες επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθεις πως οι αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-03-2018 19:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι